agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   2023-2024 Tohum Paylaşım (https://www.agaclar.net/forum/2023-2024-tohum-paylasim/)
-   -   Yeni bir tohum paylaşım etkinliği istiyor muyuz? (Cevap EVET oldu) (https://www.agaclar.net/forum/2023-2024-tohum-paylasim/45507.htm)

MeyveliTepe 21-09-2023 09:46

Yeni bir tohum paylaşım etkinliği istiyor muyuz? (Cevap EVET oldu)

Etkinliğin müdavimlerine sormak istiyorum.

Bu yıl da tohum paylaşım etkinliği istiyor muyuz? Yoksa artık herkes birbirinin elindeki tohumlardan yeterince edindi mi?

İsteyenler el kaldırsın.

yavuz10 21-09-2023 11:37

1 Eklenti(ler)
Aranıza yeni katıldım ama ben yapılmasını istiyorum, bi kova havuç tohumum var dağıtılmayı bekleyen ��

cemilsisik 21-09-2023 12:10

İlgilerinize teşekkür ediyor fikrimizi sorma inceliğinize istinaden, ben şahsen gelecek yıl bahçe işlerime ara vermeyi planlıyordum. Çünkü bir hayli yoruyor beni bahçem ile konutum arasındaki mesafe 200 km ye yakın olunca hem maddi hem de manevi olarak yorulduğumu hissediyorum. Ara vermeyi düşünürken tohum paylaşım etkinliği ile bağlantım kopar mı diye de düşünmedim değil. Böyle bir ara, şahsım adına gerekiyor diye düşünüyorum. Üretim zevkinden mahrum kalmamak için sizin ürettiklerinizi de sayfalarda görmek isterim ayrıca..

Atilgan 21-09-2023 12:47

Bence bir ara verelim paylaşacak çeşitler biriksin. Aslında paylaşılacak çok şey var ama nedense dolaşımda hep aynı tohumlar oluyor. Paylaşım yaparken herkes kendi şehrinden en az bir iki tane eski/atalık çeşit paylaşsa daha verimli bir etkinlik olabilir.

TCM 21-09-2023 14:02

Sıkıldığımda derdimi paylaştığım, sevincime ortak olan, sorularımı cevaplayan, birbirimize destek olduğumuz bir arkadaş olarak görüyorum burayı ben. Farklı mecralar yolumuzu kesip arada aklımızı çelse de sanal alemdeki en büyük güzelliklerden biri benim için. Tohum paylaşım etkinliği ise her açıdan gurur kaynağımız bana göre.

Bu yıl hava, toprak vs sebepler ile tohum çok az olacak, belki de yeni tohum olmayacak. Ama ben yine de kağlumbağa misali 'tarafım belli olsun' diyerek bir şekilde katılmak isterim.

Bizler filmi koltuklarımızda patlamış mısır - maden suyu içerek seyrediyoruz ama esas soruyu kamera arkasındaki URLA daki arkadaşlara sormak lazım.

Ne olursa olsun burayı seviyorum.

köpük_bahçesi 21-09-2023 16:07

3 senedir katılıyorum elimde çok fazla çeşit var.Farklı çeşitler denedim sürekli ekeceklerimi de belirledim lakin yeni arkadaşlar ve elinde yeterli çeşitleri olmayanlar için bu yıl da devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.

kaknus 21-09-2023 18:33

Eğer bu işin zahmetini çeken arkadaşlar olmasını isterse ben yapılmasını isterim.

Müslüm.Aşcı 21-09-2023 21:05

Ben de yapılmasını talep ediyorum.

celalim01 21-09-2023 22:20

Merhaba bende buradayım bekleyelim ve görelim. Çoğunluğa uyarız.

Lapis 22-09-2023 06:41

Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım. Tohum paylaşım etkinliği olmasını çok isterim.
Benim de paylaşabileceğim bir kaç tip tohum var. Yapılması iyi olur bence.

devrann 22-09-2023 19:30

Merhaba
Ben ve diğer arkadaşlar tabi ki isteriz yeni tohumlar yeni heyecanlar ama bu paylaşımın tohum üretim kısmı ile ilgilenen arkadaşlara değilde etiketleri,paketleri ve diğer süreçleri yöneten arkadaşlara sorup karar vermek bence daha doğru olur sanırım.Çünkü yaptıkları iş çok zor,emek ve zaman isteyen işler.

malina 23-09-2023 10:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi devrann (Mesaj 1621809)
etiketleri,paketleri ve diğer süreçleri yöneten arkadaşlara sorup karar vermek bence daha doğru olur sanırım.

Oradan başladık zaten :)

Sevgili Kenger bu yıl da gönüllü...

Yani kararı, tohum paylaşan ve talep edenler verecek...

malbman 23-09-2023 10:17

Her nekadar birkaç yıldır çeşitli nedenlerle tohum paylaşmak dışında çok aktif olamasam da, en azından katalogları incelemek ve hatta elimde yüzlercesi olan tohumların tanıtımlarını dahi uzun uzadıya okumak, o takas keyfini yaşamak, gelecek olan zarfı heyecanla beklemek adına devam etmesini isterim.

