![]() |
|
|
|
#271 |
|
Moderatör
|
Yanılmıyorsa markası OXO, yabancı sitelerden bildiğim bir ürün; Boyner'de satıldığını bilmiyordum. Umarım halen satılıyordur ve Eskişehir Boyner'de vardır. Çarşamba şehre gittiğimde uğrayacağım. Tekrar teşekkür ederim. ![]() |
|
|
|
|
|
#272 |
|
Moderatör
|
Havuç doğrama makinesi
Bizim çocuklar havuç salatasını çok seviyorlar. Havuçları rendelerken zaman zaman parmaklarımı zedelerim, canım çok yanar. Havucu uzunlamasına doğrayan başka bir aletim vardı ama bunu da görünce almadan edemedim. Bununla bir bütün havucu sonuna kadar lüle lüle soymanız mümkün, ve güzel bir görüntü veriyor. Ben salata yaparken bu lüleleri bazen ikiye hatta üçe bölüyorum. Ama torunlar oyun haline getirdiler, spagetti yedikleri gibi bunu da up uzun emmek istiyorlar. Kullanımı çok kolay, soyduğunuz havucu istediğiniz kalınlığa göre (İnce ve kalın olmak üzere iki ayarı var.) yuvarlağa sokup, aleti sabit tutarak havucu döndürmeye başlıyorsunuz. Lüleler tabağa dökülmeye başlıyor. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#273 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Havuç salatasını kışın çok yaparım turp ile birlikte ama rendelemeyi sevmiyorum ben de. Çok güzel gözüküyor, nerelerde bulabilirim havuç doğrama makinesini Güler hanım? |
|
|
|
|
|
#275 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Evet şu üstte bahsi geçen makine, aklım onda kaldı, makarna gibi yapıyor. Ne yapalım Almanya seyahatinde aklımda bulunsun dermişim ben de ![]() Teşekkür ederim Esse ve Tepehome'a bakacağım. |
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-12-2011
|
Alıntı:
![]() |