![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#31 |
meyve sineği
Giriş Tarihi: 07-03-2006
|
forumların diğer sosyal medya uygulamalarına yenildiği şu dönemde bu güzel etkinliğin ve forumun devam etmesi çok önemli bence. az çeşit de olsa ben de bu sene tekrar katılmak istiyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Buradaki emek veren arkadaşları ve ürettiklerini görmek bile mutlu ediyor insanı bende etkinliğin yapılması taraftarıyım. M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2009
|
Ben de devam etmesini isterim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-09-2023
|
Merhaba bahçe işlerinde yeniyim bende devam etmesini talep ediyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-12-2015
|
Merhaba, aranızda uzun zamandır bulunuyorum, yeni ve genç çiftçilerden biriyim. Tohum paylaşım etkinliğini dört gözle bekliyorum �� gititiğimde tarlanin resimlerini de sizlerle paylaşacağım. Hepinizin fikirlerine ihtiyacim olacak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-07-2022
|
Etkinlik sayesinde ilk defa tohumarımın talep görmesi,yetiştirilmesi, geleceğe sağlıklı tohumların ulaştırılması ve yeni başlayanlara ön ayak olacak bu etkinliğin devam etmesini çok istiyorum.Özellikle tohumların kaybı ve tohum alamama,bölgesel verimli tohumların bulunması,devam etmesine yönelik önemli bir etkinlik olarak görüyorum.Birçok bilmediğimiz çeşidi sizler ve etkinlik sayesinde öğrenip edinebiliyoruz.Bu sene evdekiler bile mahsulleri yemeden bu etkinliği düşünerek tohum alma ve sizlere ulaştırmak için biriktiriyorum.Birçok farklı çeşidi de paylaşmak için gün sayıyorum.Etkinlik için yardım ihtiyaç olursa seve seve gönüllü olmak isterim.Sevgiyle.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-12-2017
|
Bende daha önce bırdaki etkinlikten ilk tohumları edinmiştim. Sonrasında 2 defa falandı sanırım bende katıldım tohum gönderdim tohum aldım. Çok güel duygular. Geçen sene ekim dikime ara vermiştim busene tekrar diktimdomates biber patlıcan. Kısmet olursa etkinliğe katılmayı düşünüyorum. Farklı türde tohumlar gelirse çok daha iyi olur ben de etkinliğin yapılması taraftarıyım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2023
|
Bahçe işine yeni başlamış yeni bir üye olarak yapılmasını isterim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2015
|
Alıntı:
Bence siz etkinlik devam edecekmiş gibi düşünün ve ilginizi çeken en az 10 konuya mesaj yazın.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-04-2012
|
Uğurlarına evde terör estirdiğim tohumlarımdan bu sene de bir kaç çeşit paylaşmak isterim. Ayrıca bazen sadece paylaşmak niyetiyle ektiğim çeşitler dahi oluyor. Devam ederse mutlu olurum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2019
|
Halen yapılabiliyorken devam edilmeli bence de |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Bu yıl iklim şartları nedeniyle herhangi bir üretim yapamadım. Çok zor bir yaz geçirdik her türlü sadece bir adet karpuzun oldu seve seve paylaşmak isterim. Yetiştirip ortaya çıkan arkadaşlarımı da tebrik ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-08-2015
|
Tohum paylaşım etkinliğinin devamından yanayım, bu güne kadar katkım olmasa da ilgiyle takip ediyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
Ben de devam etmekten yanayım. İklim koşulları sebebiyle her türlü yetiştiricilikte çok zorluk çekerken bu tohum paylaşımı etkinliği benim geleceğe daha umutlu bakmamı sağlıyor. Yumurtaları farklı sepetler koyup türlerin devamlılığını garanti altına alıyoruz. Bu yıl ne tohumdan ne fideden biberlerim olmadı kabaklarım zor çıktı Butternut kabaklarımda 1 tane kabak var, lif kabakları hiç vermedi sadece sülaa kabağı verdi domateslerden tadımlık çıktı inşallah tohum alacağım. Ve eğer devam edelim derseniz elimde ne tohum varsa katılacağım. Her yıl büyük bir hevesle etkinliğin başlamasını bekliyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-08-2023
|
Ben bir şey sormak istiyorum. Çevremizdeki; yediğimiz, reçelini yaptığımız doğal bitki tohumlarını paylaşabilir muyuz. Yabani böğürtlen gibi, alıç gibi doğal meyvelerin tohumlarını. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2012
|
Tohum etkinliğinin başlamasına çok sevindim,Bu yıl iklim koşulları nedeniyle domates hiç olmadı fasulye,kabak ve iki çeşit biber,acur,salatalık sonradan oldular ama tohumlar olgunlaşıp inşallah yetişir etkinliğe hayırlısı olsun kolaylıklar diliyorum tüm arkadaşlara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-04-2023
|
Bayağıdır üyelik öncesinden beri takipteyim. Allah kısmet ederse yakın zamanda köye göçeceğiz. Etkinliğin devam etmesine sevindim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
agaclar.net
|
http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...2024/45519.htm Etkinlik başladığına göre bu konuyu kapatıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|