![]() |
Bir aksama olmayacağından eminim ancak hazırlık süreci olduğundan yine de belirtmek isterim. Tohum paylaşım sonrası ilk talebim olduğu için fazladan tohum hakkımı kullanmak istedim. Yeni sezonda aksilik olmaz ise tekrar paylaşım yapacağım
|
çok teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Geçmiş olsun.
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar teşekkür ederim. Çocuklarımız hala tam olarak atlatamadılar.
|
Alıntı:
|
Kurallar
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 723179 |
Şayet mesaj sayısı bakımından bir sıkıntı yok ise bu yıl üyelik tarihine çok takılmayacağız. Talep süreci devam ederken üye olanlar, diğer şartları sağlıyorlarsa talepleri diğer kurallar çerçevesinde geçerli olacak.
|
2021-2022 Etkinlik Genel Yazışmaları
Alıntı:
Takdir yönetimin elbette ama uygulanmasından feragat edilebilecek kurallar listeden çıkarılarak güncelleme yapılmalı ki zaman zaman yapılıyor geriye kalan kurallar da uygulanmalı zira, bu sene diyelim ki üye olmayıp 2 Ekim tarihinde etkinlikten haberdar olan ve kuralları okuyarak paydaş olamayacağını anladığı için talepte bulunmayan kişilere ayıp edilmiş olur diye düşünüyorum. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar merhaba.
Umarım tekrara düşmemişimdir. Mail adresimi bugün gönderdim. Barkodları bekliyorum. Lojistik merjezin adres bilgilerini rica ediyorum. Saygılarımızla. Teşekkür ederim. |
Ben de etiketleri ve adresi bekliyorum.. Ulaştı mı mesajım ulaşmadı mı emin olamadım bir kaç kere gönderdim...
|
Son adres yok listesinde isminiz yok ise adresiniz tamam anlamındadır.
|
O listede adım yoktu fakat yeni katılımcıların ise hiç adres bilgileri yok dediğiniz için tekrar gönderdim. İlk defa katılıyorum.
|
Merhaba,
Etiketler mail adreslerine gönderildi mi? Bana henüz ulaşmadı. |
Alıntı:
|
Değerli paylaşımcılar,
Aşağıda isimleri yazılı paylaşımcılarımızın e-posta adresleri eksiktir. Bu gece itibarıyla etiketlerin gönderimleri başlayacağından e-posta adreslerinizi acilen göndermenizi rica ediyoruz. alp.er bera_hx casperia cemilsisik ciminli edremit zeytin Efe Bey Erdal Hoca gökhan b. İpekk3545 kızıl-çam Lime&mint Ömer Bey reki |
Kusura bakmayın, bu haftanın aksiyonları (grev vs) dikkatimi dağıttığından bu yıl için adres gönderimini atlamışım. Önceki yılın bilgileri aynen geçerli benim için, çok teşekkür ediyorum emeklerinize. Faydam dokunur ise bu yıl da lojistik merkeze yardımcı olmak isterim. Kolaylıklar diliyorum 🤗
|
Değerli paylaşımcılar,
Aşağıda isimleri yazılı paylaşımcılarımızın e-posta adresleri eksiktir. Bu gece itibarıyla etiketlerin gönderimleri başlayacağından e-posta adreslerinizi acilen göndermenizi rica ediyoruz. bera_hx casperia cemilsisik ciminli edremit zeytin Efe Bey gökhan b. İpekk3545 Lime&mint Ömer Bey reki |
Etiketler geldi hazırlıklara başlayacağız hayırlısıyla.
|
Tohum paylaşımcısı olan ve e-posta adresini gönderen herkesin etiketleri gönderildi.
Kazara yanlış giden varsa lütfen bildirsin. Etiket sayısı beğenen sayısından az diye sormayın lütfen. Geçersiz talepler için etiket gönderilmedi. Aşağıda ismi yazılı paylaşımcıların etiketleri henüz gönderilemedi, zira e-posta adresleri yok. Acilen göndermelerini rica ediyoruz. bera_hx cemilsisik ciminli edremit zeytin Efe Bey gökhan b. İpekk3545 Lime&mint Ömer Bey reki |
Merhaba sormak istiyorum bu etiketlerin mail yoluyla gonderilmesi nedir? Yardimci olabilir misiniz lutfen?
|
Alıntı:
|
Cok tsk ederim verdiginiz bilgiler icin bu sene talep edenlerden olduk onumuzdeki yil bir aksilik olmaz ise tohum paylasanlardan olacagiz insallah. O yuzden bu bilgilere ihtiyac duyacagiz.
|
Benim paketleme işi bitti, adresi bekliyorum ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Göndermediklerime ayrıca göndereceğim. |
Merhabalar
Geçen sene bana hediye tohumlar gelmişti. Bende bu sene elimde fazla olan tohumlardan katılımcı arkadaşlara göndermek istiyorum lojistikdeki arkadaşlara zahmet vermeden nasıl yapabilirim. ALP-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
her satırda bir adet, Tohum adı ve gönderecek kişi bilgisini liste olarak gönderin. Onlar için size ilave etiket göndereyim. Göndereceğiniz kişiler bu yıl talep hakkı olan kişilerse normal düzen içinde yerlerini bulurlar. |
Bana etiketlerin emaili ulaşmadı, belki de bir problem olmuştur tekrar gönderebilir misiniz?
Düzeltme yapıyorum email gereksiz kutusuna düşmüş, şu anda adres bilgisi bekliyorum. |
Merhabalar
Lojistik merkezine email adresimi gönderdim. |
Ben paylaştıgım bir tohumda maksimum 3 kişi ile paylaşacagımı belirttim. 6 kişilik talep gelmiş. Şimdi magdur olunmasın diye elimde ki tohumları 6 kişiye azda olsa paylaştırmaya çalışacagım. Eger çok az olursa 3 kişiye farklı bir tohum paylaşırım not olarakta eklerim en azından ellerinde farklıda olsa tohum geçmiş olur boşuna hakları kaybolmasın.
Ben tohum talep ederken eger sınırlı paylaşım varsa kaç kişinin talep ettigine dikkat ediyorum. Sınıra ulaşılmışsa boşuna talep etmiyorum boşuna hakkınız kaybolmasın diye farklı tohum talep ediyorum. Sanırım dikkat etmeyenler olmuş. Elimde fazla tohum olan bitkiye ise pek talep gelmedi onları da fazla fazla gönderecegim artık. |
Anlaşmalı olduğunuz kargo ve kargo numarası varsa alabilir miyiz?
|
Tohumlar Kargoda
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Keşke o kadar acele etmeseydiniz. Tohumların nereye gideceği ile ilgili bilgi paylaşılacaktı. Biliyorsunuz pandemi dolayısı ile geçen yıl farklı bir yere göndermiştik. Sağolsun arkadaşlarımız kusursuz bir şekilde dağıtımı gerçekleştirmişlerdi. Yapacak bir şey yok. Umarım başka arkadaşlar da gönderilecek yer ilan edilmeden tohumları göndermez. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025