agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Alışveriş > Alışverişler ve İlanlar Hakkında
(https)




Beğeni Düzeni70Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 08-01-2009, 17:38   #61
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 08-01-2009
Şehir: AYDIN
Mesajlar: 1
Selamlar;

Kargo acentelerinde birçok aksaklıklar ve hatalar olabiliyor çapraz barkot yapıstırılarak farklı illere gidebiliyor ****** asıl misyon göndericiden alınan gönderiyi alıcıya en kısa sürede ve sağlam bir şekilde ulaştırmak. İnter Global Cargo nun Aydın acenteliğini yapmaktayım ki kargoya verilen gönderilerin uzaklığa göre 24/48 saat içerisinde teslim edilmesi sözünü verebiliyoruz fakat bu süreç yapılan bazı hatalar nedenıyle uzanabılıyor. Oyuzden sadece İnter Global Cargo olarak gönderinin Kesinlike dağılmadan kırılmadan alıcıya ulaşabileceğinin sözünü verebiliyoruz. Bu arada ücretlerimizde çok uygun )

irfan_cano Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2009, 10:49   #62
Ağaç Dostu
 
Lalezar78's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-04-2008
Şehir: KARABÜK
Mesajlar: 289
Galeri: 9
Yurtiçi kargoyla Muğladan Sn Caretta'dan gelen kaktüslerim 5 günde geldi. Birkaçı hariç hiçbiri yaşamadı.
Aras kargo ile Sn. Selahattin Yılmaz'dan gelen köklendirme hormonu ve Sn. Tropiksera'dan gelen frezya soğanları 24 saatte elime ulaştı. Fiyatları da çok uygundu, ama göndericilerin anlaşmaları olduğu içindi herhalde.

Lalezar78 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2009, 12:17   #63
Ağaç Dostu
 
evrim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2007
Şehir: Antalya
Mesajlar: 236
Kargo gönderimlerinde gönderenin veya alanın anlaşması olması çok önemli arkadaşlar. Anlaşma olmadığı zaman bizi istedikleri gibi oynatıyorlar. Hemen hemen bütün kargolarla çalıştım.Deneyimleri paylaşmak isterim :
Fillo : Anlaşma yaptıklarına çok uygun . Ama bunun acısını anlaşma yapmadığı müşterilerden çıkarıyor.
Aras : Oldukça pahalı ve keyfi davranma çok. Saat 15 gibi ararsanız bugün gelemeyiz artık almaya yarın geliriz diyebiliyorlar.
Yurtiçi : Fiyatı en pahalı olanlardan birisi. Ayrıca gelip gitme saatleri tutarsız .Ama hızlı sayılır.
Mng : Şehir merkezlerinde hızlı sadece. Ama fiyatları çok kazık.
Expres : Çalışmadığım için bişey söyleyemem.
Sürat : İçlerinde en iyisi diyebilirim. Anlaşmanız olduğu zaman özellikle istediğiniz zaman muhatap bulabiliyorsunuz. Anlaşmanız olsun olmasın elemanları güleryüzlü.Mutlaka bazen aksamalar oluyor ama en azından hatalı olduklarında bunu kabul edip telafiye çalışıyorlar.

Not : Şu an sadece sürat kargo ile anlaşmam var ve en iyisi olduğu için onlarla çalışmaya devam ediyorum. Tabi zaman ne gösterir bilemem. Eğer onlarda memnuniyetsizlik yaratırlarsa bende bırakabilirim.

evrim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2009, 12:25   #64
Ağaç Dostu
 
Süha Şendoğan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-06-2007
Şehir: Yalova
Mesajlar: 894
Galeri: 38
Kargo firmalarından şikayetçi olmayan yok gibi,
ben sipariş verdiğim göndericiye ısrarla PTT APS'yi kullanmasını tavsiye ediyorum başka türlü burada yazışmalarla bu işi çözemeyeceğiz.

