![]() |
Sayın katılımcılar.
7 Aralık Salı günü saat 24:00 itibarıyla tohum tanıtımı ve talep sürecini sonlandırıyoruz. Adres göndermeyen kaldıysa lütfen acilen göndersin. |
Sayın katılımcılar.
7 Aralık Salı günü saat 24:00 itibarıyla tohum tanıtımı ve talep sürecini sonlandırıyoruz. Adres göndermeyen kaldıysa lütfen acilen göndersin. Gönderdiğimiz adresin lojistik merkezine ulaşıp ulaşmadığını kontrol etme imkanımız var mı? |
Lif kabağı tohumu
Tüm katılımcılara merhabalar. Paylaşıma koyduğum tohumlardan lif kabağı tohumlarının yeterince olgunlaştığını kontrol edemiyorum. Kurutma süresini de hesaba katıp son ana kadar kopartmayacağım. Benden lif kabağı tohumu talep eden katılımcıları bilgilendirmek isterim. Risk almak istemiyorsanız diğer paylaşım yapan paylaşımcıdan talep etmenizi tavsiye ederim. Yaz ayları çok sıcak geçtiği için ancak sonbaharda meyve tuttu. O yüzden tohumlar olgunlaşmamış olabilir.
|
Kusura bakmayın, bugün bu saatlerde paylaştığım tohumlar için. Tohumlar kayıptı. Tohumları, bugün düzenleme yaparken bulunca bu çeşitleri de paylaşmadan edemedim. Eğer işleyiş düzenini bozmayacaksa Talep Edenler için ilave 1 gün daha verilebilirse süper olur. 🙏🙏
|
1 Eklenti(ler)
|
Ben öncelikle talep sayısına göre tohumları poşetlere bölüştürüp hazır ediyor, etiketler gelince de içlerine koyup merkeze kargoluyordum...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Süreci 1 gün uzattık. Bu gece yarısı itibarıyla tohum tanım ve talep süreci tamamlanmıştır.
|
Bana poşet gelmedi henüz.
|
Poşet size gelmeyecek :) siz poşete gideceksiniz 7x5 cm lik kilitli poşet buyük ihtimalle işinizi görür benim bildiğim 100 lü satılıyor en az. Olsun seneye dede kullanılır;)
Herkeslere kolay gelsin ..☺️ |
Çam fıstığı ,
Bu aşamada etiketler gelecek. |
Merhaba , tohum talebi bitti mi?
|
Evet bitti.
|
On adet mesajımız mi olması gerekiyor ?
|
1 günle mi kaçırdık gerçekten çok üzgünüm
|
Merhaba,
Tohumları ne zaman göndereceğiz? Herhangi bir bilgi göremedim de, merak ettim. |
Etiketler özel mesaj yoluyla mı iletilecek?
|
Alıntı:
|
e-posta adresini göndermemiş paylaşımcı varsa lütfen LojistikMerkezi'ne göndersin.
|
Alıntı:
|
Ben de adresi yazmışım maili yazmamisim :D
Az önce yolladım mailimi |
Açıklamalarda göremedim mail kısmını, ben de az önce gönderdim...
|
Bu yıl katılan herkesi gönülden kutluyorum. Bol paylaşımlı bir yıl oldu gibi geldi bana. Her geçen yıl artarak devam eder umarım.
