agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2023-2024 Tohum Paylaşım
(https)

Beğeni Düzeni583Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-11-2023, 06:59   #181
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 04-08-2022
Herkese merhabalar, benden candy roaster kabak tohumu alanlar tohum size geldiğinde kuruması için biraz çıkarırsanız paketinden daha iyi olur.

Asell Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-11-2023, 15:40   #182
Ağaç Dostu

Şeftali çiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 08-07-2019
Benden Çengelköy Salatalık talep edenler de 1 gün daha havalandırırlarsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Fermente ettikten sonra yıkayıp tülbent üzerinde 2.5 gün sıcak odada kuruttum (bugün paketledim) ama ne olur ne olmaz

Şeftali çiçeği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-11-2023, 15:51   #183
Ağaç Dostu

Musa Gündoğan's Avatar

Giriş Tarihi: 21-11-2014
arkadaşlar ben kargoyu cumartesi günü vereceğim kargolar hazır fakat az biraz bekleteceğim tek paketim eksik o tohumu da hazırlayıp öyle göndereceğim ***.

Musa Gündoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-11-2023, 10:10   #184
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-11-2012
Bolca sarımsak otu tohumu vardı ama soğuklar erken gelince gelişmeleri yavaşladı.Paylaşıma yetişmesi için sadece erken olgunlaşan kısımlarını toplayıp kurutabildim. Bu yüzden tohum sayısı kişi başı bir düzine kadar az oldu. Genelde her çeşit için en az 20 tohum yollamaya çalışıyorum.

Atilgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-11-2023, 12:10   #185
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 31-08-2023
Merhaba arkadaşlar,
An itibarı ile kargomu PTT kargo ile postalamış bulunuyorum.
Güzel bir etkinlikti emeği geçen herkese teşekkür ederim. Umarım hepimiz bol ve güzel ürünler elde ederiz.
Bir kaç arkadaşım için notum olacak.
Benden küçük hurma isteyen arkadaşlara iki partide kuruttuğum tohumların bir paketini bulamadığım için az oldu diye düşünüp Trabzon çikolata hurma ekledim. Sonuçta ağaç olacağı için belki de daha iyi olur.
Bir de tüm aramama rağmen sedef çiçeği tohumlarını bulamadığımdan ve arkadaşların görsel ve güzel bir şeyler isteyebilecegini düşünerek onlara kendim için özel olarak getirttiğim kokulu mini parfüm kavun tohumu koydum. Saksıda da yetişebiliyor.
Bu arkadaşlarıma tohumları bulduğumda bildireceğim ve isteyene zarf ile kendim yollayacağım.
Herkes hakkını helal etsin.
Bu karışıklığın asıl sebebi evde 3 tane sahibimiz olan kedimizin olması. Onlardan ne kadar gizli de yapmaya çalışsam yine de gölge gibi hep peşimdelerdi. Özellikle birinin eşya aşırma ve bir yerlerde zulalama içgüdüsü çok kuvvetli.
Son iki gündür üçünü de sorguya çekiyorum ama kimse arkadaşını ispiyonlamıyor. Şimdi gidip sorguya devam edeceğim. İstif ettikleri yeri bulunca sorun çözülür. Hepsini çok fena gıdıklayacağım.
Saygılarımla...

Lapis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-11-2023, 13:24   #186
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Yurtiçi kargo takip no: 313478151502 ile tüm istekler karşılanmış halde posta yola çıkacak akşam üzeri...

İnsanoğlu sayesinde giderek rayından çıkan ve her geçen gün kötüye giden dünyamızda minik farkındalıklar, küçük tebessümler, tatlı uğraşlar oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bu etkinlikte madden-manen-fikren katkısı olan bunu icraata döken-dökemeyen herkese haddim olmayarak ve aslan payını @Kenger nezdinde Urla ekibine göndererek teşekkür etmek isterim.

Bu arada biz sahibimizi kandırdık, poşetlerin hepsi senin iyi sahip çık diyoruz. Üstüne çıkıp oturuyor.

Name:  kedi.jpg
Views: 439
Size:  71.5 KB

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-11-2023, 17:09   #187
Ağaçsever

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Yurtiçi kargo takip no: 313478151502 ile tüm istekler karşılanmış halde posta yola çıkacak akşam üzeri...

