![]() |
|
![]() |
#1 | ||||
Ağaç Dostu.
|
2021 yılı LİSİANTHUS siparişi
2021 yılı lisianthus siparişi alınmaya başlanmıştır Arkadaşlar her yıl olduğu gibi lisianthus fide sipariş sayfasını açıyorum. Bu sene de yine 12 renk de fidelerin tohumlarını attık. Bir aksilik olmaz ise ,Yaklaşık Nisan sonu -Mayıs başında fideleri dikilecek boya gelecektir. Siparişlerinizi buradan veya Telefon mesajları ile (Whatsup,) de verebilirsiniz. Verilen siparişleri önce kaydediyorum , Nisan ayı gelince Özel mesajlar bölümünden verilecek adreslere ARAS kargo ile gönderiyoruz. Adres verirken ödeme yaptığınızı bildirirseniz veya ödeme yaptığınız zaman MUTLAKA KARGO ADRESİNİZİ bildirirseniz sevinirim. Kargo adresinize lütfen Telefon numarasını da ekleyiniz Kargocular istiyor. Satışa giren renkler: 1.Beyaz,(Arena ) 2.Koyu Mor, (Advantage purple) 3. Lila, Lavander, 4. pembe (Pink) 5. Açık pembe,(clear pink) 6. yeşil 7. Apricot (kayısı) 8. mor-mavi beyaz (Large blue picote) 9.Pembe beyaz (large pink picote) 10.Kırmızı (Red III) 11 şampanya (Romance Green) 12.Sarı Çeşitlerin resimlerini: Lisianthus başlığında,Ayşen Girit in 9 /8/ 2015 tarihli 1388 no lu mesajı ve sn. Tolgahan 83 ün, yine Lisianthus başlığındaki 1362, 1363, ve 1364 No lu mesajlarından görebilirsiniz. (veya isimleriyle internetten bulabilirsiniz Fide fiyatı 2,5 TL /Adet olup Kargo ücreti alıcıya ait dir. a)Fide almak isteyenler, 1.Bu başlık altında hangi renk den kaç adet almak istediklerini yazabilirler, (veya SMS mesaj ve/veya whats up ile de sipariş verebilirler) 2. Sonra Nisan ortasına kadar ödemelerini yaptıktan sonra Kargo adreslerini Özel mesajla (özelden) göndermeleri yeterli olacaktır. 3.Gönderilen adrese Nisan sonu-Mayıs ilk haftasında fideleri ARAS kargo ile gönderilecektir. 4.Fideler 3x3 cm (104 lük ) viyollerde torf içinde köklendirilmiş ve topraklı (torflu) olarak gönderilecektir. b) Siparişlerinizi (hangi renklerden kaçar adet ) gönderiniz ve Ödeme yaptıktan sonra MUTLAKA "Kargo adresinizi ve Telefon numaranızı " özelden gönderiniz Ödeme yerleri: Posta çeki hesabı: Nesrin Gürsan, 5958988 Yalova Banka hesabı: Kamil Gürsan, Akbank Yalova şb. 13762, (şube kodu: 232) İBAN : TR 43 0004 6002 3288 8000 013762 İrtibat telefonları ; [B]0535 692 66 25 (Doğan GÜRSAN) [B]Tel: 0532 5025644 /B] Kamil Gürsan Not. telefonla ulaşmak isteyenlere, Kulaklarım iyi duymuyor-anlamıyor bu nedenle Lütfen Doğan Gürsanı arayınız (veya Whats up dan ve/ veya buradan iletişim kurabilirsiniz.) Bütün arkadaşlara güzel günlerde yetiştirmeleri dileğiyle, Kolay gelsin. Düzenleyen kgursan : 04-02-2021 saat 19:02 |
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
1.Beyaz,(Arena ) 5 adet 2.Koyu Mor, (Advantage purple) 5 adet 9.Pembe beyaz (large pink picote) 5 adet 12.Sarı 5 adet alabilir miyim Sn. kgursan eft yapınca yine buradan bildiririm. İyi akşamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2011
|
Her renkten ikişer adet lütfen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Kamil bey iyi günler. Her renkten bir adet lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-01-2021
|
3 tane beyaz, 3 tane koyu mor, 2 tane lila, 2 tane pembe, 3 tane koyu pembe, 2 tane kayısı, 3 tane mor-mavi-beyaz, 2 tane pembe-beyaz, 2 tane şampanya, 3 tane sarı, 1 tane kırmızı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-04-2016
|
Sn Kamil Bey 7 adet Koyu mor 7 adet Lila lavander 4 adet Mor-mavi beyaz large blue picote 4 adet Pembe beyaz large pink picote 4 adet Sarı Olmak üzere 26 adet siparişimi kaydetmenizi rica ederim.İyi çalışmalar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2007
|
