agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Reklam


Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-12-2006, 16:43   #1
Ağaç Dostu
 
Oğuzhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-07-2006
Şehir: Karabük
Mesajlar: 4,526
Kestane Pilavli Hindi

Kestane Pilavli Hindi

Malzemeler:
1 adet hindi
2 kasik tereyag
2 kasik salca
tuz, karabiber
Pilavi icin:
2 bardak pirinc
250gr kestane
2 kasik yag
4 bardak su
tuz

Yapılışı:
1)Hindi iyice temizlenir.Uzerine karabiber, salca ve yag karistirilip iyice surulur. Firin tepsisine konularak 6-7 saat kadar hafif isida kizartilir
2)Kizaran hindi servis tabagina alinir etrafina pilav konulur pilavin ustunede kestaneler konularak servis yapilir.
Kestaneli pilavin yapilisi:
1)Kestaneler dagitilmadan haslanir>
2)Kabuklari soyulup ikiye kesilir.
3)2 bardak pirinc,4 bardak su ve iki kasik yag ile pilav hazirlanir.
4)Pilav suyunu cekince dogranmis kestaneler pilavin ustune dokulerek beraberce demlendirilir

 
Oğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2019