İnsanoğlu sayesinde giderek rayından çıkan ve her geçen gün kötüye giden dünyamızda minik farkındalıklar, küçük tebessümler, tatlı uğraşlar oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bu etkinlikte madden-manen-fikren katkısı olan bunu icraata döken-dökemeyen herkese haddim olmayarak ve aslan payını @Kenger nezdinde Urla ekibine göndererek teşekkür etmek isterim.

Bu arada biz sahibimizi kandırdık, poşetlerin hepsi senin iyi sahip çık diyoruz. Üstüne çıkıp oturuyor.

Eklenti 729768
Hımmm çok zekice davranış. Tebrik ederim.
Bizim yanlışımız onların her şeyin sahibi
olduklarını bir an için unutmamız olmuş. Çok haklısınız aslında patron onlar ve her şeyin sahibi de onlar.
Bir dahaki seneye onlara teslim edeceğim paketleri. Benden iyi sakladıkları kesin.

Eski 24-11-2023, 18:35   #188
Ağaç Dostu

devrann's Avatar

Giriş Tarihi: 11-07-2017
Tohumları bugün teslim ettim,tohum tasnif eden arkadaşlara Allah yardım etsin gerçekten çok zor iş.Benim tohumları hazırlamam 3 saatimi aldı.
Tohumlarla ilgili bazı notlarım var
1-Chiltepin tohumlarının içinde kırmızı biber parçalarıda var affınıza sığınarak bu şekilde göndermek durumunda kaldım çünkü son anda gönderdim ve tam anlamıyla temizleyemedim.
2-Dün akşam buzdolabından torvum tohumlarını aldıktan sonra 1 kg kadar tohum buzdolabı poşetinin alt tarafı yırtılmasıyla diğer tohumların içine karıştı çok vaktim olmadığı için ayırabildiğim kadar ayırdım.Bu yüzden bazı patlıcan biber domates tohumlarının içinde başka küçük tohumlar görürseniz bunlar torvum tohumlarıdır.
3-Solanum chrysotrichum tohumlarını etiketlemeyi unutmuşum bu yüzden çok emin olamadığım için stok tohumlardan ve sınırlı gönderdim çimlenmezse belirtirseniz 1 ay kadar sonra yeni tohumlardan gönderebilirim.
4-Yabani domateste çimlenme testi yaptım tohumlar çimleniyor ancak tohumlar çok çok küçük ve az gönderebildim.
Herkese iyi sezonlar dilerim.

Düzenleyen devrann : 24-11-2023 saat 18:37 Neden: imla
devrann Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2023, 08:18   #189
Ağaç Dostu

AlimHakan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-07-2022
Dün PTT kargoyla bütün talepleri karşılayarak KP04728643525 takip numarasyla verdim.Emeği geçen herkese teşekkürler ☺️

AlimHakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2023, 18:38   #190
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster

Eklenti 729768
Sevgili TCM,
sahibiniz sizi baykuş bakışlarıyla kandırmış, 3 poşeti kendine saklamış. Artık ne yapacaksa

Kenger Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2023, 21:58   #191
Ağaç Dostu

sernur's Avatar

Giriş Tarihi: 02-11-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Atilgan Mesajı Göster
Bolca sarımsak otu tohumu vardı ama soğuklar erken gelince gelişmeleri yavaşladı.Paylaşıma yetişmesi için sadece erken olgunlaşan kısımlarını toplayıp kurutabildim. Bu yüzden tohum sayısı kişi başı bir düzine kadar az oldu. Genelde her çeşit için en az 20 tohum yollamaya çalışıyorum.
Bende de çokça var gelecek yıl paylaşırım,Bahçemi çok sevdi.

