![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Mor sırık fasulye
Bitki ömrü: Tek yıllık Tohum Türü: mor sırık fasulye Tohum çeşit adı: Tohum kaç yıldır sizdedir: 1 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: sinop boyabat Tohumun geldiği yer: agaclar.net. Mahon67 Etkinlikte tohumu ilk dağıtan: Dağıtılacak tohumun saflığı:izolasyon uygulanamadı. Kullanılan gübreler: hayvan gübresi kullandım. Kullanılan ilaçlar: Yok Hasat yıl ve ayı: 2019 Ağustos Bitki tipi ve gelişim durumu: sırık bir tür. Verimli ve çok boy atıyor. 2 metre sırık diktim. Onu kapladı ve tekrar aşağıya yönlenip yere indi. Meyvelerinin ayırt edici özellikleri: uzun, ince bir fasulye. Taze iken pişirdiğinizde fasulye görüntü olarak diri kalıyor. Lezzetli. Ama bu yıl dikmeyi düşünmüyorum. Yetiştirme özellikleri: Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli: Tohumları bölgenizdeki geç donlardan sonra bahçeye direk ekebilirsiniz. Nisan sonu ektim. Tohum ne zaman hangi olgunlukta alınır: Tohuma bıraktığınız fasulyenin kabuğu kuruduktan sonra tohumu alabilirsiniz. 10 arkadaşla paylaşabilirim. Teşekkür ederim. ARKADAŞLAR TOHUMLARIM TÜM ÖNLEMLERİME RAĞMEN GÜVELENDİ. ELİMDEKİ TÜM TOHUMLARIMI YEMİŞ BİTİRMİŞLER. ÇOK ÜZGÜNÜM. Düzenleyen hulya10 : 27-12-2019 saat 10:55 |
|
|
|
![]() |
|
|