![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili asumandilek aslında balkonunuzu sessiz ziyaret edenlerdenim ![]() ve kaktüslerinizi sevgi ve çoşku dolu sunuşunuz ayrı güzel ![]() sevincinin uzun yıllar hiç bitmemesi dileği ile İzmir'den sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Asuman abla bir sukulentci daha katıldı aranıza. Olan bana oluyor. Ada kaktüs ve sukulent alalım diyip duruyor. Şimdilik cısss öak onlar diyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kızın heves ve isteklerine karışma bakim. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkürler. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Asuman balkon düzenine bayıldım çiçeklerin çok güzel eline saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sevgili asumandilek balkonuna bayıldım o kadar renkli ve cıvıl cıvılki içim açıldı,ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Ne kadar güzeller maşallah.Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
|
Ne güzel bir balkon sevgili asumandilek. Özellikle askıdaki ve duvardaki saksılar çok hoş. Metal merdiven gözüme biraz aykırı geldi ama arkasındaki ahşap merdiven iyi değerlendirilirse tadından yenmez gibi duruyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Şu fotoğrafa bakar mısınız, tam bir kaktüs delisi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | ||
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim, eksik olmayın inşallah arkadaşlar. Sevgili PlantyPlant çılgın ne güzel bi tasvir oldu. ![]() ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
|
Asuman Hanım, duvar saksılarıyla ne kadar zengin bir görünüm olmuş. Çok hoş görünüyor, ellerinize sağlık. Yumurta boyamayı bir ara ben de yaptım ama; saksı yapmak hiç aklıma gelmedi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Asuman Dilek balkonunuzu baştan sona kadar gezdim.Bu balkona bu kadar çiçeği yerleştirebilmeniz ve bu güzellikleri göz önüne koymanız gerçekten bir sanat.Bilhassa kaktüs ve succulentlerin güzelliğine doyum olmuyor.Bu güzellikler içersinde sağlıklı ve huzurlu günler geçirmenizi dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Asuman balkonun cıvıl cıvıl her biri ayrı güzel yumurta saksılarına bayıldım çok güzel eline saglık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-05-2009
|
Balkonunuz rengarenk.Çok emeğiniz geçmiş belli ama değmiş.Nefis olmuş.Bu arada duvar saksılarınızada bayıldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hakkı Şen, sevgili Serila, Zenfere, Periş, Satı ablam, Bartunç ve Sevil çokk teşekkür ederim beğenileriniz için. Sevgilerr kocaman hepinize. Uzun zamandır Zammianın son halini yüklemek istiyordum bir türlü fırsat olmadı. Dört dal verdi ve yeni dalları gayet şımarık bir şekilde boy atıyor. Saksıyı değiştirmek şart oldu. ![]() ![]() ![]() Orkidem de yeni tomurcuklarını gösterdi iyice. Açtı açacak Allah'ın izniyle bugün yarın. ![]() Şişkom Adeniumum da boy attı maşallah. ![]() Rengimiz daim olsun inşallah. Minik çiçekleriyle Petunyamın hatrı kalmasın onu da podyuma alalım. ![]() ![]() E masa boş kalmış. Misafir çiçeği de lazım ama. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Asuman hepsi okadar güzelki balkonun genel görünümüne bayıldım ellerine saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-02-2013
|
asumandilek balkonunuzun maşallahı var. Bence buraya balkon demek haksızlık olur. Bahçeden bir farkı yok çünkü. Bir şey daha belirtmek istiyorum Zammia'nızı birazcık daha güçlü güneş alabileceği bir yere koyun. Bende de var. Güneşi az buldu mu dalları fazla uzuyor. Bir süre sonra formu bozuluyor. Güneş daha derli toplu gelişmesini sağlıyor. Yerini değiştiğiniz taktirde yeni dalların bu kadar fazla boy atmayacağını görürsünüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
çok kıskandımm ![]() Maşallah hepsine gerçekten çok güzeller.masaüstü için fesleğen fikri çok iyi bence de ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sayın Asumandilek, Balkonunuz için söyleyecek söz bulamıyorum. Sıcacık bir havası var. Bitkileriniz sizden aldığı sevgiyi tam anlamıyla hissedip size çiçekleriyle karşılık vermiş. Bol bol çiçeklerini görmeniz dileğiyle. Yuva aradığınız minikler için de en kısa zamanda layıkıyla bakılacakları , sıcak bir yuva diliyorum. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|