Alıntı:
	
	
		
			
				
					Orijinal Mesaj Sahibi  Mücevher Çalısı
					 
				 
				Bildiğimiz çoban salatasına yeşillik olarak ekliyoruz. 
Bizim evde salatalara; maydonoz, tere, roka, nane, semizotu ve fesleğen -reyhan-  yeşil olarak doğranıyor, salatamız bazen ot salatası görünümünde oluyor    
Fesleğen aslında bu yörede yemeklere konuluyor, tarhana çorbasına bile konuluyormuş. Biz aslında Akdenizli değiliz Egeliyiz yeşil olarak tüketmeyi tercih ediyoruz   
Annem şu güzelim alacalının yapraklarını bile koparıyor salata için, ben ona yaprak güzeli olarak bakarken...  
			
		 | 
	
	
 Ne bilim bende yemeklere katılıyor diye biliyorum salatada da denerim en kısa zamanda bakalım nasıl olacakk .. 

