![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu.
|
Zekoş
Bu sene bakliyat türü bitkilere ağırlık verdim.Bazı bitkilerde tohum çıkarma aşamasındalar..yetisirlerse paylasacagım.. Etkinlikte paylasacagım tohumlar: 1.Kır mercimeği 2.Mefrune(bezelye türü-yöresel adıymış) 3.Keten tohumu 4.Meksika fasülyesi 5.Mor kohlrabi-yer lahanası(purple vienna) 6.Kereviz 7.Ege uzun bamya 8.Beyaz dikenli salatalik 9.Kokulu pembe ipek otu çiçeği(asclepias) 10.Ak çakıldak fasülye 11.Bezelye 12.Soya fasülyesi 13.Susam 14.Kına çiçeği 15.Taşköprü sarımsağı 16.fasulye 17.Sibirya dağ çileği 18.Niciotiana çiçeği 19.Chia bitkisi 20.Kabuksuz çekirdek kabağı NOT:Elimde fazla olan tohumlara sınırlama getirmiyorum yettigi kadar talepleri karşılamaya çalışacagım.Az sayıdaki tohumlarda öncelik eski üyelerin olacaktır...Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Dikkat! çok önemli: Bu mesajın (ilk mesajın) altındaki "Taleplerime Ekle" linkine tıklaMAYIN... Lütfen Etkinlik Prensiplerini okuduğunuzdan emin olunuz. Dikkat! Tohum talep edenler, tohum talep etmeden önce kargo adreslerini "LojistikMerkezi"ne özel mesaj ile gönderdiğinizden emin olunuz. Tohumları gönderme zamanı geldiğinde adresiniz yok ise ya da eksik ise talepleriniz geçersiz sayılır. Yeni sistemin özelliklerinden birisi de tohum talep etme işleminin artık sadece "Taleplerime Ekle" butonuna basılarak yapılacak olmasıdır. ilk mesajda dağıtılacak tüm tohumlar yer almaktadır. Herkes tüm tohumlardan istemeyeceğine göre, tek tek tohumların tanıtıldığı mesajların altında yer alan "Taleplerime Ekle" butonuna tıklayarak istekte bulunmalısınız... Tohum adını yazarak yapılan talepler geçersizdir. LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Düzenleyen Zekoş : 27-10-2017 saat 22:38 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|