agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2016-2017 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni604Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-01-2017, 14:06   #1
/

Giriş Tarihi: 23-09-2016
sorun ne neden giremiyorum ağaçlar nete iki üç kere girmeye çalıştım sayfadan attı.Dedim yine mi aynı şey başka bir gruptan tohumlarımı gönderdikten sonra atılmıştım.Neyse ki atılmamışım.Şuan girebiliyorum.Şimdiye kadar iki gruptan atıldım. Tohumlarımı gönderince atıyorlardı.Dedim yine mi atıldım. Biran korktum.Ağaçlar nete güveniyorum.Umarım tohumlarımı alıp beni atmazlar.Tohum beklerken avcumu yalamayayımda.

aslama1994 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-01-2017, 14:59   #2
Ağaç Dostu

birnefestoprak's Avatar

Giriş Tarihi: 14-07-2012
Tohumlarınızı alıp ne yapacaklar ki sizi atsınlar (nereye atacaklar onu da anlayamadım)? Forumu ve sizden eski üyeleri biraz daha inceleyin lütfen.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aslama1994 Mesajı Göster
sorun ne neden giremiyorum ağaçlar nete iki üç kere girmeye çalıştım sayfadan attı.Dedim yine mi aynı şey başka bir gruptan tohumlarımı gönderdikten sonra atılmıştım.Neyse ki atılmamışım.Şuan girebiliyorum.Şimdiye kadar iki gruptan atıldım. Tohumlarımı gönderince atıyorlardı.Dedim yine mi atıldım. Biran korktum.Ağaçlar nete güveniyorum.Umarım tohumlarımı alıp beni atmazlar.Tohum beklerken avcumu yalamayayımda.

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2017, 11:53   #3
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Başıma geldiğim için korktum.Grubun birisi benden tohum aldı.Hatta tohum paylaşım etkinliğinde gönderdiğim tohum resimlerimi de kullandılar.Bu soruyu bana değil beni atan gruba sorun tohumları ne yaptıklarını.Ve beni nereye attıklarını.
Bu bahsettiğiniz yer neresiydi, herhangi bir gerekçeleri var mıydı?

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2017, 14:38   #4
/

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Bu bahsettiğiniz yer neresiydi, herhangi bir gerekçeleri var mıydı?
Öyle grupların ismini anmaya gerek yok reklam olmasın.Gerekçeleri üyelerden tohum istemekmiş.İkinci grup ise bu kişinin üye olduğu bir grup. Oradan da o kişi attırmıştır.Duvara yazmışlar aramızda tohum firmasının elemanları sızıyor yabancı ajanlar filan diye. Ajan varsa bütün tohumları elinde toplayan sizsiniz dedim.İkinci grubun açıklaması güvenini kaybetmişim.Madem öyle ne diye benim gönderdiğim salatalığın resmini kullanıyorsun.

Eski 17-01-2017, 15:13   #5
Ağaç Dostu

birnefestoprak's Avatar

Giriş Tarihi: 14-07-2012
Facebook grubu olan UTTM'den mi bahsediyorsunuz? Lütfen adını yazın, ne olduğunun bilinmesinde çok büyük fayda var.

Eğer UTTM'se, yerli tohum tasnifine büyük zarar veren grupların başında geldiğini söylemem gerek. Tohum listelerinde brokoli dahil yerli olmayan tohumları ve "yerel tohum" olarak sınıflandırdıkları çok sayıda yabancı tohumu Türkiye'ye aitmiş gibi dağıtıyorlar. Anadolu tohumlarına babalarının malı muamelesi yapmaları da cabası.

Alıntı:
Öyle grupların ismini anmaya gerek yok reklam olmasın.Gerekçeleri üyelerden tohum istemekmiş.İkinci grup ise bu kişinin üye olduğu bir grup. Oradan da o kişi attırmıştır.Duvara yazmışlar aramızda tohum firmasının elemanları sızıyor yabancı ajanlar filan diye. Ajan varsa bütün tohumları elinde toplayan sizsiniz dedim.İkinci grubun açıklaması güvenini kaybetmişim.Madem öyle ne diye benim gönderdiğim salatalığın resmini kullanıyorsun.

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2017, 15:29   #6
/

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birnefestoprak Mesajı Göster
Facebook grubu olan UTTM'den mi bahsediyorsunuz? Lütfen adını yazın, ne olduğunun bilinmesinde çok büyük fayda var.

Eğer UTTM'se, yerli tohum tasnifine büyük zarar veren grupların başında geldiğini söylemem gerek. Tohum listelerinde brokoli dahil yerli olmayan tohumları ve "yerel tohum" olarak sınıflandırdıkları çok sayıda yabancı tohumu Türkiye'ye aitmiş gibi dağıtıyorlar. Anadolu tohumlarına babalarının malı muamelesi yapmaları da cabası.
beni atan gruplardan biri o.

Eski 17-01-2017, 15:31   #7
/

Alıntı:
beni atan gruplardan biri o.
yalnız tohumlarımı alıp atan diğer grup

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025