agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2017-2018 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni768Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-02-2018, 10:59   #1
Ağaç Dostu

Musa Gündoğan's Avatar

Giriş Tarihi: 21-11-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sezerakk Mesajı Göster
Bu ürün hakkında sayın G.C. ya da bilen bir arkadaş yazabilir mi? meraklandım benim paketimden bu ürün çıkmadı fakat görünce çok hoşuma gitti fiyatı da çok uygun. kullanım yönünden nasıldır bilemedim. daha önce kullananlar bilgi verebilirse sevinirim.

Musa Gündoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-02-2018, 12:45   #2
Ağaç Dostu

Sezerakk's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Musa Gündoğan Mesajı Göster
Bu ürün hakkında sayın G.C. ya da bilen bir arkadaş yazabilir mi? meraklandım benim paketimden bu ürün çıkmadı fakat görünce çok hoşuma gitti fiyatı da çok uygun. kullanım yönünden nasıldır bilemedim. daha önce kullananlar bilgi verebilirse sevinirim.
Musa Abim, ben kullanmadım bilmiyorum ancak Aliexpress sitesi ile alakalı bilgi verebilirim. Verilen siparişlere teslim süresi olarak genellikle 60 gün veriyor. Türkiyeye girişine kadar sıkıntı yok ancak bazen gümrükten geçmesi uzun sürebiliyor. Ben bazı ürünler aldım ve bunlar genellikle 30-35 günde geldi. Ürünler Çin den geliyor. Güvenilir bir site ancak bazen kargo gelmeyebiliyor bu duruma itiraz ettiğinizde Aliexpress site yöneticileri devreye girip parayı yatırıyorlar.

Sezerakk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025