![]() |
|
![]() |
#453 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2006
|
Benim çiçekte tuttu.Yeni bir filizde çıkarıyor...ama 5 yılda anca açar denince hevesim kaçtı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar benim geçen hafta çeliklerini alıp suya koyduğum mum çiçekleri minicik kök vermiş. ![]() Yaşasın bir çiçeğin daha doğumuna tanık oluyorum. ![]() Bu eller boşa çalışmıyor. Bak nasıl da hemen kök verdiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2006
|
Benim çiçekte tuttu.Yeni bir filizde çıkarıyor...ama 5 yılda anca açar denince hevesim kaçtı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Ağaç Dostu
|
arkadaşlar ben çeliği dikeli neredeyse 1 ayı geçti herhangi bir yerinden filiz felan çıkmadı aynen diktiğim gibi 2 yaprak duruyor bu ,ne zaman filiz çekecek biri bana söylesin hr sabah kontrol ediyorum seviyorum tık yok çiçekte: ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Ağaç Dostu
|
Evimde 4-5 yıl önce mum çiçeği diye pazardan aldığım bir bitki var.yaprak ve dalları aynı mum çiçeği,sarılıcı .ama çiçekleri:başak değil,tek tek açıyor,rengikahverengi,sarı çizgili şekli etoburların çiçeklerine benziyor.kokusu yok Yazın bırakıp gidiyorum aylarca susuz kalıyor,zavallı genede çiçek açıyor.ne olduğunu mine hanıma sorsakmı? Düzenleyen Ferda Ülkümen : 13-12-2006 saat 22:04 Neden: eksik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Daha önce yazmıştım 2 yaşında çiçek açmış.. 5 yılda açma işi bence bakım şartlarındandır. Adamın mum çiçeği sabah güneşi alıyordu sadece... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel bir mum çiçeği resmi buldum, onuda sizle paylaşayım. Fakat büyük, sadece linkini veriyorum: mum çiçeği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
|
|