![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
İzmir ilkbahar, saksı değişimi toprak harçları hazırlama eğitimi (31 mart 2012)
![]() İzmir eğitim çalışmalarımızda bu ay Mine Pakkaner saksı değiştirme saksı harçları hazırlama konusunda eğitim verecek. İlkbahar hazırlıkları yaparken çok faydalı olacak bir konu. Her toplantıda olduğu gibi arkadaşların tohum, çelik, bitki değiş tokuşu olur. Yer: İzmir Büyükşehir Belediyesi Fuar Gençlik Tiyatrosu Tarih :31 mart 2012 Cumartesi Saat: 13.00-16.00 İletişim için: Mehmet Tunçer 0543 304 40 35 Bütün arkadaşlarla toplantıda tekrar görüşmek, yeni arkadaşlarla tanışmak dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Toplantı Urla da yapılamaz mı ? Hava ısındı , açık hava da daha keyifli olurdu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Nurcan , bugün bahsetmiştik değil mi? ![]() Bu ayın toplantısı ne zaman yapılır acaba diye. Evet açık hava bir yerde katılımın da, daha çok olacağını söyleyebilirim. Yine de katılmak isterim,nerede yapılırsa ![]() Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Hocam harika bir toplantı olacağa benziyor listeyi başlatmak isterim ![]() 1- metetrn |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2009
|
Kaçırılmaması gereken bir eğitim. 1-metetrn 2-Camcif 3-Halil Önen 4-Zeytinlibahçe 5-Müdürün Bahçes 6-GümeTepe Düzenleyen Zeytinlibahçe : 26-03-2012 saat 22:34 Neden: ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Söz vermeyi pek sevmem bir mani çıkar mahcub olurum diye, nasip olursa inşallah geleceğim. Her toplantınız çok açıklayıcı ve faydalı oluyor. Selâm ve saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
agaclar.net
|
Özellikle saksı harçlarının hazırlanmasını ağırlıklı olarak konuşacağız. Nasıl hazırlarız, neler katarız, özellikleri ne olmalı diye giriş yapıp, tohum ekimine, şaşırtmaya, mevsimlik çiçeğe, salon bitkisine, kaktüse, orkideye vs. özel harç tariflerini paylaşacağız. Harçlara konan malzemeleri hep birlikte tartışacağız. Kısaca nasıl saksı değiştiririz, nelere dikkat etmeliyiz, hijyeni nasıl sağlarız konularına da değineceğiz. Biz orada olacağız, bekleriz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-11-2007
|
toplantı hakkında
ben semra oyegin ilk kez katılacagım ama hep katılmak istemıstim simdiye kadar kısmet omamıstı. Listeye ismimi yazdırayım dedim." Sevgiler bitkileri seven herkese.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-01-2011
|
En son Bonzai toplantısına katılacağımı belirtip, katılamamıştım. Çok da üzülmüştüm. Bu sefer Allah'tan bir mani olmazsa, aranızdayım. Mehmet Bey, bana da bir parça kefir lütfen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
Ben katılacağım. Fatih Bozoklar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-03-2012
|
Katılmayı çok isterim,eğer bir mani olmazsa mutlaka geleceğim.. Saygılar. Not: Arkadaşımla gelebilirmiyim acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Elbette sn selluka_35 sizlerle tanışmaktan mutluluk duyacağız. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-03-2012
|
Alıntı:
![]() Saygı ve sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-01-2012
|
İzmir'de böyle bir imkanı sağlayan herkese teşekkürler, Bu sefer gelemeyeceğim ama umarım diğer 3 eğitime katılma fırsatını yakalayabilirim. Diğer eğitimlerin hangi konularda olacağı belli mi? Ben özellikle Zeytin yetiştiriciliği ile ilgileniyorum. 22 dekarda 1250 adet gemlik zeytinim var, henüz üç aylıklar ve benim öğrenmem gereken çok şey var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Oğlumu ekebilirsem, bisikletle gelmeyi planlıyorum.. Elimde çok sayıda çimlenmiş Aşkın Gözyaşları var.. Ezmeden getirebilir miyim bilmiyorum ve sarmaşık tohumları.. Cumartesi sağanak yağmur görünüyor.. Aksilik olmaz umarım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-08-2009
|
2 ye kadar aşçılık kursunda olacağım. ![]() tüh kaçtı seminer. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Listede bende varım .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
İyi Günler , Ben İzmir dışına idim ama bu toplantıya katılabilmek için üç günle sınırlı olmak üzere dönüyorum . Ayrıca Sayın selis'ten (inşaallah getirebileceğini umduğum)i aşkın gözyaşları fidelerinden birisini bana ayırmasını rica ederek şimdiden teşekkür ediyorum . Düzenleyen selcuk44 : 30-03-2012 saat 11:26 Neden: imla işareti tamamlandı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-04-2010
|
selis hanım aşkın gözyaşları fidelerinden umarım tarım atölyemizede düşer.. hastaneden erken çıkabilirsem gelmeye çalışıcam.. şayet gelemezsem okulumuzun önünden gecerken bırakırmısınız?? (Özür dilerim.. bi isim karışıklığı yaptım sanırım.. aşkın gözyaşı ile kanayan kalpler birbirine karıştı.. sels hanım zaten duyarlı davranıp aşkın gözyaşlarından okulumuza bırakmıştınız.. kanayan kalplerle karıştırdım özetle.. selamlar..) Düzenleyen Adem Erhan : 31-03-2012 saat 08:49 Neden: isim karışıklığı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
bende gelmeyi çok isterdim ama fide yeri hazırlayıp bezelye tarlamızı sulayacağız eşime yardım etmem gerekli |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Bonsai eğitimlerine olduğu gibi bu eğitimede katılamıyacağım : ( Eşim çalışıyor. Oğlumu bırakacağım kimsem yok. Çok verimli ve güzel bir toplantı olacağından eminim. Tüm ağaçlar.net katılımcılarına saygılar sunarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-05-2009
|
Bende katılıyorum.vitaminci |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |