agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   2023-2024 Tohum Paylaşım (https://www.agaclar.net/forum/2023-2024-tohum-paylasim/)
-   -   2023-2024 Tohum Paylaşım Etkinliği Genel Yazışmalar (https://www.agaclar.net/forum/2023-2024-tohum-paylasim/45519.htm)

nazlı06 11-11-2023 19:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bahcedenn (Mesaj 1622664)
Aha, şimdi anladım. Nasreddin Hoca misali ya çimlenirse diye düşündünüz.

İşte konu aynı aslında. Fasülyede de nemli olursa donuyor embriyo, domateste de aynısı oluyor. Bir daha denemeyin. 🙈🙈

aslında domateslerim çok güzel ve verimli bir cesitti denemiş oldum

evandevan5 12-11-2023 06:22

Bu değisik adlari nereden buluyorsunuz. Hibrid se hasta olmak yakinlarda gibi.

evandevan5 12-11-2023 06:25

Ay kekik dagitan nane dagitan yok mu diyordum sesimi duyan çikti diger tohumlari iptal edeyim bari.

MeyveliTepe 12-11-2023 09:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi evandevan5 (Mesaj 1622669)
Ay kekik dagitan nane dagitan yok mu diyordum sesimi duyan çikti diger tohumlari iptal edeyim bari.

Bu gibi Katalog sayfalarına mesaj yazmaktan vazgeçin lütfen. Söyleyeceğiniz ne varsa Genel Yazışmalar başlığında yazın.

bahcedenn 12-11-2023 09:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi evandevan5 (Mesaj 1622668)
Bu değisik adlari nereden buluyorsunuz. Hibrid se hasta olmak yakinlarda gibi.

Hangi değişik isimleri kim, nereden buluyor? 🙈🙈

Hibrit olduğu zaman ne oluyor? Kim hasta olacak yakında ve neden?

MeyveliTepe 12-11-2023 09:31

Dikkat, bu gece etkinliğin tohum tanıtım ve talep bölümü bitiyor.

Bundan sonraki 3 gün içinde talep analizi yapacağım. Bu esnada adresini göndermemiş talepçilere kargo da gönderilemeyeceği var sayılarak talepleri silinecek. Önemle duyurulur.

Paylaşımcılara da tohum etiketleri e-posta ile gönderileceğinden mutlaka e-posta adresleri gerekmektedir. Özellikle ilk defa paylaşım yapan üyeler en kısa sürede e-posta adreslerini göndersinler.

MeyveliTepe 12-11-2023 22:06

Tohum tanıtım ve talep süreci tamamlanmıştır. Talep edenler adreslerini, paylaşanlar e-posta adreslerini unutmasınlar. Talep edip adresi olmayanların talepleri siliniyor.

İpekk3545 13-11-2023 15:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1622674)
Dikkat, bu gece etkinliğin tohum tanıtım ve talep bölümü bitiyor.

Bundan sonraki 3 gün içinde talep analizi yapacağım. Bu esnada adresini göndermemiş talepçilere kargo da gönderilemeyeceği var sayılarak talepleri silinecek. Önemle duyurulur.

Paylaşımcılara da tohum etiketleri e-posta ile gönderileceğinden mutlaka e-posta adresleri gerekmektedir. Özellikle ilk defa paylaşım yapan üyeler en kısa sürede e-posta adreslerini göndersinler.

Merhaba ben mail adresimi göndermeyi unutmustum, az önce mail adresimi gönderdim. Sorun olmaz umarım☺

evandevan5 13-11-2023 15:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1622697)
Tohum tanıtım ve talep süreci tamamlanmıştır. Talep edenler adreslerini, paylaşanlar e-posta adreslerini unutmasınlar. Talep edip adresi olmayanların talepleri siliniyor.

aa bende mail adresi lazım dediğinizi görmemişim hemen yazdım lojistik merkez mail adresimi.