Süha Şendoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2009, 13:19   #65
Ağaç Dostu
 
evrim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2007
Şehir: Antalya
Mesajlar: 236
Sizin bulunduğunuz bölgede PTT kargo iyi çalışıyor sanırım ama maalesef durum her yerde aynı değil. PTT kargo bizim burda adresten alım yapmıyor. Sen kargonu oraya götüreceksin. Orda muhatap bulacaksın teslim edeceksin . Şansın yaver giderse kısa sürer aynı gün kargoya verebilirsin. ben ptt den bir posta çeki hesabı açtırmayı başaramadım nisan ayından beri. Her defasında akibetini sormaya gidiyorum.Bütün gişeleri geziyorum Şefi buluyorum (eğer ordaysa :çoğu zaman olmuyor) dilekçe veriyorum almıyor. Ankara yı ara diyor. Ben ankarayı arıyorum onlar yeni bi dilekçe yaz yine git diyorlar. Yine gidiyorum.Yine ankara yı ara biz alamayız dilekçe diyorlar.Böyle sürüp gidiyo sevdamız
Bu yüzden ptt ile çalışmayı düşünmüyorum ben. Ne kadar özelleşirse özelleşsin oradaki memur kendini devletin memuru olarak görüyor ya o hepimizin üzerinde işte.Bize hizmet için oturmamış oraya . Sanki biz işkence yapıyoruz müşteriler olarak . Bir kolay gelsin günaydın diyorsun "ne var" cevabını alıyosun.
Kusura bakmayın biraz dolmuşum sanırım yazdıkça yazasım geldi
Sadece bizim burdamı böyle bilmiyorum ama sanırım istisnalar haricinde bir çok yerde hala anlattığım gibidir.

evrim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2009, 17:28   #66
Ağaç Dostu
 
Buket Aknar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-03-2007
Şehir: Girne KKTC
Mesajlar: 2,471
Galeri: 53
Arkadaşlar; buraya yazma ihtiyacı hissettim.

Güler hanım bana bir fasulye soyacağı göndermek için 22.12.2008 tarihinde paketi Aras kargoya verdi. Epeyi bekledikten sonra geçen hafta paketi ikimizde araştırmaya başladık. En sonunda geçen hafta cumartesi günü Güler hanımdan aldığım mesaj üzerine paketin Kıbrıs'a gelip aranmayarak geri İstanbul'a gittiğini öğrendim. Salı günü Aras Kargo'yu aradığımda "Adres posta kutusudur, o nedenle teslimat yapmayız" dediler. Ben "Keşke posta kutusuna bir uyarı verseydiniz, ben gelir alırdım" dedim. Böyle bir uygulama yapmadıklarını tekrarladılar. Ben de bunun üzerine "eğer posta kutusuna teslimat yapmıyorsanız niye paketleri alıyorsunuz? Sonuçta paket alınırken üzerinde adres yazılı, siz bunu görüyorsunuz" dedim. Benden referans numarası istediler.

Bunun üzerine referans numarasını evden alıp telefonla tekrar aradım. Bu kez telefona bir bayan çıktı. Konuyu bilmediği için ona da tekrar anlattım yine ayni sorular yine ayni cevaplar. Hatta bir ara kendimi bir resmi dairede, üst düzey bir bürokrattan işlerin nasıl yapıldığına dair nasihat dinler gibi hissettim.

Ne ise; ben de biraz öfkelenince, bilgisayardan bakarak... "adres yanlış verilmiş" falan diyerek bir mazeret söylediler. Paketin perşembeye ellerine ulaşacağını, istersem şubeden arayabileceğimi de eklediler.

Dün babam şubelerine giderek paketi aldı ( önceden telefon ettim ve babamın geleceğini söyledim, onca olaydan sonra... lütfen bana bu ayrıcalığı yaptılar) ve paket elime ulaştı. Üzerindeki adres tamamı ile doğruydu. Bu nedenle Aras Kargo ile yaşadıklarımı burada yazmaya karar verdim. Bu benim kargo şirketleri ile ilk ve son işim...

Bir düşünün bir adam İstanbul'dan yürüyerek çıksaydı, (tabii elinde de paket) sanırım daha kısa sürede Kıbrıs'a ulaşırdı. Aras kargo getiremedi...Çektiğimiz sinir de cabası...

Buket Aknar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2009, 17:32   #67
Ağaç Dostu
 
Orkun Kırcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-09-2008
Şehir: AYDIN
Mesajlar: 2,650
Galeri: 215
Benzer sorunları bende yaşadım malum kargoyla. Şimdiye kadar hemen hemen her kargoyu kullandım ama bu aras kargo gibi laçka bir firma görmedim. Diğerlerinden en az 1 gün geç kalır Bayburtta! ne hikmetse........

