![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-10-2018
|
Hayırlı geceler. Bu sene tohum paylaşımdan aldığım tohumları, daha çok çiçek ve yeşillik olduğu için hepsini kendi sayfalarında paylaşacağım. Tohumlarını merak eden arkadaşlarıma duyrulur ![]() Ayrıca geçen sene sn zekoşa söz verdiğim gibi fasülye tohumlarını bahçeye ekicem. Evde çimlemeye aldım. Çünki bahçede otların arasında kaybolmasın dedim. Nolur nolmaz tanımam filan diye ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-05-2020
|
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Bende tohum talebinde bulunmak isterim. Nasıl ve nerden başvuru yapıyoruz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz. Tohum talepleri yıl sonuna doğru başlıcak. Siz de o zamana dek formu incelerseniz tüm bu sorularınızın cevabını bulursunuz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu.
|
Merhabalar..etkinlige katilan arkadaslara bir sorum olacaktı.Sn.Birnefestoprak'tan talep ettigim non-tough half runner ve ayse kadin fasulyeler kilcikli cikti.Acaba talep eden diger arkadaslar da durum nasil merak ettim.Açıklama kısminda her ikisinin de kilciksiz taze tüketime uygun oldugu yazıliydı... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2009
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Bazı çeşitler çabuk kılçıklanmaya müsait, ayrıca yüksek kalsiyum fasulyeyi de kılçıklı yapar. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2020
|
Merhaba, aranıza yeni katıldım. Tohum talebinde bulunmak istiyorum. Henüz erken mi acaba? |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2019
|
Alıntı:
Çok erken Şubat ayında falan başlıyor diye biliyorum |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2017
|
Merhaba, sene sonuna doğru 2020-2021 Tohum Paylaşım Etkinliği başlıkları ve tohum katalogları açılmaya başlar. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-02-2018
|
Alıntı:
Her yılın sonuna doğru başlayan tohum paylaşım etkinliği oluyor. Etkinlikte paylaşılan tohumlardan edinmek için zamanını beklemek gerekiyor. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2015
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
|
Geçmiş olsun. Size bir şey olmasında kendi adıma ben tohum istemem. Yerine gelmeyecek şeylerden birisi sağlıktır. Rabbim muhafaza etsin. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-02-2013
|
Alıntı:
Geçmiş olsun. Bu doğa olayının sizin başınıza gelmesi büyük talihsizlik olmuş. Şükür sağlığınızda bişey yok. Allah beterinden korusun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı: