![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2009
|
Alıntı:
Havuç tohumu paylaşan ar mı? Düzenleyen istcallst : 08-01-2020 saat 08:59 |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-10-2018
|
Alıntı:
Evet malesef havuç ve baş kereviz de yok paylaşımda ☹️ |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-07-2017
|
Sayın Üçcin, çok çok geçmiş olsun. Küresel ısınmanın etkileri olduğunu düşünüyorum. Ülkemiz küresel ısınma nedeni ile şiddetli hava koşullarını yaşamaya devam edecek ne yazık ki. Tohum paylaşımı başladığında havuç tohumu paylaşacaktım ancak tohumlarım çimleniyor mu diye kontrol edeyim derken elimdeki tohumların yarısını ektim. Evet çimleniyorlar ama elimdeki tohum paylaşmaya açılmayacak kadar az kaldı. Yarın sabah tohumları sayıp belki çok az bir paylaşım yapabilirim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Geçmiş olsun sayın üçcin, Allah sağlık versin inşallah |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2019
|
Geçmiş olsun sn Üçcin |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2009
|
Çok geçmiş olsun sayın Üçcin |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
|
Tekrar merhabalar, benim de merak ettiğim şey talepler kapanmadan tarafıma yapılan tohum isteklerinin ne kadarının geçerli olduğunu görme şansım olacak mı? Öyle hevesliyim ki sanki bütün istekler geçerliymiş gibi %50 fazlası talepte bulundum bile. Bana yapılan isteklerin geçersizliği sebebiyle talep eksiltmem gerekecekse en azından çıkarılacak olanları kendim seçebilecekmiyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim Bu arada sn. Üçcin çok geçmiş olsun |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaçsever
|
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için, o zaman risk alıp ısrarla istediğim bakla tohumundan olmamak için şimdiden bi talep azaltması yapmam daha mantıklı olacak gibi. Tekrar teşekkür eder, kolaylıklar dilerim |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-07-2017
|
Ben de bir konuyu merak ediyorum: hazırladığımız tohum paketlerinin içine "kişiye özel" fazladan başka bir paket daha koyabilir miyiz? Örneğin 10 adet çiçek tohumu paketini hazırladım, Ağaçlar.Netten gelen etiketleri de kurallara uygun pakete koydum ama paketin birinin içine -hediye gibi- başka bir paketcik daha koymak kurallara aykırı mıdır? |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Kimlere ne tohumu göndermek istediğinizi bana bildirirseniz onlar için de standart etiket hazırlarım, bir problem olmaz. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-01-2020
|
Merhaba , aranıza yeni katıldım , tohum talep edebilir miyim yoksa süre bitti mi. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-10-2018
|
Tohum talep kapanış tarihi 15 Ocak'tır. Elinizi çabuk tutun. Bu tarihe kadar istekte bulunabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-01-2020
|
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Instagram'da Şehirlibahcivan isimli sayfada tohum paylaşım etkinliğinizi gördüm, bilgi aldım ve o sayede aranıza katıldım. Ancak yapmam gerekenler nelerdir ve ilk yıl sanırım tohum talep edebiliyorum değil mi? adres bilgimi? mail adresimi nasıl kime gönderebilirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılar |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2015
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...ligi/43496.htm |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
/
Giriş Tarihi: 08-09-2013
|
Bu sene pek çok bitkiden yeterli tohum alamadığım için sadece üç çeşidi paylaşacağımı ilan etmiştim. Çerezlik kabak tohumlarını da küflendirdiğim için paylaşamayacağım. Üzgünüm. ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
agaclar.net
|
Siz taleplerinizi daha geç yapmış olabilir misiniz? Bahsettiğiniz tohumlar halen talep edilmiş olarak görünüyor ise sorun yoktur. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-11-2019
|
Alıntı:
Fotoğrafa göre saatler belirttiğim gibi. Ne yapmamı önerirsiniz |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
Kayıtlar 31.12.2019 saat 01:30 itibarıyladır. Siz ise beğenilerinizi 31.12.2019 da saat 11:43, 11:51 ve 11:57'de yapmışsınız. Önce ve sonra durumunu karıştırıyorsunuz. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-11-2019
|
Haklısınız teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-09-2019
|
Merhaba talep listesinde bende varım fakat bana mesaj veya mail gelmedi. Ne yapmalıyız. Etkinlik düzenleyen ve emeği geçen herkese Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
|
Normalde size mesaj veya mail gelmiyor zaten. Lakin mesaj sayiniza bakinca aktif olmadiginiz icin talepleriniz iptal edilmis gibi dusunebiliriz... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-09-2019
|
Formda aktif olan kişiler talepte buluna bilir diye bir kural görmedim ben. Tohum ihtiyacımdan dolayı burada paylaşım yapan bir arkadaş buradan talep yapmamı söyledi böyle bir etkinliğide daha önceden bilmiyordum. Etkinlikte en azından sadece forumda aktif olan kişilere dagıtım yapıldıgını söylerseniz insanlarda umutlanıp magdur olmaz ihtiyacını zamanında temin eder. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
Şu sıra ortada dolaşan mail-kargo muhabbeti 'tohum paylaşacaklar' için, son listeye baktığımda (kesinleşmemiş yıl sonunda yayınlanan) siz paylaşanlar arasında yoksunuz, talep ediyorsunuz. Adresinizi gönderdiyseniz (veya gönderecekseniz) bizim kargolama, merkezin de ayrıştırma işlemi tamamlanınca tohumlarınız size ulaşacak. Arkadaşların bahsettiği konu ise kime tohum dağıtacağı dağıtanların inisiyatifinde. İlk etapta 'olur mu öyle kafasına göre iş' diye düşünülse de genelde olağanüstü durum olmazsa tohum paylaşan arkadaşlar her talebi karşılıyor. Kısıtlı tohumu olanlar da bunu sayfalarında belirtiyor, ancak fazla talep geldiğinde elindeki kısıtlı tohumu nasıl dağıtacağını dağıtanın karar vermesinden doğal bir şey olamaz. Benim taleplerde sorun olmadı ancak olsaydı sayfamda da belirttiğim gibi bir ay önce foruma katılan arkadaşa tohum vereceğime yıllardır yüz-göz olduğum kişilere verirdim. |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlk bir kaçı karadüzen tohum dağıtımları dahil olmak üzere altı kez tohum paylaşım etkinliklerine katıldım. İlk kez dağıtımını yaptığım bir çeşidin paylaşılması, beni ziyadesiyle memnun etti. Bu yüzden size teşekkür etmek istedim, Sayın TCM. (Turşusu çok güzel oluyor. Tarifini burada paylaşmıştım.)Maalesef, (paylaşanları tenzih ediyorum) tohum talep edenlerin büyük çoğunluğunu dağıtımlarda göremiyoruz. ![]() Bu vesileyle, etkinlikte görev alan herkesi tebrik ediyor, kolaylıklar ve başarılar diliyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-03-2016
|
Merhabalar. Tohum paylaşım etkinliğinde çok fazla yabancı çeşitlerden tohum paylaşımı yapılmış. Amerikadan, avrupadan falan bayağı tohum var. Bunların yurdumuz içinde yayılması kendi orjinal çeşitlerimiz için tehlike arz etmiyor mu? Acaba bunların paylaşımına bir kısıtlama getirilmesi sizce de mantıklı olmaz mı? |
|
|
|
![]() |
|
|