agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Ağaçlar Hakkında Genel Konuşmalar
(https)




Beğeni Düzeni125Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-10-2023, 11:37   #301
Ağaç Dostu
 
gürcan_keskin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2012
Şehir: İzmir
Mesajlar: 734
Galeri: 7
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hakan7960 Mesajı Göster
Uzun bir aradan sonra geçen hafta köyümün mezarlığına ziyarette bulundum ve ve ağaçların gelişmelerini hayranlıkla izledim. O kadar hızlı bir büyüme kaydetmişler ki gözlerime inanamadım.Heryer yeşillenmiş minicik tüp fide olarak diktiklerimiz kocaman ağaç olmuşlar.Mezarlığın son halini görünce bu projeye başladığım ilk yıllar aklıma geldi.Köyden hiç kimse destek olmadı hatta bu zamana kadar burada bak hiç ağaç yetişmemiş senmiş başarılı olacaksın boşuna uğraşma diye moral bile bozdular.
Ama AĞAÇLAR NET ailesi herzaman destek oldu hatta ilk projeye başladığım anlarda YÜCEL ÖZLEM abim şöyle demişti:Moralini hiç bozma tek başınada olsan inandığın bu yolda çalışmalarına devam et gün gelecek bu diktiğin fidelerin ağaç olduğunu göreceksin ve bu ağaçların altında gölgeleneceksin ve anılarını yazacaksın.
YÜCEL ÖZLEM abi 20 sene sonrayı görmüş ve bugünleri bana o zaman anlatmıştı.mezarlık yemyeşil olmuş kuşlar ötüyor çorak toprak olmuş yemyeşil bir alan.Ağaçların gölgesinde gölgelenip oturtabiliyorsun.
Bana burada ağaç yetişmez diyenler şimdi olmaz dedik ama sen başardın emeklerin boşa gitmedi diye övgü ile tebrik ediyorlar. Ama aradan çok zaman geçti ben bu projeye rahmetli Annemle 2003 yılında başlamıştık. Bir 30 sene geçmiş.
Bu başarı,övgü ve tebrikler AĞAÇLAR NET ailesininde hakkıdır.Ben desteğide yol göstermeyi de birlekteliğide burada yaşadım.
TÜM AĞAÇ DOSTLARINA SELAM OLSUN.
Merhaba sayın Hakan7960,
Yıllar sonra büyüdüklerine şahit olmak ne kadar güzel. Emeklerinize, yüreğinize sağlık.
Keşke fotoğraf paylaşsaydınız bizlerle.
sevgilerle.

kaknus beğendi.
gürcan_keskin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-10-2023, 09:09   #302
Ağaç Dostu
 
hakan7960's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-07-2007
Şehir: kütahya/Tavşanlı&istanbul/Beşiktaş
Mesajlar: 208
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gürcan_keskin Mesajı Göster
Merhaba sayın Hakan7960,
Yıllar sonra büyüdüklerine şahit olmak ne kadar güzel. Emeklerinize, yüreğinize sağlık.
Keşke fotoğraf paylaşsaydınız bizlerle.
sevgilerle.
Sayın gürcan_keskin fotoğraf ve video çektim. Yazımın altına yükleyip sizlerle paylaşmak istedim ama yükleme hatası veriyor. Ipohone 6 s telefonumla çektiğim fotoğrafları yükleyemiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?