Sayın Kgursan aşağıya yazdığım renklerden üçer tane toplam 24 tane benim için de ayırırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Beyaz,(Arena ) Koyu Mor, (Advantage purple) Lila, Lavander, pembe (Pink) mor-mavi beyaz (Large blue picote) Pembe beyaz (large pink picote) şampanya (Romance Green) Sarı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-09-2020
|
Kamil Bey Merhaba Her renkten 2 adet rica ediyorum toplam 24 fide. Teşekkürler iyi çalışmalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2016
|
Merhaba, her renkten birer adet toplam 12 adet ayırabilir misiniz? Teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
adres bilgilerim özelinizde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-11-2007
|
Merhaba sn kgursan Sipariş listem aşağıdadır. İlk kez deneyeceğim. Umarım ben de yetiştirebilirim ![]() Toplam 20 adet 1.Beyaz(Arena ) 4 adet 2.Koyu Mor(Advn. purple) 2 adet 3. Lila, Lavander 1 adet 4. Pembe (Pink) 1 adet 5. Açık pembe(clear pink) 1 adet 6. Koyu pembe, (Rose) 1 adet 7. Apricot (kayısı) 2 adet 8. Mor-mavi beyaz (Large blue picote) 3 adet 9.Pembe beyaz (large pink picote) 2 adet 10.Kırmızı (Red III) 1 adet 11.Şampanya(Rom.Green) 1 adet 12.Sarı 1 adet Not: 20 adet için 50 TL hesabınıza eft yaptım, telefon ve adres bilgilerimi de özel mesajınıza yolladım. Düzenleyen suataksoy : 29-01-2021 saat 08:30 Neden: Ek bilgi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2010
|
Her renkten 2 adet ayırabilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-04-2016
|
Sayın kgursan , her renkten ( 3 ) er adet toplam 36 adet benim için ayırır mısınız? Kolay gelsin , iyi günler .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Kamil Bey, Öncelikle,bizi bu güzel çiçekle tanıştırdığınız,seyir zevki sağladığınız için teşekkür ediyorum Siparişlerime gelince, Bu sene tüm renkleri birarada kullanmak istiyorum. HER RENKTEN BİR ADET OLSUN. Emekleriniz için teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu.
|
Tamam sn.Hozat kaydettim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2011
|
Kamil Bey, aşağıdaki renklerden 3er adet almak isterim. Teşekkürler şimdiden. 1.Beyaz,(Arena ) 2.Koyu Mor, (Advantage purple) 3. Lila, Lavander, 4. pembe (Pink) 5. Açık pembe,(clear pink) 6. yeşil 7. Apricot (kayısı) 10.Kırmızı (Red III) 11 şampanya (Romance Green) 12.Sarı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2018
|
Kamil Bey, her renkten 2’şer adet almak istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Her renkten iki adet bende alıyorum kamil bey .. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-12-2011
|
Sayın Kgursan merhabalar. Ben bu yıl 4 kişi için sipariş vereceğim SİPARİŞ 1 ESKİŞEHİR ESKİŞEHİR SİPARİŞİ ZELİHA MEHMET KABAKÇIOĞLU Her renk ten 2 şer adet Toplam 24 adet Ödemeyi ben size yapacağım sağlıkçı bir arkadaşıma hediye gidecek dekont ve adresi size watsaptan atıp bildireceğim diğer üç siparişin biri benim diğer ikisi komsularımın yarın kendileri ile konuşup adedi belirleyip size bildireceğim. Saygılarımla Arzu Koç SİPARİŞ 1 ESKİŞEHİR ÖDEMESİ 60 TL HESABINIZA YATIRILDI Düzenleyen isam : 28-02-2021 saat 00:27 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye
|
SİPARİŞ 2 İSKENDERUN \ HATAY Benim ( Arzu Koç) siparişi 60 adet Koyu Mor, (Advantage purple) 15 adet Lila, Lavander, 10 adet Yeşil 10 adet Sarı 15 adet Pembe 5 adet Kayısı 5 adet Toplam : 60 adet Bunlar benim olan Komsularımın siparişini yarın verecem detaylı yazacam size Hatay gelecek olan tek koli olacağı için paket üzerine isimlerimizi yazarsanız çok sevinirim Saygılarımla Arzu Koç SİPARİŞ 2 İSKENDERUN \ HATAY ÖDEMESİ 150 TL HESABINIZA YATIRILDI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Yeni Üye
|
SİPARİŞi 3 İSKENDERUN \ HATAY Selma hanım Her renk 2 şer adet Toplam 24 adet Sipariş 3 İSKENDERUN \ HATAY Ödemesi 60 tl Hesabınıza Yatırıldı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|