Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ferokcu
Ayrıca çıkarılan yağ şu an AB standartlarında 1. sınıf yağ olarak tescillendirilmiştir. Anlayacağınız Avrupa ilk tercih sırasında bulunan zeytin yağıdır.
|
Sn. Ferokcu,
Kalitenin damak tadı ve dolayısı ile kişiye özel olduğuna inanırım. Sertifikalar ticari hayata hizmet için düzenlenirler.
Örneğin, Akhisar uslu zeytini hiçbir çeşide değişmem. Fiyatı da en ucuz olanlardandır.
Avrupa'yı ben ağzının tadını bilen sıralamasında (Fransa ve İtalya hariç) en sona koyarım. Konserve yemekten taze'nin tadını unutmuş durumdalar. Yoksa Hint, Çin, Türk, Meksika mutfağı oralarda bu kadar meşhur olur muydu?
Orta ve kuzey İtalya zeytin yemiyor neredeyse. Zeytin yağının kıymetini bilenler Amerikalılar ve Avusturalyalılar. Zeytin ağacını en son görenler...
Sık dikim Gemlik için ne düşünüyorsunuz? Kilis yağlık? Ya da yabani delice olabilir mi?