Orkun Kırcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2009, 18:49   #68
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-07-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 388
Aras kargoyla aynı sorunu bizde yaşadık, ayrıca paketleri tutturabildikleri fiyata götürüyorlar, bu kargoyla siteden bir arkadaşa mum çeliği gönderdim Ankara ya gitmesi gereken paket Cizre ye gitmiş, kargoya gidip sorduğumda paketin Ankaraya gittiğini fakat adreste belirtilen kişinin bulunmadığı için geri geleceği söylendi, çeliğim geldiğinde malesef ölmüştü.
Fillo kargo da 8 ay önce eşimin diz üstü bilgisayarı kayboldu defalarca aradık her aramamızda biz size dönücez dediler fakat şimdiye kadar hiç bir şekilde aranmadık, son 2 aydır da ürün bedeli yarın ödenecek, öbür gün ödenecek diye oyalıyorlar, en son 2hafta önce aradığımızda "arkadaşlar yola çıktı,para üzerlerinde, saat 14.30 da ilçenizdeki kargo şirketinde size teslim edecekler" dendi, bulunduğumuz yer ilçeye 45 dakika uzaklıkta saat 2 de yola çıkarken tekrar aradık Antep te işlerinin uzadığını akşam 6-7 gibi geleceklerini söylediler, akşam aradığımızda, gelemedik yarın geleceğiz dediler bunun üzerine eşim Antep te işi olduğunu, kendisinin gelip alacağını söyledi, ertesi gün sabah onda Antep teyken arandık ve sigortanın parayı geri çektiği söylendi, eşim 8 aydır ne diye oyalıyorsunuz mahkemeye verme süresini mi doldurmaya çalışıyorsunuz deyince 1 hafta süre istediler yine arayacakları söylendi 2 hafta oldu, bu gün arayıp ahkemeye başvurmak için gönderdiğimiz evrakları istediğimizde hafta sonu olduğu için kimsenin olmadığı söylendi.
İnternetten bu kargoyu araştırdığımda yalnız olmadığımızı anladık, bu kargo şirketiye taşınan çoğu eşya özellikle bilgisayar, monitör, dizüstü yerine teslim edilmiyor teslim edilenler ise hasarlı teslim ediliyor,sanırım açıp bakıyorlar hasarlı oluncada bu bizim işimize yaramaz deyip yerine götürüyorlar, çok uzattım kusura bakmayın ama sadece kargoyla işi olanların fillo kargoyu seçerken iki kere düşünmelerini mümkünse hiç düşünmemelerini tavsiye ediyorum.

bitkiseli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2009, 19:13   #69
Ağaç Dostu
 
Orkun Kırcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-09-2008
Şehir: AYDIN
Mesajlar: 2,650
Galeri: 215
Fiyat konusunda haklısınız. En son forumdan aldığım iki ödemeli kargo:

Çeşitli tohumlardan oluşan 100 gr civarı paket:4.5tl
iki adet selluka tohumu içeren paket: 8.5 tl
Her ikiside İstanbul'dan geldi !.. Gelde şaşırma...

Orkun Kırcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2009, 19:17   #70
Ağaç Dostu
 
begonvil 14's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-10-2008
Şehir: Bolu
Mesajlar: 239
Bana Düzceden Ptt kargoyla çelik gönderdiler. Tam 1 haftada geldi. Şükür çelikler bozulmamış. Düzce Bolu arası 30 dk. oysaki. Bence Ptt güzel çalışmıyor.
Sürat kargoyla İstanbul dan akşam saat 7:00 da teslim etmişler, Sabah saat 10:00 da çiçek elimdeydi. Ben de sürat kargodan çok memnunum.

begonvil 14 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2009, 20:36   #71
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,918
Galeri: 215
Aras Kargo ile gelen siparişlerim 3 günden önce elime hiç ulaşamadı. Bitkilerim geç geldikleri için yollarda perişan oldu. Yanlış semtlere yöneltiyorlar, paketler oradan oraya dolaşıp duruyor. İki kez sikayetvar.com'da şikayet ettim. Bir kez bana geri dönüp özür dilediler. Ne oldu dersiniz, değişen bir şey yok. Son derece lakayt bir işletme. Aras kargo denildi mi tüylerim diken diken oluyor.

Son olarak Romantik Serseri arkadaşımız siparişlerimi fillo kargo ile gönderdi ve 24 saatte elime ulaştı. Normal olacak bir şey, bana sürpriz oldu. Neymiş, demek ki kargonuzu iyi seçecekmişsiniz.


