![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sağolun Farezya. Burasıyla hemen hemen aynıymış fiyatlar. Bir çok Clematisim oldu, şimdi elimdekileri çoğaltma çalışmalarına başlayacağım. Bahçemden genel görüntü fotoğrafları için Yaseminlerin ve Ortancaların çiçeklenmesini, Nilüferlerin ve soğanlıların açmasını bekliyorum. O zamana kadar yakın plan bitki fotoğraflarını çekiyorum. Mutfağın önünde hazırladığım bölümü ikiye ayırdım. Hiç güneş almayan kısma 2 adet Orman Gülü diktim, onların ön tarafına beyaz Cam Güzelleri diktim. Orman gülleri aldığımda tomurcuktu şimdi tam açmış haldeler, çiçeklerin güzelliği inanılmaz, Orkide çiçeği gibiler... Dikeli 3-4 gün olmasına rağmen tepelerinden yeni sürgün vermeye başladılar, sanırım hallerinden memnun olduklarını düşünebilirim. Cam güzelleri de 4 günde oldukça boylanıp serpildiler. ![]() ![]() Orman Güllerinin karşı köşesine daha alçak bitkilerden aranjman hazırladım. Burada tamamı görünmüyor, devamında Lavantalar ve değişik bitkiler var. Lavantalar açınca ve taşları istediğim şekilde hazırlayınca genel fotoğraf çekeceğim. ![]() Papatyalar... ![]() KOkusunu sevmediğimden şimdiye kadar bahçemde hiç yer ayırmadığım Kadife Çiçekleriyle bu sene barış imzalamaya karar verdim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|