Çiğdem Hanım, bu güzel sözlerinizle bana, bugün de mutlu olacak sebep yarattınız, Çooook teşekkür ederim, çok şekersiniz.
İşte benim istediğim de tam buydu, çok zor gibi düşünüp gözümüzde büyüttüğümüz güzellikleri oluşturmanın, aslında ne kadar kolay olduğu, onlarla uğraşırken zamanı unutup, tabanlarınız zonklarken

, iş bitiminde karşılarına geçip "Vayy be! Nasıl da güzel yaptım.." demenin zevki değişilmez... Hiç bir şeyde bencil değilimdir ama söz konusu bahçem olunca "Ben yaptım" demeyi seviyorum, e bu kadar kusurum olsun...
Adalet Hanım buraya bahar daha bugün geldi

Bizde henüz çiçekler coşmadılar ama ufak ufak hareketlenmeler, tomurcuklanmalar başladı. Bende sizin güzel çiçeklerinizi görünce "Benimkiler geç kaldı" diye düşünüp telaşlanmıyor değilim hani. Ama Clematisim bu sene öyle bir açacak ki çiçek sayısı olarak rekoru kıracağım gibi görünüyor.

Çok tomurcuk var üzerinde, inşallah hepsi birden açar da şu internette imrenek baktığımız fotoğraftakileri aratmaz.
Bugün epeyce bahçeyle uğraştım, el bileklerime kramplar girip, yüzüm istakoz kıvamında alev alev yanarken, ben hava kararmadan ara ara çıkıp, karşılarına geçip, "Çok güzel oldu yahu!" diyerek kendimi ödüllendiriyorum
Yeni bitkiler de alıp diktim, tam istediğim görüntüye kavuşturur kavuşturmaz fotoğraflarını çekeceğim.