![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2016
|
Son iki sene içerisinde internetten, ticari sitelerden defalarca sipariş verdim, hemen her bir siparişte de, hevesle açtığım paketçiklerinden bambaşka tohumlar çıktı. Tabii fide almayı da pek tercih etmiyorum, ille de tohumdan çimlendireceğim...Bu -görece- kısa girizgahtan sonra, esas meramımıza gelelim ifinim. Diyorum ki; şöyle üçer beşer tane, mis kokulu yasemin, gardenya ve mümkünse hanımeli tohumları olsa, kısıtlı bilgi ve imkanlarımla çimlendirip, evin içerisinde; saksılarımda büyütmeye gayret etsem... Gelip gidip koklasam... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2016
|
Alıntı:
Öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. ![]() Son zamanlarda -yine internetten olmak üzere- gardenya ve tatar hanımeli tohumları aldım. Bu defa gerçek tohum olduklarını kuvvetle ümit ediyorum. Reklam niyetli yazmadığımı belirterek, bağlantıları paylaşıp, sizlerin de görüşlerinizi almak isterim: Gardenya; Gardenya, bağlantı için tıklayınız. Tohumlar çimleniyor ancak 1,5 cm'den daha fazla büyütmeyi başaramadım. Tatar Hanımeli; Lonicera Tatarica; bağlantı için tıklayınız. Tohumları çimlendirmeyi başaramadım. Zaten bu siteden her ne aldıysam; ya kuruyor, ya hastalanıyor veya da -tohumlar- çimlenmiyor. Tabii muhtemelen ben de bir yerlerde yanlış yapıyorumdur. Belki bu başlık yeri değil ama; tohumları, çimlendirmek üzere yardımsever forum üyelerinden birisine göndermek de planlarım arasında. Yalnız bu düşünceyi nasıl ve nerede dile getirsem; işte onu henüz keşfedemedim. ![]() Son olarak, unutmadan; bundan sonra bahsettiğiniz bölümü takip etmeye özen göstereceğim. Düzenleyen MaynaVira : 10-12-2016 saat 16:22 Neden: Küçük bir hata düzeltildi. -_- |
|
|
|
|
![]() |
|
|