![]() |
Alıntı:
|
Bu değisik adlari nereden buluyorsunuz. Hibrid se hasta olmak yakinlarda gibi.
|
Ay kekik dagitan nane dagitan yok mu diyordum sesimi duyan çikti diger tohumlari iptal edeyim bari.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hibrit olduğu zaman ne oluyor? Kim hasta olacak yakında ve neden? |
Dikkat, bu gece etkinliğin tohum tanıtım ve talep bölümü bitiyor.
Bundan sonraki 3 gün içinde talep analizi yapacağım. Bu esnada adresini göndermemiş talepçilere kargo da gönderilemeyeceği var sayılarak talepleri silinecek. Önemle duyurulur. Paylaşımcılara da tohum etiketleri e-posta ile gönderileceğinden mutlaka e-posta adresleri gerekmektedir. Özellikle ilk defa paylaşım yapan üyeler en kısa sürede e-posta adreslerini göndersinler. |
Tohum tanıtım ve talep süreci tamamlanmıştır. Talep edenler adreslerini, paylaşanlar e-posta adreslerini unutmasınlar. Talep edip adresi olmayanların talepleri siliniyor.
|
Alıntı:
Merhaba ben mail adresimi göndermeyi unutmustum, az önce mail adresimi gönderdim. Sorun olmaz umarım☺ |
Alıntı:
|
tohum paylaşımında pek çok kişinin sona kalması son dakikalara koyması üzücü oldu bu sene cumartesi akşamdan itibaren pazar günü internete giremediğim için ve nedendir bilmiyorum son dakikaya kadar çoğu kişinin beklemesi bir garip oldu. zira pek çok çeşit son dakikaya bırakılmış.
umarım seneye herkes elindekileri daha önceden paylaşır, bu kadar az paylaşımcı varken bir de geç paylaşmak inceleme fırsatı sunmuyor. sağlık olsun |
Alıntı:
|
Dün gece itibarıyla talepleri sistemden çektim. Henüz herhangi bir ayıklama yapılmadı, bu durumda 2663 adet talep kaydı var. Ayıklama yapıldıktan sonra ne kalır bilmem.
Adresini göndermeyenler genellikle yeni katılımcılardan çıkıyor. Onların talepleri tümden iptal edilecek. Bu bakımdan son saatler :) |
Ben bugün 2 tane paylaşım yapmıştım. Bu sene erken sonlandırılacağını görmüştüm ama tarih aklımda kalmamış. Yoğunluktan ancak vakit buldum. İşe yaramayacak mı bu durumda?
Alıntı:
|
Haklısınız. Ben geç kaldım. Seneye daha erken paylaşmaya çalışalım.
Alıntı:
|
Ben bitiş tarihini geç farketmişim.Dün epey talepte bulundum.Eğer talep hakkım kaldıysa yine de gönderir misiniz?Çok özel tohumlar paylaşıldı.Şimdiden teşekkür ederim.
|
Arkadaşlar alıç tohumu ve kapari nasıl çimlendirilir kaç yıldır deniyorum soğuk katlama vb ancak çimlenmiyor.
|
Kargo adresi olmayanlar...
Çok acil |
Bu sene etkinligi kaçırdım
Gerçekten çok üzüldüm. Yıllardır kambersiz düğün olmaz misali katilirdim. |
Asell hariç tüm etiketleri gönderdim.
Asell'den de acilen e-posta adresi rica ediyoruz. Kazara yanlış etiket gönderdiğim varsa lütfen bildirin. |
Merhaba sayın meyvelitepe, lojistik merkezine ben adresle beraber e posta adresini göndermiştim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ARAS YURT İÇİ MNG SÜRAT KABULÜM DÜR. |
Alıntı:
|
Tekrardan gönderdim
|
Merhaba kendi taleplerimizi hangi sayfadan görebiliyorduk?Hep unutuyorum.
|
Alıntı:
|
İyi akşamlar
E postama poşetlere ekleyeceğimiz barkodlar geldi fakat kime ne yollayacağım kaç isteği var üyelerin göremiyorum ve kimden ne istedim ile alakalı bir şey göremedim. Belki ben gözden kaçırmış olabilirim. Beni bilgilendirebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025