![]() |
Alıntı:
Tohomlarımı öyle ihtirasla istiyorum ki hata etmekten endişeliyim. Selamlar. |
Alıntı:
|
Adresimi ve e-posta adresimi gönderdim.Emeği geçenlerin şimdiden ellerine sağlık.Teşekkür ederim.
|
Adresler için acil çağrı
En kısa sürede tohum etiketlerinin hazırlanması gerekiyor ve adresi olmayanlar için etiket hazırlanamayacak, dolayısıyla tohum da alamayacaklar. Lütfen bu mesajı okuyanlar tanıdıklarını, bildiklerini uyarsınlar. |
Adresimi yolladım. Geç farkettim. Adresim geldi mi. Talebim kabul edildi mi acaba
Nasıl unuttum nasıl farketmedim bilemiyorum ama eminim benim gibi çok insan vardır. Bu sebeple unutan herkes adına lütfen birkaç gün daha uzatın adres yollama süresini |
Bugün yolladığım ile birlikte 3 kere yollamış oldum. Yine mi görünmüyor??
|
Bu gün tekrar gönderdim.28 ağustosta göndermiştim sanırım bir problem olmuş meşgul ettiğim için özür dilerim.
|
Mesaj Gönderemiyorum
|
Tohum paylaşan ve sistemin işleyişi için çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Üç sene önceki paylaşımım sonrasında, çeşitli sebeplerle (sınırlı bir alanda çapraz tozlanma koşullarına dikkat edemeden üretim, iklim ve topraktan kaynaklanan olumsuzluklar, tecrübesizlik vb.) üst üste iki sene paylaşım yapmadan talep edenlerdenim. Muhtemelen kurallar gereği bu sene tohum alamayacağım. Yine de emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederim. |
İnsan acaba talebim kabul edildi mi diye heyecanlanıyor. Saksıları hazırladım bile...
|
Adresi olmayanlar - Son Çağrı
En kısa sürede tohum etiketlerinin hazırlanması gerekiyor ve adresi olmayanlar için etiket hazırlanamayacak, dolayısıyla tohum da alamayacaklar. Lütfen bu mesajı okuyanlar tanıdıklarını, bildiklerini uyarsınlar. |
Alıntı:
|
Etkinlik için verdiğiniz emekler için herkese özellike meyvelitepe'ye çok teşekkür ediyorum.
! Sayın Meyvelitepe, uzun süredir blogunuzu takip ediyoruz ve önce haftasonu evi olarak başladığımız maceramız nihayet çalıştığımız şehirde 10 dönüm bahçe sahibi olduğumuz bir sürece doğru evrildi. Bu sene, daha evvelki yıllardaki deneyimlerimizle, sizden öğrendiklerimizde, sebze yataklarımızı hazırlamaya başladık. İlham veriyorsunuz, Varlığınız ve paylaşımlarınız hayatlarımıza dokunuyor. İyi ki varsınız... |
Çok teşekkür ederim ellerinize, emeklerinize sağlık.
|
Etiket gönderimine başladım. E-posta adresi göndermemiş paylaşımcı varsa lütfen acilen göndersin. 2-3 güne etiket gönderimi tamamlanacak.
|
E-posta adresi
Alıntı:
|
Sorun yok lojistik merkezine göndermeliydiniz.
Alıntı:
|
Tohum paylaşimi
efendim merhaba.tohum paylasim etkinliginde son durum nedir? Genel prensipleri tamamlamistim ancak tohumlar henuz elime ulaşmadi.
|
1 Eklenti(ler)
İlk Börtü böcek, Bitkiler, hatta Delilikleri ve tohum takas etkinliğini Ailem gördüğüm agaclar net Ailesinden öğrendim. Sayenizde Bakış açım değişti. Bu güne kadar emeği geçen başta sevgili Manila ve ekibine saygılarımı sevgilerimi sunarım. İyiki varsınız
|
sanırım zamanı kaçırdım.şimdi tohum talep edebiliyor muyuz? teşekkürler
|
Alıntı:
|
OHAL var iflas da isteyemeyiz, bedelli sermaye arttırımına gidelim en iyisi, böyle olmaz.
|
Tohum paketlerini hazırladım nereye kargolayacağım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Dikkat!
Tohum poşetlerini hazırlayan paylaşımcılarımız paketlerini; Mustafa Şaka dikkatine, Selimiye İskele Caddesi, Tüzüner Apt No: 59/1 Selimiye, Üsküdar - İstanbul Tel: 0216 343 45 00 adresine kargo ile gönderebilirler. |
Sayın MeyveliTepe,
Poşetlerin gönderimi için tasarladığınız son tarih nedir acaba ? |
Alıntı:
|
e-posta adresi olmadığı için etiketleri gönderilemeyen paylaşımcılar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Paketleri hazırladım.Göndereceğimiz kargo farkedermi?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025