![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
Şehir: Manisa
Mesajlar: 358
|
Bu jalapeno orta acı biberleri sevdim fakat çiğ tüketmek için kabuğu biraz sert. ![]() Ben de turşusunu yaptım.15 gün sonra açacağız.Turşu konusunda pek bir deneyimim yok fakat deneyip göreceğiz. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
|
Saplari kesip butun butun mu tursuladiniz yoksa dilimlediniz mi? Resimden secilmiyor. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
Şehir: Manisa
Mesajlar: 358
|
İnternetten araştırdım .Saplarını kesip ince ince doğradım.Biz bu turşuyu marketten hazır alıyorduk.Azmin sonucu onu da kendim yapmayı başardım.Umarım güzel olur. |
|
|
|
![]() |
|
|