2016-2017 dönemi Tohum Paylaşımı Genel Yazışmalar
Paylaştığım tohumlarla ilgili bazı şeyleri söylemek istiyorum
Öncelikle ben hayatımda ilk kez tohum aldım bunu yeni öğrendim tohumlarımın hepsi bu senenin tohumları umarım doğru yapmışımdır
Yalnız benden talep edenlere biber tohumlarını çok fazla koyamadım elimde olanları son damlasına kadar yerleştirdim hatta bana bile ayırmadım en az çarliston biberi oldu affına sığınaraktan sayın ayhank ın çarliston etiketini kaybettiğimi son anda farkettim fakat aynı zamanda elimde hiç kalmadığından diğerlerinden alsam zaten onlarada çok az koyabildiğim için uygun olmazdı ve ayriyeten etiketi tekrar basacak vaktim talebi de karşılayabilecek tohumum kalmadığından bu talebi karşılayamadım çok üzgünüm kusuruma bakma lütfen
Ayçiçeği tohumlarını da bol bol koydum bazılarının içi boş gibi geldi bana çünkü ama içi boş mu dolu mu bunu açmadan bilemeyeceğim için tohumları olduğu gibi gönderdim umarım hepsi çimlenirler çimlenmezler ise de sizden de şimdiden özür dilerim
Ben burada olmaktan ve bu etkinliğe katıldığımdan dolayı çok mutluyum umarım benim de size bir nebze olsun katkım olmuştur çünkü sizlerin bana çok katlısı oldu önümde bambaşka ufuklar açtınız bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|