2 yıl önce etkinlik paylaşımından sonra tekrar talep etmek güzel oldu :) İlk gün ki gibi gelecek paketi heyecanla bekliyor olacağım. Emeği geçen herkese teşekkürler |
Sn. Katılımcılar,
Aşağıdaki katılımcılarımız bu yıl kargo için adres bilgilerini henüz göndermediler. Son birkaç yıldır katılan üyelerin önceki adres bildirimleri mevcut olmak beraber, değişmiş de olabilir. Yeni katılımcıların ise hiç adres bilgileri yok. ahmetshn Atilgan betülduman bizimbahcemiz bnymnblr drospohila fdemir feyzi_48 fth0507 gaseker Güne-bakan güreri halcur hanifeceliktas hcorak intibah iyigit kaknus kerkenez Meraklıdr Muda Portakal Rengi Saleri Sefasevika Sky83 İki gün içinde adres bilgileri gelmez ise, varsa geçen sene gönderilen adresler kullanılacak. Yok ise, talepleri iptal edilmek zorunda kalınacak. Etkinliğe aynı zamanda paylaşımcı olarak katılanların e-posta adresleri de gerekiyor. |
Kargo adresi
Alıntı:
|
Merhaba ben 06.12.2021 tarihinde ve bugün tekrar bilglerimi gönderdim tekrar kontrol ederseniz sevinirim. İyi günler mesajım gelmiyor ise daha önceki etkinliklerde göndermiş olduğum adresim aynıdır ve geçerlidir.
|
Merhaba,
adres bilgilerimi gönderdim, kusura bakmayın sağlıktan kaynaklı sorunlar yüzünden aklımdan tamamen çıkmış. zekoş'a teşekkür ederim, iyi ki hatırlattı :) Eğer mesaj gelmediyse tekrar gönderebilirim, ya da adres bilgilerimde de bir değişiklik olmadığını buradan da ileteyim. emeği geçen herkese teşekkürler. |
Alıntı:
Ben garanti olsun diye 8’e 10cm ve 9’a 11cm olanlardan aldım, çok küçük olunca barkod kıvrılmak zorunda kalıyor ve lojistik merkezin işlerini zorlaştırıyor diye bir geri besleme okuduğumu hatırlıyorum geçmiş yıllardan ama uygun olan en küçük boyut nedir bilemiyorum... |
Bende adres bilgilerimi ve email adresimi gönderdim.Fakat email adresini noktalı virgül ile eklemedim sorun olur mu?
|
Emeği geçen herkese teşekkürler. Ben bir İzmir'li olarak Selluka bakıyordum ama bu sene paylaşan olmaımış.
|
tohum alımı
merhaba 33 yaşındayım ve istanbul'da yaşıyorum. eşim peyzaj mimarı kendi köylerinde mevcuttaki arazilerine sera kurma projemiz var. 10 dönüm bir arazi üzerine. şuan kendi bahçeleri ve hayvanları da bulunmakta. daha geniş ölçekli bir tarım yapma ve satma arzusu içerisinde olduğumuz için paylaşılan tohumlardan almak istemekteyim.
|
Alıntı:
Üyelerin öncelikle 1- http://www.agaclar.net/forum/uyeler-...niyor/2595.htm sayfasında kendini tanıtması gerekiyor. 2-Makul,doldurma olmayan en az 10 mesajı olması gerekiyor. 3-1 Ekim'den önce üye olmuş olması gerekiyor. 4- Takvimde belirtilen son günden önce kataloglardan ilgili tohumların altındaki "Taleplerime ekle" butonuna tıklamış olması gerekiyor. Tohum satışı için de buraya bakmalısınız. Diğer kurallar ve takvim için buraya bakın |
fdemir
feyzi_48 son çağrı. Adresleriniz yok. En geç yarın akşama kadar adres ve telefon bilgilerinizi göndermemiş olursanız talepleriniz iptal edilmek durumunda kalınacak. feyzi_48 aynı zamanda paylaşımcı. geçen seneki e-posta adresinden ulaşmaya çalıştım ama cevap vermedi. Bu durumda paylaşımları da iptal edilmek durumunda kalınacak. Tanıyanlar, bilenler haber verebilirlerse iyi olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Arkadaşlar çeşitli sağlık sebeplerinden dolayı bu sene paylaşımda bulunamadım. Takvimin bu kadar çabuk işleyeceğini unutmuşum.
Tohum paylaşıma açmadım ama herkes hakkını helal etsin. Paylaşım yapamadım |
Merhaba etiketler gönderildi mi?Mail kutumda göremedim.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025