![]() |
|
![]() |
#271 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Açmadan önce de çok güzel. Tedaş'a baş vurdum, beton direk dikme konusunda zorluk çıkarıyorlar. Hozat'a ayırımcılık yapıyorsunuz dedim, tanımamazlıktan geliyorlar. Araya 1-2 tanıdık sokuncaya kadar ağaca sardıracağım. ![]() Bir de resimlerin altına ayrı ayrı yazı nasıl ilave ediliyor, bilen varsa yazsın lütfen. Haftanız güzel geçsin. ![]() Düzenleyen celalsungur : 04-08-2009 saat 09:22 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
|
Celal Bey, Bizim sitenin tek eksi puanı o koca direkler. Her üç evden birinin önüne rastlıyor, benimki biraz yana kaydığı için balkonu tam ortalamıyor. Keşke tedaş bir torpil yapsa da onu önümden alsa. Sabah sefasına gelince: Mor olanın çiçek rengi aynı ama, yapraklarıfarklı benimkiler parçalı (ne farkedecekse..) Celal Bey, mavinin rengi harika ne olur ondan bana bir çelik ver, ben öyle tohum mohumla uğraşamıyorum .Ben kendi yöntemimle hallederim. Bahçemden aldığım en son habere göre: Bahçenin her yerini sabah ve akşam sefaları sarmış. Sabah sefası direkten başka önüne hangi bitki geldiyse sarılıp kapatmış .Denetim altına almazssan böyle yapıyor. Mavi renk isteğinde çok ciddiyim Ya bul , ya gönder.( ültümatom gibi olduysa da ...) Sağlık ve sevgiyle kal |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
SN HOZAT Yalıkavakta tersaneye giderken sağ kolunuzda bir bahçenin duvarında Celal beyin mavi sabah sefasından bol miktarda var dilerseniz size ulaştırabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Armasis, İlgin için teşekkürler, çok mutlu olurum, ben yörsel ve yerli çiçekleri çok seviyorum. Bahçemde mavi renk çok az bunuda çok beğendim.( Hozat bahçe) bir ara bakarsan farkedersin. şu an istanbuldayım ayın15 i gibi Bodruma geleceğim. Sana nasıl ulaşacağımı özele yazarsan ararım Madem Bodrum'dasın bir acı kahvemi içmeye beklerim.Ben turgut Reisteyim. Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
SN HOZAT şimdi çelikten üretim için uygun bir zamanmı acaba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Selam merhaba arkadaşlar bende şu an ıpoma tohumu var acaba bu şu an ( agustos 5 ) çimleme yapılabilirmi?Birde çimleme yapılacağı zaman tohumlar direk toprağamı vereceğiz yoksa belli bir müddet ılık suda bekletmemiz lazım mı? yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
tturt teşekkür ederim ilğinden dolayı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Fatih, Fuji cinsi olanlar henüz tohum bağlamadı fakat mor, beyaz, mavi, pembe olanlardan tohum aldım hatta geçen senenin tohumlarıda var. Fakat bu renkleri karışık olarak tutuyorum. Bu nedenle özel olarak şu renk deme şansım yok. İstiyorsanız gönderirim. Bu forum ücretsiz paylaşım olmadığından buradan yapmak çok uygun olmayacaktır. Özelden bilgilerinizi yazarsanız hafta sonu sapancaya gittiğimde tohumları alır, sizede önümüzdeki hafta gönderirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Arkadaşlar tohumları bol toplayın mümkünse eyer. Çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
Mavi sabah sefası tohumu isteyen arkadaşlar, celalsungur@gmail.com mail adresime posta adreslerini gönderebilirler. Düzenleyen celalsungur : 22-08-2009 saat 17:16 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene sabah sefasının, sefasını hiç süremedim. Kırmızı örümcek bu sarmaşığı çok seviyor, örümcek istila etti, ben budadım, bir keyifle açamadı garipler. İnat ettim sökmedim de, hepsi defalarca derin derin budandı, şimdi örümceksiz bir şekilde büyümeye devam ediyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
Bazı arkadaşlara mor, beyaz, pembe, mavi renklerden oluşan karışık sabah sefası tohumu ile sadece mor reng sabah sefası tohumu gönderebilirim. İsteyen site severler özelden adres bilgilerini gönderebilirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
|
Kargo gönderdiğim arkadaşlara fiyat olarak 3,54 diye mesaj atmıştım. Yurtiçi kargonun hatası sonucu ücret 7,5 TL anlaşmasız ücret olmuş ben müdahale ettim. Fiyat 3,54 olacak farklı fiyat olursa lütfen itiraz edin, gönderi yapan yurtiçi kargo şubesi ile iletişime geçsinler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2006
|
Sayın tturt, uyarınız sonucunda, kargo az önce söylediğiniz fiyata çok yakın olarak bana teslim edildi. Tohumlardan altı tanesini diktim. Bilgiler karışık olduğundan üçünü bir arada, üçünü de teker teker saksıya ektim(yeni ürün olduğunu düşünerek tohumları suda bekletmedim). Sonucu bekleyip, göreceğiz. tekrar teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi günlerde yetiştirin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
|
İklimin daha sıcak seyrettiği ve havaların geç soğuduğu bölgelerde, Kasım ayına kadar çiçek verecektir. Geçen sene Ağustos ortasında sapancaya diktiğim tohumlar, Ekim aynının ortalarına kadar çiçek açmışlardı. Sapancanın iklimide genel olarak serttir. Yine nacizane tavsiyem havalar soğuk seyrettiği yörelerde, direk dışarıya 15-30 Nisan arası ekilmesidir. Farklı tecrübelerde olabilir ama benim tecrübem, sabah sefalarının tohumları, dikildiği yerden toprağa **** saksıya şaşırtma yapılırsa, kendilerini çok zor toparlıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|