![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
|
Ve bir sevdalı bulut geçşin üzerinden, bir esinti olup savursun saçlarını delicesine. "Şımarık,asi"güzellerin pembesi, bitmeyen bir şarkı olsun her gönülde söylenen... Düzenleyen hozat : 28-12-2010 saat 07:33 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Sevgili asumandilek, bitkinizin adı Hypoestes'dir. Fittonya nın yapraklarındaki alacalık daha simetrik oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-01-2011
|
Özellikle küpeliniz çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Sevilmeyecek gibi değillerki ,hepsi birbirinden güzel.Hele de Edalıyız; Edalıyız; yeşilimiz yeşil alımız al. Ufalandı zaman, Çoğaldık dal dal. güzel şiirden sonra gelen resim, rengi ve çekimi, harika ötesi olmuş...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler... ![]() Alıntı:
Ayşe hanım teşekkür ederim. Hemen bir pipet ayarlıyorum. Sağlıcakla kalın... |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-02-2011
|
asuman hanım, merhabalar. öncelikle güzeller güzeli çiçekleriniz için sizi tebrik ediyorum. sizden yardım istiyorum, lütfen bana yardım edin! ben ankarada yaşıyorum. kocaman bir balkonum var ve çiçek ve sebze yetiştirmek için çok hevesliyim. hevesliyim ama tecrübem ve bilgim çok kısıtlı. şu dünyada en sevdiğim şeylerden biri hanımeli kokusu ve sizin balkonunuzda hanımeli olduğuna dair bir izlenim edindim. doğru mu? en büyük hayalim. düşünüp hayal edip duruyordum, nasıl olur ki, olur mu ki diye.. fidancıdan mı aldınız, nasıl bakılır, bir şeylere tutunması gerekiyor sanırım değil mi? balkon demirleri güneşte kızdığından bu işe müsait olmaz mı? benim bi balkon sabahtaaann öğlen sonuna kadar biri de öğlenden akşama kadar güneş içinde! zararı var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-02-2011
|
açıkçası bu kadar çabuk cevap vereceğinizi ummuyordum, çok teşekkürler!! ![]() demek öyle.. peki, eğer ben bir gün bir tane büyütmeyi başarırsam paylaşırım sizinle.. hoşçakalın.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
Bu arkadaşımız bugün katıldı bize. Hoşgeldi... ![]() ![]() Senecio büyümeye devam ediyor. ![]() ![]() E beyaz sklamen lazımdı ama yanılıyor muyum. ![]() ![]() Ve kışın koyulaşan hatlarıyla bize kızarmak da yakışır diye bağıran sukulentlerim. ![]() Ben sizi sevdiğimi söylemiş miydim? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili asumandilek,çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-03-2011
|
çok güzel içinize sinsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaçsever
|
peki,bu güzel çiçekleri tohumdanmı elde ediyorsunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaçsever
|
benim de bahcem var.meyve bahcesi.icinde de bir evim var evimin etrafına dikeceğim , yaz kış bozulmayan bir çiçek önerebilirmisiniz? selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaçsever
|
bir de şunu sorayım: bu bitkileri budadığınızda çıkan atıl dal,çelik,yaprak ve benzeri şeylerden bitki oluşumu oluyormu? oluyor ise adresimi versem yollayabilirmisiniz? ben tohum konusunda çok meraklıyım ama genelde sebze tohumu.ben de size yollarım selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Asuman hanım, Balkonunuz adeta bir bahçe haline gelmiş.Çok güzel ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
Eski tohum, çok teşekkürler güzel dileklerin için. Umarım sende daha güzelleri olsun. Sorduklarına gelince tohumdan ürettiklerim de var satın aldıklarım da. Ben genel olarak bütün bitkileri seviyor, bakabileceğim bitkileri alıyorum lakin asıl ilgi alanım kaktüsler. Budama işine gelince budanacak kadar büyümediler henüz.. ![]() Sevim hocam çok teşekkürler. Kış gelse baharı, bahar gelse yazı istiyoruz biz. Hepsi bir başka güzel oluyor. Bu çiçek denen şey her mevsime yakışıyor... Nergis06, çok teşekkür ederim. Bir gün gerçek bir bahçe nasip olsun inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
|
Sümbülsüz, çiğdemsiz bahar nerde görülmüş, Kokusundan nice sarhoş ayılmış. Aşık olmuş da bu Asuman, renklerine bürünmüş. Delilik zevk imiş, çiğdem dalından örülmüş. sümbülün kokusunda Akıllılar hep ölmüş... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Merhaba çiçekleriniz,çok bakımlı ve hoş görünüyorlar.özelliklede onları,güzel dörtlüklerle süslemeniz, insana daha bir keyif veriyor.çiçeklerinizde sevildiklerini,her hallerinden belli ediyorlar,ee muhakkak yaradılanı seviyoruz yaradandan ötürü.... sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Hem çiçekler hem dörtlükler artık sık sık ziyaret balkonunuzu rahatsız etmeden. Gerçekten her şey güzel ve bakımlı. Yüreğine sağlık ASUMANDİLEK. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Çok teşekkürler. Nacizene azıcık coşma huyum var galiba. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili asumandilek balkonunuzu zevkle gezdim elinize saglık çiçeklerin son durumu nedir acaba... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili asumandilek bahçenizi baştan sona keyifle gezdim. Her biri ayrı ayrı güzeller,emeklerinize sağlık. Fotolarda kılıç çiçeğini gördüm. Bnede yeni balkon bahçesi oluşturmaya hevesli bir acemi olarak sorayım. Bugün kökünden ayırdığım küçük bir kılıç çiçeği fidesi mi desem , onu ne yapmam lazım.Hemen toprağa mı ekeyim ,nasıl olacak acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |