View Single Post
Eski 11-01-2017, 22:04   #1
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Paylaşımcıların Dikkatine, Kargosunu Gönderenler

Değerli paylaşımcılar,

Bu gece itibarıyla etkinlikte kullanılacak etiketleri herkes için ayrı ayrı hazırlayarak göndermeye başladım.

Geçen yıldan talimli olanlar hatırlayacaktır ama bu yıl bir çok yeni paylaşımcımız var, bu yüzden etiketleri anlatmam gerekiyor.

Name:  etiket1.jpg
Views: 1234
Size:  40.7 KB

Bu etiketler hazırlanacak her bir tohum poşeti içindir. Etiketin üzerinde en üst satırda talep edenin adı görünüyor.

İkinci satırda ise paylaştığınız ve talep edilen tohum ismi yer alıyor. İsmi çok uzun olan az sayıdaki tohumun ismini anlaşılacak şekilde kısalttım ki etikette biribirine girmesin.

Üçüncü satırda sizin isminiz görünüyor.

Sol tarafta en altta ise bir barkod ve seri numarası görünüyor. Barkod'lar tohumları Lojistik Merkezine gönderdiğinizde kayda alınırlarken çok önemli. Bu yüzden etiketleri mümkün mertebe kaliteli bir yazıcıda, tercihan laser yazıcıda yazdırınız, keserken dikkat ediniz, katlamayınız ve kirlenmemesine gayret ediniz.

Herbir tohum poşetine ilgili etiketin kesilip konması ve dışarıdan rahatça görünebilmesi gerekiyor. Bu şekilde poşetlenmiş tohumların kilitlerini iyice kapatınız ki açılıp tohumlar saçılmasın.

Name:  etiket2.jpg
Views: 1573
Size:  16.6 KB

Bu etiketler, sizden aynı talep edenin birden fazla tohum talep ettiği durumlar için hazırlanmıştır. Bu şekilde birden fazla tohum poşetinin aynı talepçi için bir araya getirilmesinde kullanılanılacaktır. Bunun için tohum poşetlerinden 1-2 numara daha büyük poşetler kullanılabilir. Bunların içine aynı talepçiye ait tohum poşetleri konup içine de bu etiketlerden uygun olanın dışarıdan görünecek şekilde konması gerekiyor.

Bu şekilde hazırlanmış paketçiklerin kargo kutusuna yerleştirilirken mümkün mertebe alfabetik sırada yerleştirilmesi Lojistik Merkezinde talep edenlerin zarflarına dağıtılırken büyük kolaylık sağlayacak, hataları azaltacaktır.

Herkese kolaylıklar diliyorum.

Bu konu ile ilgili her türlü sorunuzu bu başlıkta sorabilirsiniz. Hazırlıklarınızdan görüntüler de başkaları için faydalı olabilir.

Etiketleri herkes için ayrı ayrı hazırladığımdan biraz zaman alıyor. Hergün 10-15 kişinin etiketlerini gönderebileceğimi düşünüyorum.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön