View Single Post
Eski 20-01-2017, 10:32   #266
pria
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Giriş Tarihi: 06-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zekoş Mesajı Göster
Saın Pria bildigim kadarıyla hic paylasima katilmayanlar bile 25 adet secme hakkina sahip ama ertesi yıl paylasmak kosuluyla..Eger aldiginiz tohumlardan yetistirip paylasim yapmadiysaniz bir daha o hakka sahip olmuyorsunuz.Belki böyle bir durum söz konusudur.
Sayın Pria bu arada bir arkadasıma tohum hazırlıcam siz istediklerinizi mesajla yazın size de hazırlayım.Bahcenizin bos kalmasını istemem...
Ben sanırım bir kez iki yıl kadar önce tohum talebinde bulundum ama çiçek tohumlarını İstanbul'da site bahçesinde yetiştireceğimi de belirtmiştim..Sebze tohumlarını da köyde meraklı köylülere vereceğimi de belirtmiştim..İstanbul'dan Çanakkale'ye göç telaşı, 90 yaşındaki anamın sağlık sorunları nedeniyle takip ve paylaşım yapma olanağım olmadı..Bunlara ayıracak vaktim de olmadı.İki yıl sonra bunun ceremesini ödememeliyim diye düşünüyorum.

Sayın Zekoş, listenize baktım, paylaştığınız tohumlar benim taleplerimi karşılayacak çeşitlilikte değil..Mecburen bir yerlerden tedarik edeceğim gerekli tohumları..Duyarlılığınız için teşekkür ederim.

pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön