![]() |
|
![]() |
#1591 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Güle güle büyüt Orhan abi bahçen gittikçe renklenecek demektir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öncelikle, yeni yavrunuza sağlık ve mutluluk dolu bir kavuşma diliyorum. Gönderdiğiniz Lupin tohumlarını, mart sonunda doğrudan bahçeye ektim. Çünkü; bir yerde lupinlerin şaşırtmayı pek sevmediklerini okuduğumu sanıyorum. Üç ayrı öbek olarak ektiğim tohumların, büyük olasılıkla çimleneceklerini sanıyorum. İlginize teşekkür ederim. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Oh ya Orhan abimide gördüm gam yer miyim daha ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Ağaç Dostu
|
Ne diyorsun? Görmek yetti ha! Başka birşey istemiyorsuunn! Ohh..Ohh.. Ben bahçeyi talandan kurtardım. Öteki bahçe sahipleri düşünsün. ![]() Benden sonra tufan.(Benden sonra Furkan. diye değiştirilebilir bu söz..) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan ağabeyim, güle güle sağlıkla büyütün. En kısa zamanda çiçeklerini de görürsünüz inşaallah. Samsuna giderken Anadolu yakasına geçtiğinizde haberim olursa, onların yanına Burgmansia (Meleklerin borusu sarı yoğun kokulu) ekleyebilirim. Selâmlar saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Orhan bey toplantıda verdiğiniz mavi çan çiçeğinin tohumunu nezaman ekmem lazım. Henüz kurumamış kurumasınımı beklemem gerekiyor. Tecrübeli biri olarak fikrinize ihtiyacım var. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Ağaç Dostu
|
Fatma Hanım; O tohum kapsüllerinin kurumasının gerekeceğini sanmıyorum. Ekim ayından bu yana (5 ay boyunca) dalında aynı büyüklükte kaldılar. Kanımca onlar tam olgunluk dönemini tamamladılar. Eğer saksıya dikecekseniz bugünlerde dikebilirsiniz. Bahçeye dikmek için nisan ortasından sonra daha uygun olur. Zira toprak dahada ısınmış olur. Çimlenmesi daha garantili olur. Not: O kapsüller içinde çok sayıda pul gibi tohum var. Üç-dört tanesini bir saksıya veya öbeğe dikerseniz, birinden biri mutlaka çimlenecektir. Selam ve sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Teşekkür ederim verdiğiniz blgilere ben yere dikeceğim. Kemaliye ye gidince hemen bahçeye dikerim nasıl olsa bahçede boş yer çok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili orhan hocam tohumların çiçeklerinide görürüz inşallah elinize saglık sizi takdir ediyorum sıcakkanlısınız her yoruma ilgili olup cvp vermeniz büyük nezaket bahçenizin güzelligi bi kenara kalbinizin güzelligi önemli olan mutluluk herdaim eksik olmasın kapınızdan saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bana ilişkin beslediğin güzel duygulara teşekkürüm olarak sana, bahçemdeki kayısı ağacında yakaladığım ve adına ''örümceğin inci kolyesi'' diyebileceğim bu güzel görüntüyü armağan ediyorum. Sevgilerimle. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Gerçektende inci kolye gibi döşemiş.. O bile harika.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Çok teşekkür ederim Orhan hocam örümcegin inci kolyesi muhteşem yüreginize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Orhan Beyim, kolay gelsin Çok şükür bu yıl da erdik bahara Gülü gördü bülbül başladı zara Açıldı sinemde bin türlü yara Yine dert açmanın zamanı geldi Pınarı var ormanı var gölü var Çiğdemi var çiçeği var gülü var Arısı var peteği var balı var Bunları seçmenin zamanı geldi Aşık Hüdai |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-04-2011
|
