agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2016-2017 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni604Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-01-2017, 07:49   #1
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Giriş Tarihi: 06-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sweetnurse83 Mesajı Göster
Bence bu konuya en iyi cevabı lojistik merkezi verebilir ayrıca bende geçen sene bu etkinliğe ilk kez katıldım tohum paylaşımında bulunmadığım haldede bana talep ettiğim bütün tohumlar geldi bu site çok disiplinli bir şekilde çalışıyor mutlaka bir sorun olmuştur bunu da lojistik merkezi yanıtlar

Yeni üye değilim; foruma insanlar için yararlı olacak her konuda her bilgiyi paylaşmaya çabalayan, mesaj sayısı çok ''ağaçlar.net''i bir aile ortamı gibi gören bir üyeyim..eski yıllarda sanırım 2 kez tohum paylaşımında bulunmuştum..Ayrıca geçen yıl da bir talepte bulunmamıştım..Bu yıl tohum talep edemiyecek başka hangi negatif özellğim olabilir bilemiyorum..Açıklamayı bekliyeyim en iyisi

Ya, tam memlekete yerleştik..güzel bi bahçe yapacaktım bu yıl fidanlığımda..buna üzülüyorum.

pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-01-2017, 08:50   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-08-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi pria Mesajı Göster
Yeni üye değilim; foruma insanlar için yararlı olacak her konuda her bilgiyi paylaşmaya çabalayan, mesaj sayısı çok ''ağaçlar.net''i bir aile ortamı gibi gören bir üyeyim..eski yıllarda sanırım 2 kez tohum paylaşımında bulunmuştum..Ayrıca geçen yıl da bir talepte bulunmamıştım..Bu yıl tohum talep edemiyecek başka hangi negatif özellğim olabilir bilemiyorum..Açıklamayı bekliyeyim en iyisi

Ya, tam memlekete yerleştik..güzel bi bahçe yapacaktım bu yıl fidanlığımda..buna üzülüyorum.
Listeden benim talep ettiğim tohumlara bakıp, beğendiğiniz olursa ve eğer böyle bir şey mümkünse, bana gelen tohumların yarısından feragat edebilirim..

anarius Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-01-2017, 09:36   #3
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi anarius Mesajı Göster
Listeden benim talep ettiğim tohumlara bakıp, beğendiğiniz olursa ve eğer böyle bir şey mümkünse, bana gelen tohumların yarısından feragat edebilirim..
Çok teşekkür ederim sayın anarius ama bu fedakarlığınızı kabul edemem..Sağolun..

Eski 20-01-2017, 10:14   #4
Ağaç Dostu.

Zekoş's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2009
Galeri: 4
Saın Pria bildigim kadarıyla hic paylasima katilmayanlar bile 25 adet secme hakkina sahip ama ertesi yıl paylasmak kosuluyla..Eger aldiginiz tohumlardan yetistirip paylasim yapmadiysaniz bir daha o hakka sahip olmuyorsunuz.Belki böyle bir durum söz konusudur.
Sayın Pria bu arada bir arkadasıma tohum hazırlıcam siz istediklerinizi mesajla yazın size de hazırlayım.Bahcenizin bos kalmasını istemem...

Zekoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-01-2017, 10:32   #5
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zekoş Mesajı Göster
Saın Pria bildigim kadarıyla hic paylasima katilmayanlar bile 25 adet secme hakkina sahip ama ertesi yıl paylasmak kosuluyla..Eger aldiginiz tohumlardan yetistirip paylasim yapmadiysaniz bir daha o hakka sahip olmuyorsunuz.Belki böyle bir durum söz konusudur.
Sayın Pria bu arada bir arkadasıma tohum hazırlıcam siz istediklerinizi mesajla yazın size de hazırlayım.Bahcenizin bos kalmasını istemem...
Ben sanırım bir kez iki yıl kadar önce tohum talebinde bulundum ama çiçek tohumlarını İstanbul'da site bahçesinde yetiştireceğimi de belirtmiştim..Sebze tohumlarını da köyde meraklı köylülere vereceğimi de belirtmiştim..İstanbul'dan Çanakkale'ye göç telaşı, 90 yaşındaki anamın sağlık sorunları nedeniyle takip ve paylaşım yapma olanağım olmadı..Bunlara ayıracak vaktim de olmadı.İki yıl sonra bunun ceremesini ödememeliyim diye düşünüyorum.

Sayın Zekoş, listenize baktım, paylaştığınız tohumlar benim taleplerimi karşılayacak çeşitlilikte değil..Mecburen bir yerlerden tedarik edeceğim gerekli tohumları..Duyarlılığınız için teşekkür ederim.

Eski 20-01-2017, 10:52   #6
Ağaç Dostu

malbman's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2008
Galeri: 15
Sayın pria merhaba. Öncelikle ilgili arkadaşların bu durumun neden kaynaklandığını, düzeltilip düzeltilemeyeceğini söylemesini bekleyin derim. Eminim ki tohum talebiniz bir hata sonucu iptal olmuştur. En kötü ihtimal olur da telafi edilemeyecek gibi olursa burada bir liste yaparsınız bizler de taleplerinizi elimizde olduğu kadarıyla karşılamaya çalışırız. Bu sayede bahçenizi istediğiniz gibi tanzim edebilirsiniz.

Sevgilerimle

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025