![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sn FüsunAnk. Hoşbulduk,hayırlı olsun.ben iki senedir üyeyim ama aktif değildim.zaman zaman araştırma için giriyordum.şimdi ise günümün çoğu burada geçiyor.ne mutlu bize aynı amaç ve güzellikler için bir aradayız.kolay gelsin. esen kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Sevgili Özbey bahçeniz çok güzel görünüyor. Ama inanın acayip kıskandım. Neyi biliyormusunuz ? Hünnap ağacınızı....Ben kaç yıldır bu ağacın fidesini alıpta yazlığımın bahçesine dikmeyi beceremedim.Ama inanın sizin ki çok güzel görünüyor.Hem de bir sürü meyvesi var.Maşalllah diyeyimde aman sakın nazar değmesin.Ciddi çok kıskandım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
teşekkür ederim.bu sene hünnap'ın meyve vermesine bile şaşırdım.çünkü gövdesi kalınlaşsın diye derin budama yapmıştık.bu gördükleriniz sonradan ürün tutanlar.kısa zamanda dikmenizi tavsiye ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Ah bu begoviller Datça'da nasıl da güzel olurlar. Solanumun da coşmuş. Bende yaz başında Eski Datça girişindeki seradan bodur ve çalı begovil ve solanum alıp ta İstanbul'a kadar getirdim. Bahçedeki kadar olmasa da dilerim iyi gelişirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Merhaba, Solanum kesinlikle soğuğa dayanmıyor,geçen sene ben iyi koruyamadığım için bir tanesini kaybettim.Ama Datça da böyle bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Begonvile hayranım ,elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-03-2009
|
Merhaba sevgili ozbey, Bahçenizde keyifle yaşayın. Ben de kurabilmeyi ve paylaşabilmeyi diliyorum en kısa zamanda. 34. mesajdaki mavi çiçeği biraz incelemek istedim ancak yazdığınız isim ile pek bulamadım. Siz, "singapur" yazmışsınız ama başka bir adı olabilir mi? Çok selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
sevgili ajila, mavi çiçekli ağaç buralarda bu isimle biliniyor,fakat bir gün internette adına maviş olarak geçtiğinede rastladım.yaz kış narin güzelliğini esirgemediği için ben onu ok seviyorum. selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili Özbey,nerelerdesin?Bahçeni ihmal ediyorsun arkadaşım.Nedeni iş yoğunluğumu?Yoksa rahatsızmısın?Selam ve sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşım,
Alıntı:
Selam ve sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ozbey, Bahçem küçük diyorsun ama çok güzellik sığdırmışsın. Ben gece mumunu sarı açar diye biliyordum, pembesi de oluyormuş. Her şey çok güzel ama fotoğraf göndermeye çok ara veriyorsun, bizi çok bekletme. Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Özbey, Datça'da hava nasıl, internetten takip ediyorum, yağış ve rüzgar gösteriyor. Ama yine de orada bahçeler hala çiçeklidir. Bahçenizden fotoğraflar gönderin bize. Gelmiş kadar olalım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili vildan hanım, bir gün önce gök, yere indi sanki, bugün ise pırıl, pırıl, sıcacık ,güneşli, çok harika bir hava vardı. Yarın da böyle olursa son kez denize girmeyi planlıyorum. Bahçemle ilgili yeni fotoğraflar çekmek için fazla fırsatım olmadı, olunca yüklerim. Mevsim şaşırmış gibi, nar fidanımın üzerinde çiçek var, fakat üzerinde fazla kalmıyor. Datça papatyaları başlarını çıkarıp, 10 cm boylandılar bile. Hünnap ağacımın üzerinde hala meyve oluşumu oluyor, hayretler içindeyim inanın. Size datça' dan sıcacık sevgi ve selamlarımı yolluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl Mart başında Aktur'da kimsecikler yokken gelmiştik. Eski datça kırlarında o, şimdi yeşermeye başlayan papatyalar tarla gibiydi. (Sizin badem ağaçları da Ocak ayında açıyor değil mi ? Ne olur ne olmaz bana ağaçlar bembeyaz oldu diye fısıldayın) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Sevdiğiniz yerde yaşamak ne güzel bir şey. Allah uzun ömür versin, zaten Datça'nın öyküsünde de var: Allah sevdiği kulunu uzun ömürlü olsun diye Datça'ya yollarmış. Şimdilik kısa zaman dilimlerinde gitsek de, ben ve eşim de çok seviyoruz Datça'yı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Begonviller harika ellerinize sağlık . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Sevgili ozbey , Ilk resimdeki sarı/turuncu çiçeğin adı nedir acaba ? Sanki annemde gördüğüm fakat ismini bulamadığımız çiçek bu . Kokulu değil mi ? Bahçenizde bol çiçekli keyifli günler dilerim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Limon, kumkuat, mersin (murt) meyvelerim,
Eski yerinde birtane bile filiz vermeyen limon' un baharda yerini değiştirmiştim. Bu sene, bir çok filiz ver bir sürü de limon verdi. Kumkuat' ın durumu da fena değil. Yalnız murt meyvesi, taşıyacağından fazla meyve tutunca, hem boyu büyümedi, hem de meyveleri, artık dökülmeye başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
Datça' yı özleyen dostlara, sonbahar' da begonviller.
Bende buralı değilim ama, datça yı çok sevenlerdenim. Bu fotoğrafları iki gün önce ve bugün çektim. İnsan burada bu mevsimde bile, sanki ilkbaharı yaşıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
japon gülü, latin, sardunya, solanum, süs fasulyesi |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|