Düzenleyen hakan7960 : 05-10-2023 saat 10:05
hakan7960 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-10-2023, 01:58   #303
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,802
Galeri: 8
Sık sorulan sorular forum kullanma kılavuzunda fotoğraf nasıl yüklenir ve cep telefonundan foruma fotoğraf yüklenme anlatılmış durumda. Ben Whatsapp web üzerinden bir arkadaşıma fotoğrafları göndererek öncelikle küçülmesini sağlıyorum. Daha sonra o fotoğrafı bilgisayarıma indirerek foruma yüklüyorum. Orada yazmış olduğum yazı.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda Mesajı Göster
Fotoğraf yüklemede en basit yöntem.Bir arkadaşınıza yüklemek istediğiniz fotoğrafları WhatsApp üzerinden gönderiyorsunuz. Fotoğraflar küçülüyor. WhatsApp web ile bilgisayarınıza kaydediyorsunuz. Bilgisayarınız üzerinde fotoğrafları bulup yeniden adlandır kısmına tıklıyorsunuz. Fotoğraflarınıza istediğiniz adı veriyorsunuz. Ben çeşit adlarını ve varsa latincelerini yazmayı tercih ediyorum. İkinci defa aynı adı vermediği için birden fazla fotoğrafı siteye yükleyecek isem ilk ismi kopyalayıp yanına rakam ile farklı hale getiriyorum. Fotoğraflar tamam olunca en alttaki gelişmiş moda dön seçeneğini tıklıyorum. Konuyu cevaplama penceresi açılıyor. Başlık kısmına konu ile ilgili başlığı yazıyorum. Daha sonra asıl yazmam gereken yere yazmam gereken yazıları yazıyorum. Üst tarafta çeşitli yazma stil ve büyüklükleri vs. var Fotoğrafları eklemek için sağ üstte bulunan üzerine gelince eklentiler yazan ataç işaretine tıklıyorum. Fotoğraf yükle penceresi açılıyor. Açılan pencerede beş tane fotoğraf yükleyebiliyorsunuz. 70 kb sınırı bulunmakta. Asıl problem çektiğimiz fotoğraflar büyük olduğu için siteye yüklenemiyor. Küçültme proğramı ile veya WhatsApp web ile yükleyip küçültmüş olduğum resimleri birer birer dosya seç butonuna tıklayarak fotoğrafın bulunduğu yere gidip istediğim fotoğrafın üzerine tıklayarak sağ tarafta onun adının yazdığı şekle getiriyorum. Birden fazla fotoğraf yükleyecek isem beş taneye kadar fotoğrafa aynı işlemi yapıyorum. Tüm fotoğraflar tıklanarak yan taraflarına isimleri yazıldıktan sonra yükle butonuna tıkladığım zaman hepsi yükleniyor. Tabi internet bağlantınızın da iyi olması gerekiyor. Tek fotoğraf yükleyecek isem yükle butonuna tıklıyorum.
Fotoğrafları siteye yükledik Görünür halde yükleyebilmek için başlık ve metni yazdıktan sonra tekrar eklentiler kısmı yazan ataç işaretine tıklıyorum. Açılan pençerede fotoğraflar görünüyor. Önce birinci fotoğrafı seçiyorum. Üzerine tıkladığım zaman aşağıda farklı ayraç içerisinde görüyorsunuz. Metin ile fotoğraf arasında boşluk bırakmak için enter tuşuna iki defa tıklayarak yanıp sönen imlecin iki satır aşağıya gitmesini sağlıyorum.
Fotoğraf imlecinin olduğu yerden de son tarafa tıklayarak silinmesini önleyip yeniden iki satır aşağıya iniyorum. Yükleyeceğim fotoğraf hakkında bir şey yazacak isem yazımı yazıp tekrar iki kere enter ile imlecin aşağı inmesini sağlıyorum. Daha önce açmış olduğum fotoğraf yükleme ekranı yok ise yeniden yukarıdaki ataç işaretine tıklayarak fotoğraf yükle ekranının gelmesini sağlayıp ikinci fotoğrafı yüklüyorum. Aynı işlemleri yeniden yapıp beş tane fotoğrafı yükleyebiliyorum. Ön izleme bölümü var. Yükle dediğiniz zaman fotoğraflar ve yazılar siteye yükleniyor. Yanlış bir şey olması durumunda hemen düzelt butonuna tıklayıp gelişmiş editörü seçerek istediğiniz değişiklikleri yapabiliyorsunuz.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-10-2023, 11:35   #304
Ağaç Dostu
 
hakan7960's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-07-2007
Şehir: kütahya/Tavşanlı&istanbul/Beşiktaş
Mesajlar: 208
Köyümün mezarlığı 2023 yılı son durum fotoğrafları

KÖYÜMÜN MEZARLIĞINI YEŞİLLENDİRMEK İSTİYORUM projesine başlıyalı bu sene 20. senesi.Daha dün gibi ama aradan çok uzun zaman geçmiş. Bir umutla başladığımız proje başarıya ulaştı. Bu projenin başarıya ulaşma nedenlerinden biride AĞAÇLAR NET dostlarımın Öneri ve destekleridir.
Selam olsun ağaç sever ve doğa dostu tüm herkese.

Eklenen Resimler
     
hakan7960 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-11-2023, 08:31   #305
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 07-11-2023
Şehir: Bratislava
Mesajlar: 4
Çabalarınızdan ve azminizden çok etkilendim. Siz gerçek bir rol modelsiniz. İşte burada benim bilgim devreye giriyor emedia. Projenizin başarılı olmasından dolayı çok mutluyum. Mezarnik harika görünüyor! Ağaçlar hoş bir huzur ve dinginlik atmosferi yaratıyor.


Düzenleyen Dapper : 13-11-2023 saat 08:23
Dapper Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-11-2023, 14:24   #306
Ağaç Dostu
 
hakan7960's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-07-2007
Şehir: kütahya/Tavşanlı&istanbul/Beşiktaş
Mesajlar: 208
Teşekkür ederim. Gelecek nesillere hem örnek olmak hemde faydalı bir eser bırakmak İçin tüm bu çabalar.

hakan7960 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024