agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2019-2020 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni1318Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-05-2020, 02:46   #1
Ağaç Dostu

aloe's Avatar

Giriş Tarihi: 17-10-2018
Hayırlı geceler. Bu sene tohum paylaşımdan aldığım tohumları, daha çok çiçek ve yeşillik olduğu için hepsini kendi sayfalarında paylaşacağım. Tohumlarını merak eden arkadaşlarıma duyrulur
Ayrıca geçen sene sn zekoşa söz verdiğim gibi fasülye tohumlarını bahçeye ekicem. Evde çimlemeye aldım. Çünki bahçede otların arasında kaybolmasın dedim. Nolur nolmaz tanımam filan diye

aloe Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 19-06-2020, 15:01   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 14-05-2020
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Bende tohum talebinde bulunmak isterim. Nasıl ve nerden başvuru yapıyoruz.

waat69 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 19-06-2020, 16:59   #3
Ağaç Dostu

aloe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi waat69 Mesajı Göster
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Bende tohum talebinde bulunmak isterim. Nasıl ve nerden başvuru yapıyoruz.
Hoşgeldiniz. Tohum talepleri yıl sonuna doğru başlıcak. Siz de o zamana dek formu incelerseniz tüm bu sorularınızın cevabını bulursunuz.

Eski 05-09-2020, 18:36   #4
Ağaç Dostu.

Zekoş's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2009
Galeri: 4
Merhabalar..etkinlige katilan arkadaslara bir sorum olacaktı.Sn.Birnefestoprak'tan talep ettigim non-tough half runner ve ayse kadin fasulyeler kilcikli cikti.Acaba talep eden diger arkadaslar da durum nasil merak ettim.Açıklama kısminda her ikisinin de kilciksiz taze tüketime uygun oldugu yazıliydı...

Zekoş Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 05-09-2020, 20:32   #5
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-05-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zekoş Mesajı Göster
Merhabalar..etkinlige katilan arkadaslara bir sorum olacaktı.Sn.Birnefestoprak'tan talep ettigim non-tough half runner ve ayse kadin fasulyeler kilcikli cikti.Acaba talep eden diger arkadaslar da durum nasil merak ettim.Açıklama kısminda her ikisinin de kilciksiz taze tüketime uygun oldugu yazıliydı...
Benim de Ayşekadın fasulye kılçıklı çıktı. Muğla bölgesinde henüz tam kılçıksız yetiştiren görmedim. Ben de bir kaç çeşit denedim, fakat hepsi kılçıklı. Börülce daha kolay buralarda.

istcallst Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 05-09-2020, 20:58   #6
Ağaç Dostu.

Zekoş's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2009
Galeri: 4
Sn.İstcalist kılcıklı olma sebebini sıcaga mı bağlıyorsunuz yani? Peki benim paylastigim fasulyelerden denediniz mi hic?

Zekoş Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 06-09-2020, 23:18   #7
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Bazı çeşitler çabuk kılçıklanmaya müsait, ayrıca yüksek kalsiyum fasulyeyi de kılçıklı yapar.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 10-09-2020, 16:25   #8
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 10-09-2020
Merhaba, aranıza yeni katıldım. Tohum talebinde bulunmak istiyorum. Henüz erken mi acaba?

Dilek Baykal Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 10-09-2020, 16:33   #9
Ağaç Dostu

tropikalist's Avatar

Giriş Tarihi: 23-06-2019
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dilek Baykal Mesajı Göster
Merhaba, aranıza yeni katıldım. Tohum talebinde bulunmak istiyorum. Henüz erken mi acaba?

Çok erken Şubat ayında falan başlıyor diye biliyorum

tropikalist Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 10-09-2020, 21:13   #10
Ağaç Dostu

its_just_a_ride's Avatar

Giriş Tarihi: 08-09-2017
Alıntı:
Merhaba, sene sonuna doğru 2020-2021 Tohum Paylaşım Etkinliği başlıkları ve tohum katalogları açılmaya başlar.

its_just_a_ride Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-09-2020, 07:47   #11
Ağaç Dostu

Portakal Rengi's Avatar

Giriş Tarihi: 19-02-2018
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Üyeler ile yazışarak istekte bulunmanıza bir engel yok.
Her yılın sonuna doğru başlayan tohum paylaşım etkinliği oluyor. Etkinlikte paylaşılan tohumlardan edinmek için zamanını beklemek gerekiyor.

