![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Bugün tesadüf eseri yurt içi kargo şubesi yanından geçerken kargonun durumunu öğrenmek için sorunca telefon numarasının faturada yazmadığından kargocu'nun dağıtıma çıktığında teslim etmeden şubeye iade ettiği bilgisini aldım. Kargo şubede bu nedenle beklemiş iki gün... ![]() Neyse tohumlarıma kavuştum çok şükür kargo iade edilmeden (kargo 3 gün şubede tuttuktan sonra göndericiye geri gönderiyorlarmış) ancak Sayın Üçcin'den talep etmiş olduğum ve geçerli talep listesinde idxx *6242* ve *6632* Çerimoya ve White Sapote zarfdan çıkmadı. Acaba iç duvarına mı yapıştı diye iyice baktım ama ne yazık ki yoktu. Acaba tohum tasnif merkezinde sağda solda fazladan duran birer paket çerimoya ve white sapote olabilir mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2015
|
Alıntı:
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
agaclar.net
|
Dalga mı geçiyorsunuz? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Estağfirullah, ne haddime?! Sadece yaşamış olduğum bir durumu paylaştım, sonunu da sorgular gibi olmamak için latife edeyim istemiştim. Yanlış anlaşıldı ise sözlerim özür dilerim. Bir başka arkadaşın yazdıklarından da anladığım kadarı ile Sn. Üçcin bu tohumları göndermemiş galiba. Durumun gizemi de çözülmüş oldu sanırım böylece. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Buzluktan çıkardığınız fasülyeleri havalandırmadan önce oda sıcaklığına geldiklerinden emin olun. Sonra havalandırıp kurutun. Düzenleyen Atilgan : 10-03-2020 saat 07:35 |
|
|
|
![]() |
|
|