![]() |
|
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Bugün İzmir Mavişehir Praktikerde çok sayıda silindirik paşakılıcı gördüm.fiyatı 17 liraydı.Aynı zamanda bolca Aloe vera da vardı.ilgilenenlere duyurulur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2011
|
Praktiker, Türkiye deki mağazalarını kapatma kararı almış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-02-2013
|
İyi günler, foruma yeni kayıt oldum. Annem kaktüsleri ve lithops'larıyla yetiştirilmekle uğraşıyor, şimdi istanbul'a ziyarete geldi ve bu tarz şeylerin ( tohum ve bitki olarak ) Istanbul'da nerede satıldığını/sergilendiğini sordu. Burada eski yazılarda Mısır çarşısının girişi ve birkaç seranın adresleri vardı, ama çoğu 3-4 sene önceki mesajlar. Günümüzün birkaç adresi paylaşırsanız, size çok minnetar olurum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2013
|
Taner Bey satışa başlarsa çok sevinirim. Kaktüs ve sukulentlere kafayı takmış durumdayım. Bugün bu haberi duyunca bile çok mutlu oldum. Umarım uzun sürmez. Sağlıcakla kalın arkadaşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2008
|
Merhaba Arkadaşlar, Taner Bey'in satışa tekrar ne zaman başlayacağıyla ilgili bilgisi olan var mı? Sitesinde "yakında" yazıyor; ben de sipariş listem elimde bekliyorum. =) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Beklemeye devam o zaman... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
İzmir Baumax'ta 1 Nisan'dan sonra yeni kaktüs çeşitleri gelecekmiş. Dün oradan Lithops aldım, 3,90 TL. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-05-2012
|
atlas çiçeği
Forumda okuduğum ve çiçekçilerde gördüğüm kadarıyla atlas çiçeği çiçekçilerde ve seralarda mevcut değil .Satın almak isteyen arkadaşlar sahibinden.com adlı sitede bulabilirler .Sahibinden.com adresinde atlas çiçeği satıldığını görmüştüm.İlgilenen arkadaşlar alabilirler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-09-2007
|
seraliliput
sevgili arkadaşlar Yalova daki seraliliputun adresini bilen varmı aranızda ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Selejj, Yalova merkezden Çınarcık yönüne giderken üniversite kampüsünü geçtikten bir süre sonra yolun sağ tarafında hafif bir rampa inişinde Harb İş tatil sitesi tabelasını göreceksiniz. Bu tabelanın olduğu yolun karşısında sol tarafta Akköy köy yoluna gireceksiniz 2-3 km ilerledikten sonra sol tarafta Zeytinlik Sokak levhasını görürsünüz. Sokağa girin 100 m. sonra yol ikiye ayrılır. Siz sol taraftaki yola girin 200 m. kadar gittikten sonra yolun sol tarafında son evin önünden aşağıya doğru seraları görürsünüz. Ben gittiğimde yol biraz bozuk olduğu için aracımla sera önüne gitmemiştim. Altı yüksek bir aracınız varsa evin önünden aşağıya indiğinizde sağdaki ilk sera Kubilay beyin Sera Liliput. Ancak Kubilay bey sürekli serada olmuyor. 10 gün İstanbul, 10 gün Yalova sera gibi bir yaşamı var. Gitmeden önce 0 544 464 59 89 nolu telefonu arayarak Kubilay beyin Yalova'da olup olmadığı konusunda bilgi alabilirsiniz. Ben gittim, oldukça değişik türler bulabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Bende dün akşamüzeri ilginç bir olayla karşılaştım. Tamda çok merkezi olmayan bir yerden geçerken bir aracın arkasında enginar satan bir çiftin yanında kasalar içinde çeşit çeşit succulentler sattığını gördüm. Hiç ummadığım bir yerde aradığım succulentleri buldum. Aldığım succulentleri daha sonra sayfamda paylaşacağım. Ayak üstü yaptığımız sohbette ellerinde daha çok çeşit succulent ve kaktüsün olduğunu söylediler. Yolu Bornova'ya düşen olursa kaktüs ve succulent severler için güzel çeşitler var. Telefon numaralarını aldım sanırım burada paylaşmamın sakıncası olmaz. Cafer Bey 535 344 91 34 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
