agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler > Peynir
(https)




Beğeni Düzeni25Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-02-2012, 16:17   #30
Ağaç Dostu
 
idris şenol's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
evde labne peyniri yapan arkadaşlaraayrıca teşekkür ediyorum ,sürekli yapmasanızda enazından denediniz
cevaplara tek tak baktım doğrusu hayran kaldım,eeee nedemişler boynuz kulağa geçicekki sanat ilerlesin
ben işteyken hanım sütçüden yine 10 kg süt almış kaynatıp soğması , ısı 40 c bulunca hemen labne peyniri yapımına başladık ,
bir kısmınlada yoğurt mayalandı ,haa unutmadan maya köy yoğurtu mayası olsun bakkal yoğurtu mayası kullandığımda mayalanan yoğurt hem tatsız hemde sakız gibi uzuyor bilginize
yaklaşık 1kg sütlede kefir yapıyorum anlıcağnız bu iş bizde hobiyi geçti aşk oldu
kolay gelsin

idris şenol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024