sernur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2023, 22:01   #192
Ağaç Dostu

sernur's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lapis Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar,
An itibarı ile kargomu PTT kargo ile postalamış bulunuyorum.
Güzel bir etkinlikti emeği geçen herkese teşekkür ederim. Umarım hepimiz bol ve güzel ürünler elde ederiz.
Bir kaç arkadaşım için notum olacak.
Benden küçük hurma isteyen arkadaşlara iki partide kuruttuğum tohumların bir paketini bulamadığım için az oldu diye düşünüp Trabzon çikolata hurma ekledim. Sonuçta ağaç olacağı için belki de daha iyi olur.
Bir de tüm aramama rağmen sedef çiçeği tohumlarını bulamadığımdan ve arkadaşların görsel ve güzel bir şeyler isteyebilecegini düşünerek onlara kendim için özel olarak getirttiğim kokulu mini parfüm kavun tohumu koydum. Saksıda da yetişebiliyor.
Bu arkadaşlarıma tohumları bulduğumda bildireceğim ve isteyene zarf ile kendim yollayacağım.
Herkes hakkını helal etsin.
Bu karışıklığın asıl sebebi evde 3 tane sahibimiz olan kedimizin olması. Onlardan ne kadar gizli de yapmaya çalışsam yine de gölge gibi hep peşimdelerdi. Özellikle birinin eşya aşırma ve bir yerlerde zulalama içgüdüsü çok kuvvetli.
Son iki gündür üçünü de sorguya çekiyorum ama kimse arkadaşını ispiyonlamıyor. Şimdi gidip sorguya devam edeceğim. İstif ettikleri yeri bulunca sorun çözülür. Hepsini çok fena gıdıklayacağım.
Saygılarımla...

Sevgili arkadaşım bende sedef her yıl kendiliğinden çıkıyor karşılayamadığınız taleplere gelecek yıl hatırlatırlarsa ben gönderebilirim.

Eski 26-11-2023, 10:50   #193
Ağaçsever

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sernur Mesajı Göster
Sevgili arkadaşım bende sedef her yıl kendiliğinden çıkıyor karşılayamadığınız taleplere gelecek yıl hatırlatırlarsa ben gönderebilirim.
Çok teşekkür ederim sevgili arkadaşım. İşte yardımlaşma ruhu budur. Tebrik ederim.

Eski 28-11-2023, 16:19   #194
Ağaç Dostu

coskun8553's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Geçerli Talepler ve etiket numaralarını içeren tabloyu buraya yükledim.

Benim taleplerin neden kabul edilmedi acaba

coskun8553 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-11-2023, 16:43   #195
Ağaç Dostu

devrann's Avatar

Giriş Tarihi: 11-07-2017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi coskun8553 Mesajı Göster
Merhaba
Hiç paylaşım yapmadan üst üste her yıl talepte bulunamıyorsunuz.

devrann Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-11-2023, 16:45   #196
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi coskun8553 Mesajı Göster
Siz en son 2019 yılında tohum talep etmiş ve almışsınız. Devamında hiç bir paylaşım yapmamışsınız. Oysa kurallar gereği tekrar talep edebilmek için arada veya bu yıl paylaşım da yapmış olmanız gerekiyor.

Etkinlik prensipleri- Madde 3.4 Tohum Talep Edenlerin Rolü

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-12-2023, 21:22   #197
Ağaç Dostu.

bahcedenn's Avatar

Giriş Tarihi: 26-11-2011
Merhabalar arkadaşlar,

Etkinlikte paylaşmış olduğum Queen of Hearts çeşidi kıvırcık tohumunu bahçeden hasat ettiğimde aynı anda Lunix isimli bir çeşidin daha tohumunu almıştım. Her iki çeşidin de bitki etiketleri üzerindeydi fakat hanım sağ olsun ürünlerin tohumların etiketleri olduğunu fark etmemiş ve etiketleri etiket sepetine almış. Queen of Hearts çeşidinin tohumlarını doğru gönderdiğimi düşünüyorum fakat ya değilse diye aynı anda masada duran diğer Lunix çeşidinin tohumlarını da gönderdim. Her iki çeşidi de ekin ve yetiştirin.

Queen of Hearts çeşidi,

Name:  QOH I.jpg
Views: 264
Size:  76.0 KB
Name:  QOH II.jpg
Views: 264
Size:  61.9 KB
Name:  QOH III.jpg
Views: 284
Size:  70.1 KB

böyle Romain tipi dedikleri tipte olacak.

Lunix çeşidi ise.

Name:  Lunix I.jpg
Views: 266
Size:  73.0 KB
Name:  Lunix II.jpg
Views: 273
Size:  61.7 KB

böyle Meşe Yaprağı görünümlü olacak.

Şu anda Queen of Hearts çeşidinin tohumlarını isteyen kişilerde Lunix çeşidi de var.