MeyveliTepe 23-09-2023 10:18

Şu ana kadar 9 kişi yapalım, 2 kişi de ara verelim demiş.

9 kişiyle böyle bir etkinlik olur mu?

AdamShine 23-09-2023 11:10

Güzel bir gelenek olarak devam etmeli bence :)

almuud 23-09-2023 12:04

Etkinlik yapılırsa katılmak isterim...

Kenger 23-09-2023 15:29

Bence ara vermeyelim. Tohumların canlılık süresi, yeni katılımcılar ya da tohum istekleri ve geleneği bozmamak adına…

Ben lojistik işlerini seve seve yaparım:)

gaseker 24-09-2023 00:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1621816)
Şu ana kadar 9 kişi yapalım, 2 kişi de ara verelim demiş.

9 kişiyle böyle bir etkinlik olur mu?

Öncelikle etkinliğe katılmak, paylaştığın tohuma talep geldiğini görmek, diğer üyelerin paylaştığı farklı cinsleri görüp "vay be" diyebilmek çok keyifli, o tohum paketini teslim aldığında zirve yapan çocuksu mutluluk paha biçilemez. Siz böyle bir soru sorunca ben dahil bir çok üye acaba etkinliğin yapılması ile ilgili bir zorluk mu oluştu diye düşündük. İşin keyfini çıkaran biz, yükünü çeken Kenger, siz ve malina olunca sizlerin yaklaşımını görmek istedim şahsen. Sayın Kenger'in halinden bir şikayeti olmadığını görüp sizin de hadi "devam edelim" diyin de motivasyon olsun bizlere diye yorumladığım bu mesajınızı görünce oyumu "tabii ki devam edelim" diye kullanabilirim gönül rahatlığıyla. Bugüne kadar etkinliğe emek veren, tohum paylaşan, talep edip aldığı tohuma gözü gibi bakan herkese ayrı ayrı bir kez daha teşekkürü de borç biliyorum kendi adıma.

Muda 24-09-2023 06:29

Her ne kadar çeşitli yerlerde paylaşım yapılsa da böyle bir etkinlik bu güne kadar yapılmadığını düşünüyorum. Ben oyumu yapılmasından yana kullanıyorum.

Naive green 24-09-2023 06:30

Çok güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Biraz dijital imeceye benzetiyorum. Teknoloji ile geleneksel yardımlaşmanın çok güzel bir birleşimi. Bir de yeni gelen kişiler için de verimli bir başlangıç oluyor diye düşünüyorum. Kendi adıma, düşündüğümden çok az çeşidim var paylaşacak, ama kesinlikle katılmak isterim.

umut.n 24-09-2023 09:06

Her ne kadar işim nedeniyle tam olarak katılım sağlayamasan da, etkinliği çok faydalı buluyorum. Kişilerin bir beklentiye girmeden paylaşmaları çok güzel. Ama yukarda belirtildiği gibi işin yükünü çeken kişilerin fikri önemli.

Zülkaide 24-09-2023 09:44

Etkinlik bir gelenek halini almış.
Bu nedenle gönül devam etmesi yönünde.
Organizasyonu tam bilmediğim için bu yıl tek bir çeşit tohum paylaşarak katılmak istiyorum.
Kolaylıklar dilerim.

saleri 24-09-2023 18:45

Ben de yapılması tarafındayım. Katalogları gezmek bile zevkli

İsmail Kuzucu 24-09-2023 19:01

Yeni sezonda üretimler daha fazla olacak gibi, kesinlikle yapılsın.

Zekoş 24-09-2023 19:32

Bende yıllardır etkinlik heyecanını yaşamış biri olarak devam etmesi taraftarıyım.Özellikle bahçe işlerine yeni başlayanlar için yine yapılmali diyorum.Güvenilir tohum bulmak kolay degil

Asoo 24-09-2023 20:31

Ben de devam edilmesi taraftarıyım. Katılımcı olmadığımda bile zevk alarak takip ediyorum.

Bahçe işlerine yeni başlayanlar veya yeni türlere ihtiyaç hissedenler için çok faydalı.

bahcedenn 24-09-2023 21:17

Ben de devam edilmesini çok çok isterim.

Serdars1 25-09-2023 07:32

.

Bende devam edilmesini çok isterim

Deniz59 25-09-2023 09:02

Bu sene yapılır ise katılmayı düşünüyorum, uzun zamandır katılamamıştım, dört gözle bekliyorum. Emeği geçenlere ve katılımcılara saygılar

Güler 25-09-2023 12:42

Etkinliğe katılamıyorum ama Kenger de şikayetçi olmadığına göre Forumun en güzel etkinliğinin devam etmesinden yanayım.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025