|
Valla bana da pahalı gelen türler oldu almadım. Ağaçlar a.ş nerede bilmiyorum Beşiktaşa gitmişken uğramıştım sizde demişsiniz çeşit de çok mesela baby toes aldım 5tl ydı minumum olsa olsa 3 tl olurdu herhalde küçük boy saksılar genelde 5tlydı bana da makul geldiler. Büyük saksılı da bişiler aldım bence onlar da uygundular. Ben genelde TAner beyen sipariş veriyordum daha pahalıya patlıyordu açıkçası ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
Ağaçlar A.Ş. Alibeyköy'de. İstanbul'a bir daha gelirseniz gitmenizi öneririm. Ben geçen hafta gittim ve şimdiye kadar gitmediğime pişman oldum. 3-5 liralık minik kaktüslerde değil de daha büyük boy olanlarda fiyat daha uygundu bana sorarsanız. Yine de Beşiktaş'a arada uğramakta fayda var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
Dün Eskişehir'de 30 Mayısta açılan Baumaxx'a gittim. 3.25 TL'ye küçük saksıda 6-7 yan sürgünü olan euphorbia obesa, euphorbia caput medusa, sarı çiçekli milii, Aeonium arboreum v. atropurpureum 'Schwarzkopf' (bende vardı ama bonsai formunu beğendim), iki soğanlı ve çiçekli scillia aldım. Fotoğrafları daha sonra gönderirim. İşin ilginci yan tarafta silikonla sahte çiçek yapıştırılmış klasik kaktüslerin çiçekli kaktüs olarak 4,50 TL'den satılması idi. İlk açıldığı günlerdeki çeşitliliği nasıldı bilmiyorum ama meraklısı için hala güzel kaktüs ve sukulent türleri var Baumaxx'ta. Eskişehir'de veya yakın illerde oturanlar bir an önce gitmeli. Bu arada kaktüslerin olduğu tezgah ve yanında bulunan tezgahın altına da baksın gidenler. Orada da çok sayıda kaktüs ve sukulent gizlenmiş! Sanırım yer darlığından... Sahte çiçeklilerden onları koymaya yer kalmamış tezgahta. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Sayın Skaraca, Sahte çiçekli mi diyelim, yapay çiçekli mi diyelim, boyalı olanlarda tezgahlarda sık görülüyor. Üzücü bir durum. Tüm bu kaktüsler ithal sonrası satış politikası için süsleme işlemine tabii tutuluyorlar. Bu arada şapka ve göz yapıştırılanlarda var. Daha nice uygulamalar olmasoından korkuyorum. Fotograflarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Saygılarımla.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Zaten yukarıdada yazmıştım fiyatını yazmadığı mal içinse tutturabildiğine. Elinizi her attığınız mal özel, koleksiyonluk oluyor. Artık alışveriş için gideceğim yerler Seyma çiçekçilik, bauhaus, baumax ve ağaç a.ş. alışveriş fırsatı olmadı ama Taner Angay beyinde hayal kırıklığına uğratmayacağına inanıyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
Merhaba arkadaşlar, bugün Muğla Kipa'da küçük kaktüslerin yanında sukkulentlerin de satıldığını gördüm. Fikir vermesi açısından aldıklarımın resmini ekliyorum. Türler hiçte fena değil ve fiyatları 3.29TL ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-03-2013
|
İzmir Nema Çiçekçilik'te (Urla) çeşitli kaktüs ve sukulentler var. Hollanda'dan getiriyorlar. Yanlış anlamadı isem iki haftada bir Çarşamba günleri tırları geliyormuş. İzmir ve Eskişehir Baumax'a ürünlerini veriyor. Fiyatları 5-10 ve 15 TL. Saksı boyuna göre değişiyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaçsever
|
İki boyda renkli ve aşılı kaktüsler de mevcuttu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaçsever
|
Güzel arajmanlar da vardı. Fiyatları 25-45 TL arasında. ![]() ![]() ![]() Minik salon çiçekleri de güzeldi. 5 TL ![]() Bonsai çeşitleri bol miktarda idi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
şu renkli kaktüsler gerçekten renkli mi boyanmış mı çok hoş görünüyorlar tabi renkleri doğalsa... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
alışveriş, izmir, kaktüs, sukulent, yardım |
|
|