Herkese şimdiden bereketli olsun.

bahcedenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-12-2023, 07:00   #198
Ağaç Dostu

halcur's Avatar

Giriş Tarihi: 10-12-2018
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahcedenn Mesajı Göster
Merhabalar arkadaşlar,

Etkinlikte paylaşmış olduğum Queen of Hearts çeşidi kıvırcık tohumunu bahçeden hasat ettiğimde aynı anda Lunix isimli bir çeşidin daha tohumunu almıştım. Her iki çeşidin de bitki etiketleri üzerindeydi fakat hanım sağ olsun ürünlerin tohumların etiketleri olduğunu fark etmemiş ve etiketleri etiket sepetine almış. Queen of Hearts çeşidinin tohumlarını doğru gönderdiğimi düşünüyorum fakat ya değilse diye aynı anda masada duran diğer Lunix çeşidinin tohumlarını da gönderdim. Her iki çeşidi de ekin ve yetiştirin.

Queen of Hearts çeşidi,

Eklenti 729821
Eklenti 729822
Eklenti 729823

böyle Romain tipi dedikleri tipte olacak.

Lunix çeşidi ise.

Eklenti 729824
Eklenti 729825

böyle Meşe Yaprağı görünümlü olacak.

Şu anda Queen of Hearts çeşidinin tohumlarını isteyen kişilerde Lunix çeşidi de var.

Herkese şimdiden bereketli olsun.
Eşinize teşekkürler, pek güzel olmuş. Bir taşla iki cins tohum.

halcur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-12-2023, 11:56   #199
Ağaç Dostu

yavuz10's Avatar

Giriş Tarihi: 16-07-2022
iyi günler, bugün internette araştırma yaparken, haucatay adında bi baharatla karşılaştım. Sanırım bu haucatay denilen baharat bitkisi sayın Zekoşun dağıtmış olduğu mini çiçekli kadife ile aynı gibi. Ne kadar şanslıyız, ülkemizde epey farklı bölgelerde de rastlamak mümkünmüş. Yeni öğrendim, sizlerlede paylaşmak istedim. Aşağıya da iki link bırakıyorum. Şimdiden tadını merak ettim doğrusu

https://trueloveseeds.com/products/huacatay-1

https://turkiyebitkileri.com/tr/foto...es-minuta.html

yavuz10 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-12-2023, 17:31   #200
Ağaç Dostu.

Zekoş's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2009
Galeri: 4
Sn.Yavuz10 mesajınızı görünce bende meraklanıp baktım hemen😊
Sanırım aynı ..kara nane diye de geçiyormuş..her ne kadar kokusunun keskinligiyle diğer kadifeleri sollasa da baharat olarak düsünemiyorum.Esansiyel yağa daha çok yakışır bence..Ayrıca çit bitkisi gibi çoklu halde resmini görünce bende öyle dikime heveslendim şimdi

Zekoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-12-2023, 19:02   #201
Ağaç Dostu

dongyul's Avatar

Giriş Tarihi: 11-02-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yavuz10 Mesajı Göster
iyi günler, bugün internette araştırma yaparken, haucatay adında bi baharatla karşılaştım. Sanırım bu haucatay denilen baharat bitkisi sayın Zekoşun dağıtmış olduğu mini çiçekli kadife ile aynı gibi. Ne kadar şanslıyız, ülkemizde epey farklı bölgelerde de rastlamak mümkünmüş. Yeni öğrendim, sizlerlede paylaşmak istedim. Aşağıya da iki link bırakıyorum. Şimdiden tadını merak ettim doğrusu

https://trueloveseeds.com/products/huacatay-1

https://turkiyebitkileri.com/tr/foto...es-minuta.html

Bunu ben çay olarak tükettim sanırım kokusu tadı limonumsu. Bu arada bazen eti soslamak için kullanıyorlar.

yavuz10 beğendi.
dongyul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-12-2023, 13:09   #202
Ağaçsever

Arkadaşlar aralık ayı için ekimi yapılacak tohumları belli bir sayfada konuşsak nasıl olur.
Genel olarak ay ay ektiklerimizi ve ekeceklerimizi paylaşsak diyorum.

Eski 09-12-2023, 14:51   #203
Ağaç Dostu.

