![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2010
|
Dostlar, Arkadaslar... Arilarim icin bahcemde bir deneme yapacagim, elinde ari otu(faselya) tohumundan bir miktar olan varsa bana gonderebilirmi acaba? Internette arastirdim kilo ile satiliyor fiyati 50 tl civarinda bana cok fazla fiyatida fazla... Tohum takas etkinligini kacirdigimi biliyorum...Ricami mazur gorun.... Ilgilenen herkese tesekkur ederim...saygilarimla |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Costata Romanesco Kabak - Cucurbita Pepo İlk ektiklerim çimlenmemişti. İkinci sefer ekmiştim. Tek bir tane... ![]() Balkabağı-oval İlk ektiklerim çıkmamıştı. İkinci sefer ekmiştim. Tek bir tane... Yaprakları yarıya kadar tırtıl yemiş. Tırtılı hemen uzaklaştırdım. Şimdilik problem yok gibi. Bu kabağın orjinal ismi Butternut Squash olarak geçiyor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-05-2013
|
Biberler |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
|
Butternut Squash olduguna emin misiniz? Sn sevoş temsili bir resim de eklemis olabilir (Butternut Squash'a sekil itibariyle benzeyen yerli kabaklar mevcut). Sn sevoş, tohum kaynagini belirtebilirse cok yararli olur. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraf temsilidir diye yazmıyor, evcini.com'daki ismi Butternut Squash olarak geçiyor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sadece pazarlama sayfasinda ari otu yaziyor diye onu ari otu olarakmi kabul etmeliyiz...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Belki bir ari otudur belkide degildir... Kaldiki fazelya olmadigini Sn.Meyvelitepe yazmis...Bende mesajimda parantez icinde belirtmistim... Bu pazarlanan bitkiden bahcenizde varmi? Arinin ne derece ragbet gosterip kovana ne derece nektar aktarabildigini hic denedinizmi? Kisacasi ne demek istiyorum biliyormusunuz Sn.Limonsever... Sizin onerdiginiz bitkiyi zaten internette 3 snlik bir arama ile bulabiliyoruz... Yillardir bu forumdayim...Hicbir seyi tecrube etmeden, denemeden, tam olarak bilmeden yazmadim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hakaret kelime acizlerinin baslangicidir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Sap Kereviz - Celery Kokulu, aromalı bir tadı var. Maydonoza görünüş itibariyle benzerliği var ama tad olarak çok farklı. Yeni yaptığım hugelkültür içinde 2 kök var. 6 kök saksıda var. 71 kök de bir mandal yapmıştım orda var. Sanırım taze olarak tüketmek için epey fazla. Kurutulup kavanozda saklanacaklar... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Ronde de Nice Kabak Sabah bütün kabaklara, domateslere ve patlıcanlara hümik asit uygulaması yaptım... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Resimdeki bitki fazelya değil. |
![]() |
![]() |
![]() |
|