![]() |
Alıntı:
Ayrıca tohum paylaşan kişi talep edenler arasında kendi kriterlerine göre eleme de yapabilir. Benim başıma gelmedi ama tohumları hakkıyla yetiştirdiğini düşündüğüm, yetiştirdiği bitkileri paylaşan veya foruma emek harcadığını bildiğim insanlara öncelik tanırdım, benim gibi çok tohum alıp, az paylaşanlara değil. Not: Talep tarihine göre eleme yapmak isteyenler, kendi profil bilgilerindeki "Beğenilenler" kısmından talep tarihlerini görebilirler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
"3.3. Tohum paylaşanların rolü
... j) Hazırladığı etiketlenmiş tohum poşetlerini takvime uyumlu olarak bir zarfa doldurup lojistik merkezine kargo ile göndermek (gönderinin ödeme şekli sonradan ilan edilecektir)." Ödeme şekli belirlendi mi acaba? Anlaşmalı kargo şirketi var mı? |
Alıntı:
|
Bugün yurt içi kargo ile gönderdim. Bilginize. Saygılarımla.
|
Geçen yıllarda olduğu gibi, talep edenlerin tercih ettiği tohumların yer aldığı tabloyu paylaşmanız mümkün mü_
|
Alıntı:
|
Etiketlerim geldi paketlerim hazır en kısa zamanda ulaştıracağım.Teşekkürler sevgili Meyvelitepe ve Kenger ve destekleyen arkadaşlar.Çok zor bir süreci ustaca yönettiğiniz için.
|
|
tohumları gönderebileceğimiz adres bilgisini nereden bulabiliriz?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn.Mister73 tabloyu actiktan sonra sag ust kösedeki butun secenekleri tıkladım ama internet cahili olunca hic filtrelemeyi göremedim:))neyse artik gelince girürüz..tesekkurler
|
Alıntı:
Buradan bakabilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn.Muda tesekkür ederim.Excel tabloyu telefonuma indirince yapabildim.Sizin islem sanirim PC üzerinden yapiliyor.Diger arkadaslar icin faydali olacaktir.sagolun🙏
|
Alıntı:
Alıntı:
Sn. Zekoş; Ben teşekkür ederim. Sn. Meyvelitepenin yazdığı şekilde yapılınca her iki sütunu da ayrı ayrı topluca da bir arada talepler ve benim talep ettiklerim görülüyor. Daha kısa yolu varmış. Bizden talep edilenlerin etiketleri geldi zaten. Ancak kimden ne istediğim kolay bir şekilde görmüş oldum. |
Alıntı:
|
teşekkür ederim tablo paylaşımı için
|
Alıntı:
|
Alıntı:
. PTT açmak istedi karşı çıktım. Sonra aldılar ama gidene kadar hep ya aklimda kaldı ya açıp kendileri alırsa diye. O yüzden incik boncuk diyorum kargoculara:) |
Alıntı:
|
Arkadaşlar yoğun iş temposunda kargoyu henüz hazırlayamadım inşallah pazartesi gününe hem kendi tohumlarımı hem de DONGYUL un tohumlarını kargoya vermiş olacağım
|
Benim kargom hazır ancak salı günü kargo yspıcam Çarşamba yerine ulaşır
|
Alıntı:
|
Sayın MeyveliTepe yine kaçırdım tohum paylaşım etkinliğini. Çok üzgünüm. Size ve tüm arkadaşlara kolaylıklar dilerim.
|
Yeni üretim yılında tüm arkadaşlara sağlıklı ürünler diliyorum,üç yıldır uğraşıyorum çevresel olumsuzluklar nedeniyle özellikli tohumlarımı çoğaltamadım ümidim gelecek yılda,herkese başırılar diliyorum.
|
Pembe oval çerilerim beklediğimden çok daha az ve küçük tohum verdiler; neyse ki fazla talep eden olmamıştı ama yine de tüm talepleri karşılamak adına her bir poşete 10+ civarı tohum koyabildim. Umarım gittikleri yerlerde bereketlenip çoğalırlar...
|
Benim kargom ulasmis
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Mesaj sayınız katılmak için yeterli değilmiş zaten. |
Doğal tohumları üretip paylaşmak, bahçecilik dünyasında çok farklı bir duyguymuş. İlk kez bu duyguyu yaşamama neden olan agaclar.net kurucularına ve bu etkinlikte önemli bir rolü olduğunu düşündüğüm meyvelitepe' ye en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
|
Merhaba,
Bu sene tohum paylaşım etkinliğini kaçırdım diye kendi kendime üzülüp duruyordum. Biraz önce fark ettim ki tohum paylaşamadığım halde listede adım var! Dünyalar benim oldu. Adres bilgilerimi yeniden gönderdim. Umarım bunun için de gecikmemişimdir. Yine harika bir paylaşım olmuş. Gelecek sene böyle tembellik etmeyeceğim, söz. Herkesin ellerine sağlık. |
Umarım seneye görüşürüz. Benimde yeni yeni merakım başladı bu konuya.
|
Tohumlar gönderildi
Değerli üyeler,
Tohum zarflarınız gönderildi, kargolar birkaç güne elinizde olur. Baro indiriminden yararlandığımız için gönderici MuDa görünüyor. Lütfen kargolarınızı alın, iade olmasın. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025