Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan
Nevsun'cum biz bekleriz, sen dene, yanıl ve şu ekmeklerin kraliçesini yap artık gölgelerin gücü adına !
Ben yoğrulmayanı hiç denemedim. Ekmek yoğrulurken insanın bedenindeki enerjinin de hamura aktığına inanırım ben. Sevginin de bittabiii... Yoğrulmadan, uzaktan uzağa da bu sevgiyi akıtmak mümkündür. Ama tercihim hep yoğurmaktan yana...
|
Sevgili Müjgan Hanım, ben Arman Kırım'ın yıllar önce gazete köşesinde verdiği yoğrulmayan ekmek tarifiyle birkaç kez ekmek yapmıştım, çok da güzel ve lezzetli olmuştu. Ama ekşi mayalı ekmek bana daha da ilginc geldi çünkü orda dışardan instant maya ilave ediliyor.Burda ise maya da ortamda oluşuyor. Endüstriyel hiçbirşey yok..
Bu arada sizinle meslekdaş olduğumuzu gördüm profilinizden , şaşırdım ve memnun oldum