![]() |
Alıntı:
Diğer şirketlerle yıllardır gönderim yapmadım, Bu sene PTT Kargo ile iki paket gönderdim. İkisi de bana çok pahalı geldi. Belki de ben fukaralaşmışımdır.:D |
Fiyat açısından değil de ptt kargoya gidip uzunca bir süre sıra beklemek, beklemek zor gelmez, kapalı ortamda uzun süre kalmak bana göre değil. (Virüs bulaşma korkusu açısından.) İlla ki ptt ile gönderim olacaksa ben affınıza sığınırım. :)
|
Alıntı:
Sanırım yöneticilerimiz PTT'siz bir çözüm bulacaklar. Küçük yerlerde böyle bir sorunumuz olmayınca empati yapamayabiliyoruz. Geçenlerde Göynük PTT'den arandım. Dağıtımda sıkıntı olmuş. "Adnan ağabey, sanırım kargonuzda gıda var. Biz köye gönderene kadar bozulmasın, ya dolaba atalım ya da hafta sonu gelirseniz arayın, evden gelip kargonuzu vereyim." dediler. Israrcı olununca kabul ettim. Pazar günü benim için şubeyi açıp teslimatı yaptılar. Hastane dahil herhangi bir devlet dairesinde de durum farklı değil. Memurlar iş bekliyorlar ve gittiğinizde işiniz genelde 5-10 dakikada bitiyor. |
Normalde diğer kargolar PTT'den daha pahalı. Ancak bir anlaşma dahilinde gönderim yapılırsa çok ucuz fiyatlara gidebiliyor. Önceki yıllarda sn.Muda sayesinde hep çok indirimli gönderme imkanına sahip olduk. Bu yıl için de teyid bekliyoruz.
|
Alıntı:
|
Bu yıl da yurt içi kargoyu zarfları talep edenlere gönderirken anlaşma dahilinde kullanabileceğiz.
|
Alıntı:
|
O kadar sevindim ki anlatamam, geçen yıl ucundan azıcık tutma imkanım olan bu etkinlikte bu yıl ailemize tahminen o dönemlerde katılacak yeni üye sebebiyle gidip yardım etme imkanım olmayacaktı.
Hayırlı olsun diyelim. Bu arada biz tohum gönderenlere de büyük görev düşüyor, elimizden geldiğince tohumlarla ilgili olarak poşetlere, okunaklı olmasına dikkat etmemiz gerektiğini bir daha hatırlatmak isterim. |
İki arkadaşın mesajına cevaben yazıyorum:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Sonuç olarak ekip
şehirliköylü Kenger sernur olacak gibi... Kesinleşti mi? Bu sayfalara tekrar göz atabilirsiniz, ayrıntıları görüşeceğiz :) http://www.agaclar.net/forum/2018-20...ligi/43031.htm http://www.agaclar.net/forum/2019-20...ligi/43811.htm |
Yine de bilgisayar ortamında destek anlamında yapabileceğimiz birşeyler olursa seve seve....
|
Alıntı:
Ben sadece PTT Kargo kullanabiliyorum. İşe talip olmuştum. Ve tırnak içindeki ifadeyi yazdığımda ciddiye binmiş yeni bir tohum tasnif ekibi çıkmamıştı. Meyvelitepe'nin etkinliğin iptal olması ihtimalinden bahseden mesajı sebebiyle endişe ile yazılmış bir mesajdı. "Te allam yaa :)":) |
Alıntı:
Çok iyi takip ettiğimi sanıyordum fakat o mesaj, (Yurtici Kargo ile ilgili olan) gözümden kaçmış. Te allam ya, cezamı verecek. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
şehirliköylü'yle birlikte, buradan birkaç arkadaşı da dahil ederek bu işin üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum. Meyvelitepe'den gelen prosedürü de, sizin "olayın perde arkası" kayıtlarınızı da çalıştık, hazır bekliyoruz. İçiniz rahat olsun :) |
Balıkesirdeyim ne yapabilirim bilmiyorum ama yardım edebileceğim bir durum varsa seve seve yardım ederim.
|
Arkadaşlar, tohum paylaşım etkinliğinde benden henüz tohum talebinde bulunan olmadı. Ben bu durumda tohum göndermeyecek miyim ? Ayrıca komşumuz benden mısır ve bal kabağı tohumları istedi, etkinliğe ilk defa katılmaktayım. Tecrübeli ve deneyimli arkadaşlar ne yapmalıyım ?
|
Merabalar, Balıkesir Edremit'te yaşıyorum yardım edebileceğim bişey olursa seve seve elimden geleni yaparım.
Birde tohum paylaşım etkinliğinde çarliston biber, sivri acı biber(kıl biber veya benzeri) ve kapya biber paylaşacak arkadaşlar var mı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
barkod okuyucuyu kargoyla göndermeyi düşünüyordum.
Alıntı:
Yer konusunda önerinize arkadaşlar karar verecektir. Kendi evlerinde iaca da çalışabilecekleri için tercih etmeyebilirler... |
Mesajları okudukça o kadar çok mutlu oluyorum ki agaclar.net üyeleri el ele
|
Merhaba, forumu aktif kullanamıyorum hâlâ. Tohum paylaşım etkinliği için adres gönderdim. Şu an için yapmam gereken başka bisey var mı acaba? Yardımcı olur musunuz lütfen?
|
Sevgili şehirliköylü ve Kenger siz programınızı yapın, ben de buradaki çalışmaları nasıl yapıyorduk size detaylı bir şekilde anlatırım ki zorlanmayın.
Aklınıza takılan ne olursa sorun seve seve yardımcı oluruz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Şu an tek yapmanız gereken tek şey mesaj sayınızı 10'a çıkarmak gibi görünüyor. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 714741 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sadece çiçek tohumu paylaşan biri olarak, kadife çiçeği hakkında yazılanlara tepki olarak tohum talebinden vazgeçtiğimi yazmıştım ama hakkımı kullanıp talepte bulunmaya karar verdim.
''Hani istemiyordun'' denmemesi için burada yeni kararımı açıklamak istedim. :) |
Benden mısır tohumu talep edecek minimum beş kişiye ihtiyacım var :) Atalık karadeniz mısırı...
Teşekkürler... |
http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...vuzu/44491.htm
Konuyla ilgili mesajlar ayrı bir başlık olarak taşınmıştır. |
Bu arada benden roka tohumu talep edenler için ufak bir bilgi vereyim....
Roka tohumlarını iki farklı kapdan alıp paketledim. O yüzden kimi paketlerin içerisinde kül, kimilerinde ise pirinç olacak. Amaç “tohumların nemlenmesini önleyip, canlılık süresini uzatmak”. Elinize geçtiğinde (özellikle küllü olanlar için) bu nedir diye yadırgamayın :) Herkese kolaylıklar dilerim... |
Alıntı:
|
6 Aralık Pazar günü saat 24:00'de etkinliğin tohum tanıtım ve talep süreci tamamlanıyor.
|
Farklı bölgede yetiştirilir mi?
Alıntı:
|
Doğal olanı da bu değil mi?
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025