Merhaba arkadaşlar,
An itibarı ile kargomu PTT kargo ile postalamış bulunuyorum.
Güzel bir etkinlikti emeği geçen herkese teşekkür ederim. Umarım hepimiz bol ve güzel ürünler elde ederiz.
Bir kaç arkadaşım için notum olacak.
Benden küçük hurma isteyen arkadaşlara iki partide kuruttuğum tohumların bir paketini bulamadığım için az oldu diye düşünüp Trabzon çikolata hurma ekledim. Sonuçta ağaç olacağı için belki de daha iyi olur.
Bir de tüm aramama rağmen sedef çiçeği tohumlarını bulamadığımdan ve arkadaşların görsel ve güzel bir şeyler isteyebilecegini düşünerek onlara kendim için özel olarak getirttiğim kokulu mini parfüm kavun tohumu koydum. Saksıda da yetişebiliyor.
Bu arkadaşlarıma tohumları bulduğumda bildireceğim ve isteyene zarf ile kendim yollayacağım.
Herkes hakkını helal etsin.
Bu karışıklığın asıl sebebi evde 3 tane sahibimiz olan kedimizin olması. Onlardan ne kadar gizli de yapmaya çalışsam yine de gölge gibi hep peşimdelerdi. Özellikle birinin eşya aşırma ve bir yerlerde zulalama içgüdüsü çok kuvvetli.
Son iki gündür üçünü de sorguya çekiyorum ama kimse arkadaşını ispiyonlamıyor. Şimdi gidip sorguya devam edeceğim. İstif ettikleri yeri bulunca sorun çözülür. Hepsini çok fena gıdıklayacağım.
Saygılarımla...
|