Musa Gündoğan 13-11-2023 16:28

tohum paylaşımında pek çok kişinin sona kalması son dakikalara koyması üzücü oldu bu sene cumartesi akşamdan itibaren pazar günü internete giremediğim için ve nedendir bilmiyorum son dakikaya kadar çoğu kişinin beklemesi bir garip oldu. zira pek çok çeşit son dakikaya bırakılmış.
umarım seneye herkes elindekileri daha önceden paylaşır, bu kadar az paylaşımcı varken bir de geç paylaşmak inceleme fırsatı sunmuyor. sağlık olsun

MeyveliTepe 13-11-2023 16:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi evandevan5 (Mesaj 1622709)
aa bende mail adresi lazım dediğinizi görmemişim hemen yazdım lojistik merkez mail adresimi.

Yazıda da yazdığı gibi, e-posta adresi tohum paylaşanlar için lazım. Sadece talep edenler için lazım değil.

MeyveliTepe 13-11-2023 16:49

Dün gece itibarıyla talepleri sistemden çektim. Henüz herhangi bir ayıklama yapılmadı, bu durumda 2663 adet talep kaydı var. Ayıklama yapıldıktan sonra ne kalır bilmem.

Adresini göndermeyenler genellikle yeni katılımcılardan çıkıyor. Onların talepleri tümden iptal edilecek. Bu bakımdan son saatler :)

cetine 13-11-2023 19:21

Ben bugün 2 tane paylaşım yapmıştım. Bu sene erken sonlandırılacağını görmüştüm ama tarih aklımda kalmamış. Yoğunluktan ancak vakit buldum. İşe yaramayacak mı bu durumda?

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1622712)
Dün gece itibarıyla talepleri sistemden çektim. Henüz herhangi bir ayıklama yapılmadı, bu durumda 2663 adet talep kaydı var. Ayıklama yapıldıktan sonra ne kalır bilmem.

Adresini göndermeyenler genellikle yeni katılımcılardan çıkıyor. Onların talepleri tümden iptal edilecek. Bu bakımdan son saatler :)

cetine 13-11-2023 21:42

Haklısınız. Ben geç kaldım. Seneye daha erken paylaşmaya çalışalım.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Musa Gündoğan (Mesaj 1622710)
tohum paylaşımında pek çok kişinin sona kalması son dakikalara koyması üzücü oldu bu sene cumartesi akşamdan itibaren pazar günü internete giremediğim için ve nedendir bilmiyorum son dakikaya kadar çoğu kişinin beklemesi bir garip oldu. zira pek çok çeşit son dakikaya bırakılmış.
umarım seneye herkes elindekileri daha önceden paylaşır, bu kadar az paylaşımcı varken bir de geç paylaşmak inceleme fırsatı sunmuyor. sağlık olsun

i.sunaz 14-11-2023 07:36

Ben bitiş tarihini geç farketmişim.Dün epey talepte bulundum.Eğer talep hakkım kaldıysa yine de gönderir misiniz?Çok özel tohumlar paylaşıldı.Şimdiden teşekkür ederim.

sernur 14-11-2023 14:34

Arkadaşlar alıç tohumu ve kapari nasıl çimlendirilir kaç yıldır deniyorum soğuk katlama vb ancak çimlenmiyor.

MeyveliTepe 14-11-2023 21:51

Kargo adresi olmayanlar...

Deniz59
mutlu_inan
umut_003

Çok acil

incirli 15-11-2023 20:25

Bu sene etkinligi kaçırdım
Gerçekten çok üzüldüm. Yıllardır kambersiz düğün olmaz misali katilirdim.

MeyveliTepe 16-11-2023 00:05

Asell hariç tüm etiketleri gönderdim.

Asell'den de acilen e-posta adresi rica ediyoruz.

Kazara yanlış etiket gönderdiğim varsa lütfen bildirin.

