![]() |
|
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-04-2016
|
Sayın Kâmil Bey her renkten 3 er adet 36 adet fide bedeli 90 tl Ak bank hesabınıza gönderildi. Adres bilgilerimi özelden yazdım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu.
|
Tamam sn kırca not edildi Nisan sonu gibi veya mayıs başında fideleriniz aras kargo ile adresinize göndeilecektir. Kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Kgursan aşağıya yazdığım renklerden üçer tane toplam 21 tane benim için de ayırmanızı rica ederim. 1.Beyaz,(Arena ) 2.Koyu Mor, (Advantage purple) 3. Lila, Lavander, 4. pembe (Pink) 7. Apricot (kayısı) 10.Kırmızı (Red III) 12.Sarı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2013
|
Beyaz,(Arena ) Koyu Mor, (Advantage purple) Lila, Lavander, Pembe (Pink) Açık pembe,(clear pink) Apricot (kayısı) Mor-mavi beyaz (Large blue picote) Pembe beyaz (large pink picote) Şampanya (Romance Green) Sarı Bu renklerden 3 er tane gönderirmisiniz. 75 TL iban hesabınıza yatırılmıştır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-10-2018
|
1.Beyaz,(Arena ) 2.Koyu Mor, (Advantage purple) 3. Lila, Lavander, 4. pembe (Pink) 6. yeşil 7. Apricot (kayısı) 8. mor-mavi beyaz (Large blue picote) 9.Pembe beyaz (large pink picote) 10.Kırmızı (Red III. 2 adet hala geçerliyse TOPLAM 10 adet istiyorum teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu.
|
tamam sn evat .kaydedşldi. Göndereceğiniz adrese Nisan sonu. Mayıs başı gibi aras kargo ile gönderilecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-06-2017
|
Kadir bey siparişlerimi oğlunuzun whats up numarasından belirttim. Bu çiçekleri geçen yıldan beri bekliyorum. Vermiş olduğunuz banka numarasına ödemeyi yapar yapmaz dekontu whats uptan gönderirim. Emekleriniz için çok teşekkürler. Bu güzel çiçeklerle bizi buluşturacağınız için şimdiden çok sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-07-2017
|
Merhaba, Kamil bey ! Benim siparisim de toplam 10 adet mor , beyaz ve koyu pembe ( karisik ) , odeme bilgileri ve adresi telefondan iletirim selam ve saygilarimla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
Alıntı:
sn kgursan eft yaptım adresi özel mesajdan gönderiyorum |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu.
|
Sn nilüfers, toplam 10 adet . Ve mor beyaz koyupembe vb karışık olacak teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-11-2013
|
Merhaba. Sn. kgursan bende her renkten 1er adet istiyorum mümkünse. Toplam 12 adet. EFT yapınca özelden yazarım size. kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-03-2021
|
Merhaba bende 2 set olarak her renkten 2 adet almak istiyorum, Yardımcı olursanız sevinirim bu form üzerinden ilk defa sipariş oluşturuyorum Ödeme ve adres bilgileri için size nasıl ulaşabilirim? ( whatsap kullanmıyorum) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu.
|
sn kzbnal , 2 set derken ?? ikişer mi demek istediniz ? Ben o şekilde kaydettim ödemenizi yapınca (İlk mesajda var) adres bilgilerinizi ÖZEL mesaj ile (mesajlar bölümü ) bu forumdan iletebilirsiniz. Teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-01-2020
|
Sayın kamil bey Her renkten 3 adet lisianthus sipariş ödemesi yapılmıştır Saygılar bereketli satışlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-03-2021
|
Bende herrenkten 1 tane istiyorumonumuzdeki hafta ucreti yatiririm 30 lirayi mekezde oturmadigim iciin onumuzdeki hafta yatiririm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu.
|
Teşekkür ederim sn Twin flame, kaydedildi lütfen kargo adresini de gönderiniz. kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-05-2020
|
Her renkten 2 adet için ödemeyi gerçekleştirdim. Teşekkürler. Düzenleyen E.Kahraman : 30-03-2021 saat 09:52 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Bu arada adım kamil (Kadir değil !!) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-05-2020
|
Evet biliyorum ama önerilen kelime azizliğine uğramışım sanırım kusura bakmayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2009
|
Merhaba benim siparişim; Koyu mor 4 adet Pembe 3 adet Şampanya 3 adet Kırmızı 4 adet Sarı 4 adet rica ediyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|