agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2016-2017 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni604Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-01-2017, 16:52   #1
/

Giriş Tarihi: 23-09-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birnefestoprak Mesajı Göster
Onun adını da yazın lütfen. Yerel Tohum Derneği'nden mi bahsediyorsunuz?

Bir de "Tohumlarımı alıp attılar" derken ne demek istiyorsunuz? Siz tohumlarınızı takas yapmak için onlara gönderdiniz ve sonrasında tohumlarınızı size geri vermeden sizi grup üyeliğinden mi çıkardılar?
Onun adını yazarsam burdan bir kişi tohum göndermeyebilir tcm ama olsun yazayım oda ödemiş yerel tohum gönüllüleri çıkmam lazım.

aslama1994 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-01-2017, 10:29   #2
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Ok.

Silence mode: ON
Öncelikle Forum Aktivasyon Mode: ON konumuna getirelim tekrar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aslama1994 Mesajı Göster
Onun adını yazarsam burdan bir kişi tohum göndermeyebilir tcm ama olsun yazayım oda ödemiş yerel tohum gönüllüleri çıkmam lazım.
Öncelikle 'herhangi bir sebeple' birisine az tohum gönderme veya göndermeme bana göre bir davranış olamaz. Bu iş tamamen 'gönül işi' Sadece forumdan diyaloğumuzun fazla olduğu arkadaşlara çeşidine göre üç-beş adet fazla gönderiyorum torpil olarak. Bu etkinlikte geçen sene @telato dan yediğim fırça sonrası sadece ona maksimum miktarda göndermeye çalışıyorum tohumları.

Ödemiş yerel tohum gönüllüleri konusuna daha sonra değineyim.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-01-2017, 17:02   #3
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aslama1994 Mesajı Göster
Bahsettiğiniz facebook oluşumunun gönüllü kurucusu emekli bir öğretmen, bir kez oturup muhabbet ettik. Kendisinin bu olaydan hiç bir beklentisi yok, çünkü ekecek toprağı dahi yok. Tohum, ekim, dikim, ziraat, hastalık vs. konusunda uzman da değil. Dolayısıyla kendi yağıyla bir şeyler yapmaya çalışan gönüllü sadece. Kendi cebinden parayla tohum alıp, alınmayan kargoların parasını ödediği de olmuştur. Yani bu harekette olabilecek kırgınlık sebebi sadece yanlış anlaşılmalar olabilir. Neler yaşandığını bilmiyorum ancak emekli öğretmeni, etkinliğini kısmen bildiğim için büyütülecek bir durum olmayacağını ve konuyu uzatmanın gereksiz olacağını düşünüyorum.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-01-2017, 18:37   #4
/

Giriş Tarihi: 23-09-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Bahsettiğiniz facebook oluşumunun gönüllü kurucusu emekli bir öğretmen, bir kez oturup muhabbet ettik. Kendisinin bu olaydan hiç bir beklentisi yok, çünkü ekecek toprağı dahi yok. Tohum, ekim, dikim, ziraat, hastalık vs. konusunda uzman da değil. Dolayısıyla kendi yağıyla bir şeyler yapmaya çalışan gönüllü sadece. Kendi cebinden parayla tohum alıp, alınmayan kargoların parasını ödediği de olmuştur. Yani bu harekette olabilecek kırgınlık sebebi sadece yanlış anlaşılmalar olabilir. Neler yaşandığını bilmiyorum ancak emekli öğretmeni, etkinliğini kısmen bildiğim için büyütülecek bir durum olmayacağını ve konuyu uzatmanın gereksiz olacağını düşünüyorum.
Benim sorunum onunla değil. Belli iyi niyetli bu işe gönül vermiş. Benim kızdığım nokta Alinin Velinin lafına bakması. Tohumlarına da lafım yok kaliteli. Benim kızdığım grup başka.

aslama1994 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025