Düzenleyen nevsune : 19-01-2009 saat 16:22 Neden: İsim yanlışlığı
nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-01-2009, 21:55   #72
Ağaç Dostu
 
seaa's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-08-2008
Şehir: Ankara
Mesajlar: 734
Ptt kargo fiyatlarına bakınca çok cazip. İzmirden ağaç geldi 2 tane 40 milyon kargo parası verdim resmen soyguncu olmuşlar bunlarda Aras kargoyla geldi.


Düzenleyen seaa : 19-01-2009 saat 21:56 Neden: ekleme
seaa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 14:08   #73
Ağaç Dostu
 
Süha Şendoğan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-06-2007
Şehir: Yalova
Mesajlar: 894
Galeri: 38
Arkadaşlar,
Yurtiçi ile bir tek zarf ağırlık 5 gr.gelmez mesafe: Bursa- Yalova, tahmin edin ne tuttu?
Tam 7,5 TL.
İnanabilirmisiniz?

Süha Şendoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 14:10   #74
Ağaç Dostu
 
İklimsiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 2,451
Galeri: 53
Gönderici kişi kurye çağırıp adresten aldırmış ve size de adrese teslim göndermişse bu kadar tutar

İklimsiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 14:12   #75
Ağaç Dostu
 
Süha Şendoğan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-06-2007
Şehir: Yalova
Mesajlar: 894
Galeri: 38
Resmen soygunculuk başka şey demiyorum ama gerekli yerlere şikayet edeceğim.

Süha Şendoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 14:16   #76
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,600
Galeri: 15
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune Mesajı Göster
Aras Kargo ile gelen siparişlerim 3 günden önce elime hiç ulaşamadı. Bitkilerim geç geldikleri için yollarda perişan oldu. Yanlış semtlere yöneltiyorlar, paketler oradan oraya dolaşıp duruyor. İki kez sikayetvar.com'da şikayet ettim. Bir kez bana geri dönüp özür dilediler. Ne oldu dersiniz, değişen bir şey yok. Son derece lakayt bir işletme. Aras kargo denildi mi tüylerim diken diken oluyor.

Son olarak Romantik Serseri arkadaşımız siparişlerimi fillo kargo ile gönderdi ve 24 saatte elime ulaştı. Normal olacak bir şey, bana sürpriz oldu. Neymiş, demek ki kargonuzu iyi seçecekmişsiniz.
Sevgili nevsune' nin de dediği gibi: Aras kargo mu, dinlen dinlen kaç. İstanbul' dan (neyle geliyorsa) iki günde gelen kargom, Balçova-Üçkuyular arası (5 km ya var ya yoktur) beş günde zor geldi. Adamlara " İstanbul' dan yola bıraksam kendi kendine de bu kadar zamanda gelirdi," dediğimde görevli vatandaş, " keşke öyle yapsaydın abi," dedi bir de.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 14:16   #77
Ağaç Dostu
 
snowman77's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-11-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 1,375
Galeri: 6
Arkadaşlar sn turco haklı ben normalde tüm kargolarımı yurtiçi kargo ile gönderiyordum ancak firma fiyatlara zam yapmış oldukça pahalı geldi bana.Bundan sonra başka kargo firması ile göndericeğim.

snowman77 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 14:26   #78
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-12-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 208
Mersine göndereceğim 1 paket tohum için Yurtiçi Kargo 12.60 TL fiyat verdi!!!
APS ile 3 YTL ye yolladım.

süsdomatesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 14:29   #79
Ağaç Dostu
 
semmasi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-03-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 141
turco yerden göğe kadar haklısın.toplasan 50 gr lık ürüne bugün tam 7.3 tl aldılar(y.içi kargo).ptt kargo en azından ideal.bilemiyorum siz ne önerirsiniz....

semmasi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 14:30   #80
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,600
Galeri: 15
Yurtiçi kargo özel atlı ulakla gönderiyor olmalı ki 12.60 TL ücret istemiş
İnsaf yahu.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 14:40   #81
Ağaç Dostu
 
Lonicera's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
1 ay önce Mersin'den 4 fidan getirttim Yurtiçi kargo ile. Fidan bedeli 12 TL , kargo parası 32.8 TL. bir daha Yurtiçi kargo mu? Allah korusun.