Bu güzel bahçede bu saatte dolaşma fırsatından ve bu siteye üye olmama vesile olmanızdan ötürü çok teşekkür ediyorum sevgili Orhan Amca.Bu arada bana verdiğinin kısmet ağaçları yeşillenmeye başladı.tekrar teşekkür ederim.Görüşmek dileğiyle .selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aman Tanrım! Bu ne hoş, bu ne keyif ve gurur verici bir durum. ![]() ![]() Zaman içerisinde, sizlerin bahçeleri içinde birer sayfa açarız. Çünkü onlarda çok güzel bahçeler. Ben bahçemde zaman zaman, komşularımın bahçelerinden diyerek, birer karede olsa fotoğraflarını yayınlamıştım. Bu yıl viyollere, çok sayıda çiçek tohumları ektim. Eğer sonuç başarılı olursa sizlerede veririm. Özellikle senin bahçede, dikebileceğin çok yer var daha. ![]() Sevgili yunuscem; Sevgiyle kucaklıyor,gözlerinden öpüyorum. Hoşgeldin.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Ağaç Dostu
|
Evet Cumhur Baba; Deyim yerindeyse yeşillikler denizinin tam ortasındayız. Çarşamba Merkez' in 10 km kuzeyinde, deniz' e 13 km mesafede bir köy. ![]() http://www.turkcebilgi.com/%C3%A7ar%C5%9Famba/haritasi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-04-2011
|
Alıntı:
Bimukabele Orhan Amcacığım.Umutla çalışıyorum bahçede umarım güzel şeyler ortaya çıkar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili yunuscem; Fotoğraflarım arasında bak neyi buldum? Sen, lumbagon ve Shapsough, köyün parkındaki limon selvilere topiary budama yaparken çekmişim. Yani üç agaçlar.net üyesinin karşılıksız doğa aşkının resmi. ![]() Sağda Lumbagon, ortada budamayı yapan Shapsough ve karşıda sen. Tabii fotoğrafı çeken ben. ![]() ![]() Ve sonuç yavaş yavaş ortaya çıkıyor... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Ağaç Dostu
|
Cumhur Baba; O gençlerle, özellikle yazın hep beraberiz. Bahçemi oluştururkende, teknik konulardada hep yanımda idiler. Ama dediğin gibi iş ''Bitki Deliliği'' olunca, en kaliteli ortak maya nerdeyse oraya. Tabii agaclar.net'e. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Ağaç Dostu
|
Öncelikle çok mahçubum. Tam 54 sayfa ( Sakarya ) ki belki halihazırada ben yazarken 55 bile olmuş olabilir ( Samsun'a gelmiş olabilirim ) bu sayfanın erişilmez hızıyla. Evet ne demiştik mahçubum. Elma şekeri kadar kızardı suratım. ![]() Gönlünün güzelliğini bildiğim için bütün arsızlığımla özürümün kabul edilmiş olduğuna emin şekilde yazıyorum bundan sonrasını. ![]() İlk sayfaya kadar gittim. Arada kendi mesajım var mı yok mu diye ararken aşina fotoğraflar görünce ümitlendim, mutlaka karalamış olmalıyım bir kaç satır dedim ama nafile. Onca ağaç, onca sebze, onca meyve, onca çiçek, onca sarmaşık, su kabakları, kara kara böğürtlenler, ahhh o beyaz manolya, simitler, ramazan pideleri, Samsun'un meşhur sevgi cafe'sinin pideleri, çerkes cevizlisi, unuttuğum bilumum çeşit ve renk nasıl bana bir şeyler yazdırmaz diye hayıflandım. Affola! Şimdi artık Artvin'e giderken Samsun'a daha güzel bakacak gözlerim. 5 - 10 dk. uzaklıkktaki o emek kokan bahçeyi hatırlayıp el sallayacağım Trabzon'dan geçerken Arzu Kasapoğlu'nun o güzel balkonuna salladığım gibi camdaki buğuyu temizler gibi yapıp. Hani deli olduğumuzu bilenlerin sayısı çoğalmasın diye. ![]() ![]() Seni ve o sıcacık hatırladığım güzel eşini ellerinizden öpüyorum. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Her daim sıcacık, samimi ve içten kalın inşallah. Sağlıcakla... Ha unutmadan! Kaktüsleri de görmedim sanma. ![]() ![]() Düzenleyen asumandilek : 11-04-2011 saat 02:12 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Doğa aşıkları bizim bahçeyede bir uğrasalar keşke ![]() Bu arada Asuman ablamıda affet. Hatasından geç dönmüş ama karda ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|