![]() |
Sayın meyvelitepe merhaba. 13 nolu paylaşım mesajıma dağıtacağımdan daha çok talep geldiği için paylaşımı talep sırasına göre tanzim etmek istiyorum ama talep listesinden özet tablo alınca 13 kişilik liste 6 kişi olarak görünüyor. Yanlış bir işlem mi yapıyorum acaba?
|
Alıntı:
Not: Hangi talep listesinden bahsediyorsunuz? Google document'deki liste ise 24 Aralığa ait, son durumu yansıtmıyor. 13 nolu paylaşımınız hangisi? Limon salatalık ise 8 kişi talep etmiş, size 7 adet etiket göndermişiz. Sabah sefası ise 5 kişi talep etmiş, 5 etiket göndermişiz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Semaye arttırımı en iyi çözüm bence de. |
e-posta adresi olmadığı için etiketleri gönderilemeyen paylaşımcılar
|
sayın meyvelitepe bana göndediğiniz mailde talebin çok ço kaltında etiket var
bir sorun yok değil mi? emin olmak için soruyorum yani benim atladığım bir şey olmasın da |
bir de şunu eklemek isterim.
eğer bu kişiler adreslerini bildirmedi ise ya da farklı bir sebeple talep hakkını kaybetti ise haksızlık olmaması için benim de taleplerimin düşürülmesi gerekir sanırım ona göre hesap yapıp taleplerimi düşürebilirsiniz |
Alıntı:
|
Bugün Yurtiçi kargo 315977282104 gönderi kodu ile tohumları gönderdim. Herkese hayırlı uğurlu ve bereketli bir yıl olması dileğiyle...
|
Alıntı:
Alıntı:
Bu etkinliğin amacı layık olanları sevdalarıyla buluşturmak değil mi? Sssss... Çaktırmayın artııııkk... Da ben aslında olayı anlamadım, sizin talepler niye düşürülsün ki, diğer olay bu arkadaşlardan tohum talep edenler üzülecek aslında, misal serdarbey33 ten karadeniz fasulyesi isteyenler ne olacak :( |
Alıntı:
Bu yüzden uzatmıyorum, tek bir sefer düzeltme yaptıktan sonra öylece bırakıyorum. |
arkadaşlar kimlere ne gönderildiği paylaşılacak mı?
|
Bende tohumları bugün kargoladım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Alıntı:
sanırım adres vs gönderilmedi |
e-posta adresi olmadığı için etiketleri gönderilemeyen paylaşımcılar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhabalar,
Tohum paylasimlarini nasil yapiyoruz ? |
Tüm paylaşımcılara eksiksiz olarak etiketleri gönderilmiştir.
|
Çok teşekkürler
|
Tohumları bu gün gönderdim.Tamda Soner Yalçın'ın ''saklı seçilmişler''ini okurken bu etkinlikte yer almak benim için meseleyi daha anlamlı kılıyor.Katkıda bulunan herkese teşekkürler..
|
Bugün kargoya verdim herkese çok teşekkür ederim...
|
Bende gönderdim bugün;)
Peki kimlere hangi tohumlar geliyor daha doğrusu kabul edilen isteklerin listesini görme şansımız olur mu merakımızı giderirdik:) |
Öncelikle, bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Ben de az önce tohumları kargoya verdim. Umarım bereketli olur. Ancak, katalog sayfasında önceden belirttiğim paylaşım adetlerinin üzerine çıkamadım. Bundaki en büyük etken ise, bahçemin küçük olması ve yakın çevreme epey dağıtım yapmış olmam. Maalesef, gelen 66 etiketten 43 adedini karşılayabildim. Tohum talep eden üyelerimizin forumdaki mesaj sayılarını baz alarak kendimce adil bir sıralama yapmaya çalıştım. Lütfen, eksik ya da hiç gönderimde bulunamadığım üyelerimiz gönül koymasınlar. Bu benim paylaşım etkinliğindeki ilk deneyimimdi. Hatalarım olduysa affola. |
Alıntı:
|
Adreslerimizi gönderdik artık ne yapmamız gerekiyor ya da yapmamız gereken bir şey var mı?
|
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ben de tohumları kargo ile gönderdim.
|
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bende şunu merak ediyorum, bu tohumlar önce lojistik merkezine mi yoksa talep eden üyelere mi gönderiliyor. Seneye bizede lazım olacak bu bilgi tohum paylaşmak için.
|
Tohumları bugün kargoya verdim, katılan/paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
|
Tohumları PTT kargo ile gönderebilirmiyim teşekkürler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025