Asell 16-11-2023 05:17

Merhaba sayın meyvelitepe, lojistik merkezine ben adresle beraber e posta adresini göndermiştim

Musa Gündoğan 16-11-2023 06:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi incirli (Mesaj 1622754)
Bu sene etkinligi kaçırdım
Gerçekten çok üzüldüm. Yıllardır kambersiz düğün olmaz misali katilirdim.

Selam incirli her sene seni görürdüm mutlaka bu sene olmamanıza şaşırmıştım bende.

evandevan5 16-11-2023 07:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1622755)
Asell hariç tüm etiketleri gönderdim.

Asell'den de acilen e-posta adresi rica ediyoruz.

Kazara yanlış etiket gönderdiğim varsa lütfen bildirin.

benim kargoları haberli kargo yapın bide ptt kargo istanbul da ÇALIŞMIYOR DAĞITIM YAPMIYOR . TÜY BİLE GELSE GİDİP KENDİN ALIYORSUN.
ARAS YURT İÇİ MNG SÜRAT KABULÜM DÜR.

MeyveliTepe 16-11-2023 07:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Asell (Mesaj 1622756)
Merhaba sayın meyvelitepe, lojistik merkezine ben adresle beraber e posta adresini göndermiştim

Adres var, e-posta yok. Gönderirseniz ben de etiketlerinizi göndereyim.

Asell 16-11-2023 08:20

Tekrardan gönderdim

i.sunaz 16-11-2023 10:04

Merhaba kendi taleplerimizi hangi sayfadan görebiliyorduk?Hep unutuyorum.

köpük_bahçesi 16-11-2023 11:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi i.sunaz (Mesaj 1622766)
Merhaba kendi taleplerimizi hangi sayfadan görebiliyorduk?Hep unutuyorum.

Profil -> Beğendiklerim

Lapis 16-11-2023 19:15

İyi akşamlar
E postama poşetlere ekleyeceğimiz barkodlar geldi fakat kime ne yollayacağım kaç isteği var üyelerin göremiyorum ve kimden ne istedim ile alakalı bir şey göremedim. Belki ben gözden kaçırmış olabilirim. Beni bilgilendirebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.

köpük_bahçesi 16-11-2023 19:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lapis (Mesaj 1622783)
İyi akşamlar
E postama poşetlere ekleyeceğimiz barkodlar geldi fakat kime ne yollayacağım kaç isteği var üyelerin göremiyorum ve kimden ne istedim ile alakalı bir şey göremedim. Belki ben gözden kaçırmış olabilirim. Beni bilgilendirebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.

Hazırladığınız tohum paketlerinin içine ilgili tohuma ve kişiye ait (emaille gönderilen)etiketleri koyup emailde belirtilen adrese sizden talep edilen tohumları göndereceksiniz, aynı şekilde sizin talepleriniz de etkinlik tamamlandığında size gönderilecek.

AlimHakan 16-11-2023 19:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lapis (Mesaj 1622783)
İyi akşamlar

Size gelen barkodlar toplam sizin tohumlarınıza talep miktarını belirtmekte.Ayrıca talep ettiklerinize ve size talep edilenlere dair herkesin bulunduğu liste daha sonra sayın Meyvelitepe nin yayınlayacağı listede görebilirsiniz.

mutlu_inan 16-11-2023 19:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi köpük_bahçesi (Mesaj 1622784)
Hazırladığınız tohum paketlerinin içine ilgili tohuma ve kişiye ait (emaille gönderilen)etiketleri koyup emailde belirtilen adrese sizden talep edilen tohumları göndereceksiniz, aynı şekilde sizin talepleriniz de etkinlik tamamlandığında size gönderilecek.

Evet... size gelen her etiket için bir paket (kilitli poşet)hazırlayıp etiketin üzerinde yazan tohumdan bir miktar (gönlünüzden ne koparsa...10- yirmi) tohum ve etiketini koyup en son bütün paketleri baloncuklu bir zarfa koyup lojistik merkezine yolluyoruz....

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025