Zekoş's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2009
Galeri: 4
Sn.Lapis iklime gôre ekim zamanı da farklılık gösterebilir..Ben bugün itibariyle bezelye baklayi ilk defa deneme amaçlı ektim.Bir yerde okumuştum şimdiden ekilince zamanı gelince baklalar cikiyormuş..Normalde hep Nisan'da ekerdim.
Ayrıca bu zamanlarda soguklama ihtiyacı olan tohumları da dıs mekana ekiyorum.Gecen sene zerdali, bögürtlen ve parfüm kutusu denedim güzel cimlendiler.Biraz önce de alıç tohumlarını toprakla buluşturdum.Uzerinede tel örgü parçası koydum sincapların akıbetine ugramasinlar diye

Zekoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-12-2023, 16:14   #204
Ağaç Dostu

Musa Gündoğan's Avatar

Giriş Tarihi: 21-11-2014
sayın zekoş bende bu sene şubat ayında bezelye dikmeyi düşünüyorum nasıl bir sonuç alacağım merakla bekliyorum ankara malum aşısı sert soğuklar geçiriyor şubat mart aylarıdna sorun olur mu diye düşünüyorum

Musa Gündoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-12-2023, 17:38   #205
Ağaç Dostu

yavuz10's Avatar

Giriş Tarihi: 16-07-2022
Evet iklime göre farklılık oluyor ama yine de soru sorulup, danışılması için olabilir.

Bende etkinlikten gelen bezelyeleri ektim. Bizim buralarda -güney marmarada- bakla ve bezelyeler buğdaylarla beraber ekilir genelde. Hatta geçen seneden dökülen ve kendi kendine çimlenen baklalar çiçek bile açmış

yavuz10 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-12-2023, 13:03   #206
Ağaçsever

Şimdiden bazı bilgiler edindim bile. Çalı ve ağaç gruplarını deneyebiliriz bu ay. Bir de bezelye isteğim istek sırasından ötürü listeme girememiş. Bakla paylaşan da olmamıştı sanırım. İlk etapta bu ikisini edinip ekecegim. İlk önceliğim bakla ve bezelye. Fikirleriniz inanın çok işe yarıyor. Çok teşekkür ederim.

Eski 10-12-2023, 20:49   #207
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 31-01-2011
Merhabalar, yerli ata tohumu temin etmek istiyorum bu konu hakkında kiminle iletişime geçebilirim .. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ..teşekkür ederim ..

ihkondur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-12-2023, 18:52   #208
Ağaç Dostu

sernur's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zekoş Mesajı Göster
Sn.Lapis iklime gôre ekim zamanı da farklılık gösterebilir..Ben bugün itibariyle bezelye baklayi ilk defa deneme amaçlı ektim.Bir yerde okumuştum şimdiden ekilince zamanı gelince baklalar cikiyormuş..Normalde hep Nisan'da ekerdim.
Ayrıca bu zamanlarda soguklama ihtiyacı olan tohumları da dıs mekana ekiyorum.Gecen sene zerdali, bögürtlen ve parfüm kutusu denedim güzel cimlendiler.Biraz önce de alıç tohumlarını toprakla buluşturdum.Uzerinede tel örgü parçası koydum sincapların akıbetine ugramasinlar diye
Bende Cumartesi günü ektim alıç tohumlarını birisi ekerken üstüne meşe külü atın demiş attım inşallah olur.

Eski 12-12-2023, 06:40   #209
Ağaç Dostu

mutlu_inan's Avatar

Giriş Tarihi: 03-09-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sernur Mesajı Göster
Bende Cumartesi günü ektim alıç tohumlarını birisi ekerken üstüne meşe külü atın demiş attım inşallah olur.
youtube alıç tohumu hakkında bir video izlemiştim..
Dış kabuğunu nazikçe kırıyor çıkan içi pamuk içinde çimlendirip toprağa öyle aktarıyordu.....

mutlu_inan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-12-2023, 10:10   #210
Ağaç Dostu

köpük_bahçesi's Avatar

Giriş Tarihi: 05-07-2020
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ihkondur Mesajı Göster
Merhabalar, yerli ata tohumu temin etmek istiyorum bu konu hakkında kiminle iletişime geçebilirim .. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ..teşekkür ederim ..
Şu başlığı inceleyebilirsiniz.Tohum Satış - agaclar.net

köpük_bahçesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025