![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2017
|
Pinus Cembra, Sequoia Sempervirens ve Sequoiadendron Giganteum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-04-2009
|
bahçe çiçek çeşitleri bodur olmayan.arıların iştahını kabartan çiçekler.arılarıda unutmayalım önceki yıllar paylaşılmıştı 'keçi memesi domates' paylaşabilirseniz memnun olurum |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-07-2017
|
- Mehmet'in Tatlı Türk Biberi, - Kıl Tatlı Biber, - Kara Barut Ayçiçeği, - Süs Ayçiçeği, - Salatalık, - Mollaköy Kavunu, - Mor Soğan, - Pırasa Paylaşımını beklediğim tohumlar. İnşallah paylaşılır. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-08-2006
|
Campanula tohumu paylaşılırsa diye bakıyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-11-2013
|
Kalıcı ıspanak (Perpetual spinach) ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2015
|
Kuşkonmaz,jalapeno,poblano ve tula domatesi bekliyorum. Geçen senelerdeki gibi fazlaca domates türü dağıtılmıyor bu sene,benim şanssızlığım sanırım. Özellikle lezzetli olanları takipteyim. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Black from Tula domatesi benim paylaştığım türler arasında. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Var mıydı hatırlamıyorum ama dahlia tohumu.Özellikle katmerli ve beyaz renkli olanından.Birde haseki küpesi ve hanımeli tohumu.Unutmuşum birde peru zambağı tohum **** rizomu. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-05-2016
|
Merhabalar. Kaktüs ve Bonsai ağaçlarından kolay yetiştirebiliceğim tohum paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim. İyi günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2009
|
paylaşım etkinlik listesinde görmek istediğim tohumlar; Akebia quinata - çikolata sarmaşıği, gotu kola, kedi otu - valleriana officinalis, şifalı selam otu - lovage levisticum officinale, monarda fistulosa - yabani bergamot çiçeği ve monarda didyma, hodan otu - borago officinalis, karakafes otu - Symphytum officinale obrezya çiçegi - aubrieta cascade, çan sarmaşıgi - cobaea scandens, cüce köri - Helichrysum İtalicum 2017 - 2018 yılı Etkinlikte paylaşacağım tohumlar; 1. Lablab purpureus - Lablab sarmaşıği 2. Basella rubra - Malabar ıspanaği 3. Momordica charantia - Kudret narı 4. Coreopsis - Kızgözü çiçeği 5. Cosmos bipinnatus - Turuncu kozmos çiçeği 6. Nigella damascena - Çörekotu çiçeği (beyaz, pembe ve mavi karışim) |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Börülce ( yerli- kalender)
Geçen yıl sn. hosseda'dan aldığım yerli- kalender börülce tohumlarını maalesef çimlendiremedim. Bu yıl paylaşan olursa iyi olacak benim için. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-12-2007
|
Alıntı:
"Çimlendiremedim" derken, ekim öncesinde olumsuz bir durum ya da zamanınız mı olmadı? Yoksa ektiğiniz tohumlar mı çimlenmedi? |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Sayın Tolga Özmeral, ektiğim tohumlar çimlenmedi. Yanılmıyorsam böceklenmişlerdi. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Börülcelerden epeycenesi bahçede kurumuş halde toplanmayı beklemedeler. İmkan bulunca toplayacağım ama geçen yıldan kalma tohum da olacak. Aksilik olmazsa etkinlikte börülce tohumunu tekrar paylaşıma sunarım. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2009
|
Hibiscus manihot abelmoschus - Sunset manihot hibiscus tohumu paylaşılırsa sevinirim |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2017
|
Kornişon salatalık paylaşan olurmu acep bu yıl geç kaldı herhalde artık. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2017
|
Bu sene genel itibariyle pek salatalık tohumu yok sanırım. Olsa çok iyi olurdu. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2017
|
@MeyveliTepe Bu yıl ali's veya santini paylaşmıyormusunuz, ıslah süreci bitti mi acaba ? |
|
|
|
|
|
#22 |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Islah süreci 4-5 yıl önce bitti. Son bir kaç yıldır yüze yakın kişiye dağıttım. Bir kişi dağıtıyor galiba ama alanlardan daha fazla kişinin dağıtmasını beklerdim. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-08-2016
|
ayshafurkan çilek tohumunu temin ettim. Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
agaclar.net
|
Burayı kapatıyorum... Zamanı gelince tekrar açarız. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-08-2016
|
Alıntı:
İzolasyona uymazsan etkinlikten temin ettiğin heybetli domatese 5 yıl sonra heybetli deme! |
|
|
|
|
![]() |
|
|