Portakal Rengi Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 07-01-2020, 10:24   #12
Ağaç Dostu

mutlu_inan's Avatar

Giriş Tarihi: 03-09-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Üçcin Mesajı Göster
ILGİNÇ BİR OLAY :

Bir iki gün önce evimizin yakınına yıldırım düştü.(komşuların demesine göre odamın tepesine düştüğünü görmüşler sözde, fakat öyle olsaydı tuz buz olurdum muhtemelen).
Apartmanın en üst katındaydık ve binada(tam odamın olduğu yerde) ciddi hasar var.çevredeki bir çok binanın elektrik tesisatı bile zarar görmüş galiba ve aparmanda neredeyse elektronik bütün cihazlar yanmış.

İlginç olan şey ise odamın içi hiç bir şey olmamış gibiydi fakat binanın iç demiri bile kısmen kopup betonuyla birlikde düşmüş,çatıda anten vs.tuz buz olmuş.

Ben bu olayı şuna yordum;tohumlar odamdaydı,acaba buradaki talep sahiblerinin hatrı için mi Allahu teala beni ve tohumları korudu diye aklıma gelmedi değil.

NOT:
Bu mesajı,bir tanıdıktan yazmakdayım,bana whatsap ile ulaşmaya çalışan arkadaşlarım varsa ulaşamayabilirler.Ya normal msj ile ya da site üzerinden ulaşabilirler.

Tohumları nasipse mutlaka usulüne uygun şekilde yöneticiye göndereceğim.o konuda şimdilik bir sorun yok.
Geçmiş olsun..

pares beğendi.
mutlu_inan Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 07-01-2020, 17:11   #13
Ağaç Dostu

pares's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2013
Alıntı:
ILGİNÇ BİR OLAY :

Bir iki gün önce evimizin yakınına yıldırım düştü.(komşuların demesine göre odamın tepesine düştüğünü görmüşler sözde, fakat öyle olsaydı tuz buz olurdum muhtemelen).
Apartmanın en üst katındaydık ve binada(tam odamın olduğu yerde) ciddi hasar var.çevredeki bir çok binanın elektrik tesisatı bile zarar görmüş galiba ve aparmanda neredeyse elektronik bütün cihazlar yanmış.

İlginç olan şey ise odamın içi hiç bir şey olmamış gibiydi fakat binanın iç demiri bile kısmen kopup betonuyla birlikde düşmüş,çatıda anten vs.tuz buz olmuş.

Ben bu olayı şuna yordum;tohumlar odamdaydı,acaba buradaki talep sahiblerinin hatrı için mi Allahu teala beni ve tohumları korudu diye aklıma gelmedi değil.

NOT:
Bu mesajı,bir tanıdıktan yazmakdayım,bana whatsap ile ulaşmaya çalışan arkadaşlarım varsa ulaşamayabilirler.Ya normal msj ile ya da site üzerinden ulaşabilirler.

Tohumları nasipse mutlaka usulüne uygun şekilde yöneticiye göndereceğim.o konuda şimdilik bir sorun yok.
Geçmiş olsun sayın Üçcin

pares Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 07-01-2020, 17:33   #14
Ağaç Dostu

AkisSoftware's Avatar

Giriş Tarihi: 10-08-2017
Geçmiş olsun.

Size bir şey olmasında kendi adıma ben tohum istemem. Yerine gelmeyecek şeylerden birisi sağlıktır. Rabbim muhafaza etsin.

Alıntı:
ILGİNÇ BİR OLAY :

NOT:

AkisSoftware Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 07-01-2020, 17:36   #15
Ağaçsever

DiPoLe's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2013
Alıntı:
ILGİNÇ BİR OLAY :

NOT:

Geçmiş olsun. Bu doğa olayının sizin başınıza gelmesi büyük talihsizlik olmuş. Şükür sağlığınızda bişey yok. Allah beterinden korusun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DiPoLe Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 07-01-2020, 20:47   #16
Ağaç Dostu

aloe's Avatar

Alıntı:
ILGİNÇ BİR OLAY :

NOT:

Geçmiş olsun sn üçcin.

Eski 07-01-2020, 21:52   #17
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Galeri: 8
Geçmiş olsun sn. Üçcin.

Umarım hiçbir şey olmamıştır. Allah beterinden saklasın.

Muda Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 13-01-2020, 07:56   #18
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-05-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Melikd Mesajı Göster
Merhaba. Tohum paylaşanlar e-posta adreslerini ne zaman göndermeli? Etkinlik takviminde göremedim. Düzenli olarak buradaki mesajları kontrol edemiyorum. Bilgi verebilir misiniz?
Lojistik merkezine hemen göndermelisiniz

istcallst Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025