Fillo kargo ve Sürat kargo anlaşmalı ise çok ucuz. Ama en ucuzu PTT Kargo. Fidan alımı yapmadım hiç PTT Kargo ile. Eğer küçük paketlerdeki özeni fidanlarda da görürsem başka kargo ile çalışmayı düşünmem herhalde.

Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 14:46   #82
Ağaç Dostu
 
Balıkcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-01-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,252
Galeri: 15
Arkadaşlar

Herkes tabiatıyle kendi yaşadığını biliyor.

Kargo şirketlerinin tarifeleri var, bir de indirim kalemleri.

Ben bir arkadaşıma çiçek vs. göndereceğim zaman önce soruyorum kaça gider diye, genellikle 10 lira civarında bir fiyat veriyorlar, sonra başlıyorum pazarlığa, içindeki o kadar etmez, ödemeli göndereceğim için insanları mecbur etmeyeyim, bak karşıda başka firma var, ona gitmedim, bütün indirimleri uygula öyle fiyat ver, gibi bir sürü dil döküyorum, genellikle de fiyat biraz düşüyor.(%25 kadar.)

Balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 14:47   #83
Ağaç Dostu
 
Süha Şendoğan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-06-2007
Şehir: Yalova
Mesajlar: 894
Galeri: 38
Yüzde yüz haklısınız Sn.Lonicera,
Ben bundan sonra hiçbir şekilde Yurtiçi Kargo ile sipariş almayacağım.Ptt APS her türlü hizmeti veriyor ve hakkı neyse onu alıyor.
Yurtiçi Müşteri servisi şikayetimi dinledi ama konuşma boş,değişen hiçbirşey yok.
Benim önerim Ağaçlar.net olarak böyle küstah firmaları boykot listesine alalım.

Süha Şendoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 14:50   #84
Ağaç Dostu
 
Balıkcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-01-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,252
Galeri: 15
Aaaa! ağaçlar.net deyince birden uyandım.
Acaba ağaçlar.net olarak bir firmayla anlaşma yapabilir miyiz?
Anlaşmaya değecek kadar gönderimiz çıkar mı?
Tabii profesyonel arkadaşlarımızın zaten anlaştığı şirketler olduğunu da unutmadan.
Hıı! çıkmaz mı?

Balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 14:56   #85
Ağaç Dostu
 
Süha Şendoğan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-06-2007
Şehir: Yalova
Mesajlar: 894
Galeri: 38
Güzel bir öneri Sn.Balıkçı,
Yöneticiler ilgilenirmi acaba ?

Süha Şendoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 15:01   #86
Ağaç Dostu
 
Balıkcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-01-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,252
Galeri: 15
Aklımıza gelmeyen bİr sakıncası yoksa neden ilgilenmesin?:P

Balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 15:48   #87
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-12-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 208
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malbman Mesajı Göster
Yurtiçi kargo özel atlı ulakla gönderiyor olmalı ki 12.60 TL ücret istemiş
İnsaf yahu.
Geçen hafta Erzurum Merkez'e MNG ile küçük bir paket yolladım. 3 günde gitmiş ve alıcıdan 14 YTL tahsil etmişler. Şok oldum. Sebebi uçakla gitmesiymiş, kimse bana sormadı kargoyu alırken uçaklamı, bisikletlemi götürelim diye??? 39 TL ye erzuruma uçak bileti var, kendim bilet alıp gitsem daha iyiydi dedim MNG çalışanına ama "abi ben bilmem merkez bilir vs. " şeklinde cevap aldım.

süsdomatesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 15:49   #88
Ağaç Dostu
 
seaa's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-08-2008
Şehir: Ankara
Mesajlar: 734
Ptt kargo oldukça ucuz bence deneyin

seaa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 15:56   #89
Ağaç Dostu
 
nariçi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-09-2008
Şehir: Gaziantep-Adıyaman
Mesajlar: 3,411
Galeri: 8
Zamanlama nasıl, ulaşım süresi fidanlar için önemli. Bugün İstanbul'dan 20 liraya tavuk suluğu almiştim, MNG kargo 23 liraya getirdi. Fiemayada bu korgoya verme demiştim yine vermiş. Burada şubeside yok, komşu ilçeden geliyor.

nariçi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2009, 16:13   #90
Ağaç Dostu
 
günebakan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-09-2008
Şehir: İstanbul.
Mesajlar: 5,388
******* ptt kargo daha ucuz

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024