![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Yeni üye değilim; foruma insanlar için yararlı olacak her konuda her bilgiyi paylaşmaya çabalayan, mesaj sayısı çok ''ağaçlar.net''i bir aile ortamı gibi gören bir üyeyim..eski yıllarda sanırım 2 kez tohum paylaşımında bulunmuştum..Ayrıca geçen yıl da bir talepte bulunmamıştım..Bu yıl tohum talep edemiyecek başka hangi negatif özellğim olabilir bilemiyorum..Açıklamayı bekliyeyim en iyisi ![]() Ya, tam memlekete yerleştik..güzel bi bahçe yapacaktım bu yıl fidanlığımda..buna üzülüyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2013
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu.
|
Çok teşekkür ederim sayın anarius ama bu fedakarlığınızı kabul edemem..Sağolun.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu.
|
Saın Pria bildigim kadarıyla hic paylasima katilmayanlar bile 25 adet secme hakkina sahip ama ertesi yıl paylasmak kosuluyla..Eger aldiginiz tohumlardan yetistirip paylasim yapmadiysaniz bir daha o hakka sahip olmuyorsunuz.Belki böyle bir durum söz konusudur. Sayın Pria bu arada bir arkadasıma tohum hazırlıcam siz istediklerinizi mesajla yazın size de hazırlayım.Bahcenizin bos kalmasını istemem... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Sayın Zekoş, listenize baktım, paylaştığınız tohumlar benim taleplerimi karşılayacak çeşitlilikte değil..Mecburen bir yerlerden tedarik edeceğim gerekli tohumları..Duyarlılığınız için teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sayın pria merhaba. Öncelikle ilgili arkadaşların bu durumun neden kaynaklandığını, düzeltilip düzeltilemeyeceğini söylemesini bekleyin derim. Eminim ki tohum talebiniz bir hata sonucu iptal olmuştur. En kötü ihtimal olur da telafi edilemeyecek gibi olursa burada bir liste yaparsınız bizler de taleplerinizi elimizde olduğu kadarıyla karşılamaya çalışırız. Bu sayede bahçenizi istediğiniz gibi tanzim edebilirsiniz. Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|