View Single Post
Eski 08-06-2013, 14:09   #205
Mustafa Abdal
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-11-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi meraklı_amatör Mesajı Göster
Çeşit için diyecek pek bir yok ama indirim kısmına bir türlü kafam basmıyor. ağaç a.ş. 15 tl olan pachypodium saundersii 25 lira, ilgilenip iskonto yapınca bazen 20 bazen 17.5. Bu noktada satıcımı, toptancımı, ana seramı desteklenmeli diye insan düşünüp duruyor. Pazarlık iskonto meselesi işin içine girincede elinizde bitki poşeti, aklınızda 25 liralık malı 15e indi acaba 10'a da inermiydi diye bir düşünce kıvrana kıvrana eve dönüyorsunuz . Bu mesele kaya bey için değil her türlü alışveriş için geçerli tabii.
Ne olumsuz nede kaba birisi olduğumu sanmıyorum ama nedense sürekli problem yaşıyorum. Zengarden tarafından dolandırılmamdan sonra bir problemde Kaya bey ile yaşadım. Facebookta tanıtımını yaptığı obesa için 6 tl yazmışken, tezgaha gittiğimde 2 tanesini 15e bırakırım dedi.
Zaten yukarıdada yazmıştım fiyatını yazmadığı mal içinse tutturabildiğine. Elinizi her attığınız mal özel, koleksiyonluk oluyor.
Artık alışveriş için gideceğim yerler Seyma çiçekçilik, bauhaus, baumax ve ağaç a.ş.
alışveriş fırsatı olmadı ama Taner Angay beyinde hayal kırıklığına uğratmayacağına inanıyorum.

Mustafa Abdal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön