![]() |
|
![]() |
#452 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-10-2010
|
Kasımpatı Çiçeği
Sayın Vildan Sönmez. Kasımpatları için ne tür ilaç kullanıyorsunuz? sineklerin gitmesi için. Kasımpatı'mın bir tanesi kapkara sinek gibi küçücük haşarelerle dolmuş. onları kurtarmam gerek bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum Teşekkür ederim şimdiden |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili esracer akarlar için herhangi bir ilaç ziraatçiden alabilirsiniz. Uygularken dikkatli uygulayın, maske, eldiven, başınıza örtü, vücudunuz kapalı olsun. Rüzgarlı havada ilaçlama yapmayın. Kullanma kılavuzunda detaylı yazar ama ben yine de hatırlatmak istedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Ağaç Dostu
|
Her hangi bir ilaç derken, sinek ilacıda olurmu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
mirabel, Benim bahçemde de 2 çeşit kasımpatı var, Kasımda açanın yaprakları daha ince ve rengi griye yakın. Diğeride sizin sarı kasımpatınızdan,aldığımız seradan bunun ithal olduğunu ve 2 mevsim açtığını söylemişti.Bahçemde beyaz ve mor renklisi var........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-02-2009
|
Herkese merhaba! Kasımpatılarım şimdiden çok uzadı. Dipten budasam olur mu? Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2009
|
Alıntı:
![]() Ayrıca; Benimde kasımpatılar bu mevsimde coştu. Hepsinin üstünde tomurcuklar var. Hatta bir tanesi açtı. Demek ki benimkilerde senede 2 kere açan cinsmiş ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Ağaç Dostu
|
Kasımpatlarını çiçekleri geçince bir kez, en son Temmuz sonu, Ağustos başı gibi son kez buduyoruz. Ben 20 gün önce 2.budamayı yaptım, Ağustos başı gibi yine yapacağım. Benimkilerde de tomurcuklar oluyor, bu mevsim açması Kasımda daha yoğun açmasını engellediği için, tomurcukları koparıyorum. Yılda 2 kez açan özel türler için bir şey diyemeyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Kasım yaklaşıyor, kasımpatları çiçeklenmeye hazırlanıyorlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Ağaç Dostu
|
Herkese merhaba Evet Kasim ayi geldi..Kasimpatilar da sanirim artik,bende oldugu gibi diger arkadaslarda da acmaya baslamasa da tomrucuklanmistir tahminen... Yakinda Kasimpati senligi olacak ..Bende ceker ve buraya eklerim... Kucuk sineklcikler bende de var,ama ben eldven takip onlari,tormucuklara hasar vermeden olduruyorum.Ne kadar basariliyim bilmiyorum... Artik acsinlar ve senlik baslasin diyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
kasımpatıların aynı bahçede olupta farklı zamanda açmaları normalmidir..?yani biri diğerine göre 10-15 gün önce **** sonra .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2011
|
Bordonun rengini tam çekemedim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Azalia Kara kasımpatlarınız çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık ![]() Cemocuğum kasımpatların çoşmuş, yüreğine sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Azelia kara kasımpatınında böyle olduğunu hiç görmemiştim çok çok güzeller. Cemo ve Sdurul sizinde kasımpatılarınız çok güzel. Çok kıskandım çokkkkkk.Maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Ağaç Dostu
|
Sevgi hanim,gercekten sizin kasimpatlar Masallah lari var..Benimkiler,cogu kar yagmasi dolayi tomrucuklari kirildi..Artik saglam olanlarla idare edecegiz..Daha acmadilar..Acmalarini bekliyorum sabirsizlikla ki bende fotograflarini ekleyeyim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Ağaç Dostu
|
Bu çiçeğe deli oluyorum ya ![]() ![]() Düzenleyen Sûz-i Dilârâ : 03-05-2012 saat 06:43 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhabalar efendim, Nefis çiçekler, halbuki basit bir gözle bakardım kasımpatlarına önceleri. Ağaçlar.net gezileri çok faydalı oluyor. Herkese teşekkürler olsun. Bu bilgi bombardımanından, % 1 'i bile beni kasımpatı uzmanı yapacak gibi. Çok sağ olun inşallah. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Suz-i Dilara, sizden sağlık haberi aldığımıza sevindik. Kullanıcı adınızı doğru yazamadım. Gönlünüzdeki bahçeli evinizde renk renk kasımpatılarınız olur, dilerim. Sevgili sarıgöz, sevgili hanndan, beğenmenize sevindim teşekkür ederim, sizlerin kasımpatılarınızın fotoğraflarını da bekliyoruz. Ben budama özürlü olarak, kasımpatıları hiç budamadım. Zaten çok eski değiller, geçen sene dikmiştim. Şimdi çiçekleri geçince hemen budayacağım. O zaman daha derli toplu olacaklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Ağaçsever
|
Hepimizin ellerine, emeklerine sağlık, rengarenk ne güzel. Çok teşekkürler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Ağaçsever
|
Çok teşekkürler. ![]() Beyaz patlarım biraz özenti çıktı!!! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |