Kestane Pilavli Hindi
Kestane Pilavli Hindi
Malzemeler: 1 adet hindi 2 kasik tereyag 2 kasik salca tuz, karabiber Pilavi icin: 2 bardak pirinc 250gr kestane 2 kasik yag 4 bardak su tuz Yapılışı: 1)Hindi iyice temizlenir.Uzerine karabiber, salca ve yag karistirilip iyice surulur. Firin tepsisine konularak 6-7 saat kadar hafif isida kizartilir 2)Kizaran hindi servis tabagina alinir etrafina pilav konulur pilavin ustunede kestaneler konularak servis yapilir. Kestaneli pilavin yapilisi: 1)Kestaneler dagitilmadan haslanir> 2)Kabuklari soyulup ikiye kesilir. 3)2 bardak pirinc,4 bardak su ve iki kasik yag ile pilav hazirlanir. 4)Pilav suyunu cekince dogranmis kestaneler pilavin ustune dokulerek beraberce demlendirilir |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024